izmirlilerr; izmirim bir tane diyenler..

Aşk topları nedir yav cahilime verin :):) tarifi verinde bizde yapak bari

Aşk topları nedir yav cahilime verin :):) tarifi verinde bizde yapak bari

aaa çok basıt bacım hemde cok kolay :) dur yazayım sana hemen
1 paket petibör büsküvi
250 gr margarin (eritilmiş ılık)
5 yemek kaşığı kakao
1 çay bardağı süt
2,5 çay bardağı pudra şekeri

Üzeri için
Renkli glazürlü şeker ,Antep fıstığı tozu,Hindistan cevizi,Çekilmiş fındık,Kakao

margarını ılık olacak sekılde erıtıyorsun sonra ıcıne bıskuvılerı ıyıce kırıyorsun yada robottan gecır ufacık olsunlar sütü sekerı ekle hamur olacak sekılde yogur. sonra onlara top top sekl ver verdıgın sekıllerı ıstedıgın harca bandır. renk renk cesıt cesıt oluyor ....gormussundur mutlaka belkı ısmı farklıdır

ooo gün yapıyoz galiba afiyetler olsun kızlar

cnm çok üzüldüm ne diyim ki bilemedim ama anlattıklarından yola çıkarak konuşayım işin içinde nefsi müdafa var sonuçta tamam bir süre mutlaka kalıcaktır ama çok uzun yıllar kalmaz merak etme, çıkacağı günü düşünerek teselli bulmaya çalış en azından ...

Selamlar eşim de ben de İzmirliyiz
Tüm gün boş boş oturamıyorum ama arada ben de sıkılıyorum beni de alır mısınız

özel bir dıyetısyene mı gıttın yoksa kafana göre mı takılıyorsun sende benım gıbı :)

kafama göre yapıyorum cnm gittim diyetisyene bı kac ay önce bana zayıflamak için değil kilo almak için liste verdi mübarek 10 dilim ekmek günde 8 kasık pilav makarna :)))) bende dedım ben kendım yaparım daha ıyı eşimle beraber yapıyoruz ben ona destek o bana destek oluyo malum ıkımızde tonton olunca :)))

kusura bakma canım mesajını yenı gördüm.... bılıyorum o Dıyetısyenlerın verdıgı lıstelerı herkese aynı işlem kopyla ver hıc farketmıyor. bende de var o lıstelerden en guzelı dedıgın gıbı kendın yapıcaksın dıkkatlıce... aaa demek Eşinde Dıyette :) ozaman o mozaık pastalar Aşk Toplarını nıye yapıyon kızım Adamcagıza ..... Dıyette bunlar olmamalı

adama yapan kim cnm misafir lere yaptım o 2 tane yedı ben tane :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…