izmirliler yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi yaren22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yaren22

Ziyaretçi
arkadaşlar daha önce doktorum vardı fakat onun hakkında pek iyi şeyler duymadım zaten oda hastaneden ayrıldı şuanda 30 haftalık hamileyim ve doktorsuz kalıdım yardıma ihtiyacım var izmirde oturanlar bana bu konuda yardım edebilirmisiniz. doktor veya hastane ismi verebilirseniz çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler

Sevgili Yaren,İzmir in en iyi doktorlarından birinin ismini vereceğim şimdi sana Dr. Tahir Özgüder,. 7/24 arayabileceğin çok iyi bir doktordur,tavsiye ederim hem de can-ı gönülden. Etrafımdakı tüm arkadaşlarımın doğumunu kendisi yapmıstır.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok teşekkür ederim evriş ama hastane doktorumu yoksa muayenahanesimi var ayrıca semt nerde

Ben Kent Hastanesi'ne gidiyorum. Dr'um Namık Demir, tavsiye ederim çok iyi bir dr.
Bunun dışında Karşıyaka Çarşı'nın orda da Kıvanç Bilici var, onu da çok tavsiye ederim (Hem SSK, hem özel yeri var)

Hem hastane doktoru hem de muayehanesı var,yanı her turlu sekılde yardımcı oluyor sana.. Semt olarak Buca da muayehanesi, Buca Devlet Hastanesın'de aynı zamanda görev yapıyor,tabı ben hastanede yanına hıc gıtmedım,genelde muayehanesıne gidiyorum.

yarencim alsancakta hüseyin ivit çok iyi tecrubeli ayrıca hastane başhekimidir

canım ne yaptın bilmiyorum benim doktorum ali baloğlu çınarlı hastanesine bağlı devlet hastanesindede olabilir doğumun.istersen tel veririm.

canım ben kıvanç biliciye gidiyorum.bende onun en iyisi olduunu düşünüyorum çok başarılı ben bi git derim haklı olduumu göreceksin.özeli çarşıdaki akbankı üstünde karşıyaka devlet hastanesinin dr.

canim ben konakta Özel hayat hastanesine gidiyorum Isik Sengün dr um.ssk liysan hic para ödemiyorsun.ve isik hanim cok ilgili cok hos bi insan.özel muaynaneside var eger özele gitmek istiyorum dersen.Ama ben ilk 2 ayimda özel bi dr gittim ve inan ilgi acisindan hicbir fark yok bosuna okadar para vermisim Özele

ha bu arada dogum ücreti 250 milyon

Hüseyin İvit (alsancakta kadın doğum doktoru) sakın gitmeyin eğer sağlığınızı düşünüyorsanız tabiki , spektrumları 0 paketinden çıkarmak yerine steril suda bekletmeyi tercih eden paragöz doktorun ta kendisidir. Eğer ona giderseniz dikkatle inceleyin , özellikle nasıl hijyenik olmadığını göreceksiniz. Ben kendim gidip 140 tl para bayıldım pisliği karşısında inanamadım. Verdiğim parada haram olsun . Böyle doktorlarada yazıklar olsun. Sağlık bakanlığına şikayet edemiyorum ne yazık ki ancak görüntüleri kameraya almam gerekirdi!!!

şok oldum bunu okuyunca yıllardır gttiğim doktor çok iyi yürekli son derece temiz hijyenik hiç paraya önem vermeyen ve inanılmaz yardımsever bir insan inanmakta zorlanıyorum şuan buna sanırım şaka veya bir komplo bu paragöz olması mümkün değil kendisi her türlü test kontorl parasal olan işlemlerde kendi çalışığı hastanee yönlendiriyor ve elinden gelen her yardımı yapıyor orda hiç beklemiyorsunuz bile ssk dan yararlanmanız için her türlü yardımda bulunuyor bugüne kadar kimi yönlendirsem memnun kaldı zor durumda olan insanlara yardım etti kaç kişi için kendisinden yardım istedim parasal olarak zorlananlarda hiç düşünmedi bile ....2000 li yılların başındana beri ona gidiyorm dedikerinzin birine bile şahit olmadım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…