bır ıkı tane Topdan bırseycık olmaz ..... ye ye ben bıle o kadar yıyorum kı sekerı benım kesınlıkle yememem gerekırken
bi tane yerim ancak :))) gecen gün ufak cıkolata yedım cunku bu haftakı tatlı sınırımı aştım :)))
Aşk topları nedir yav cahilime verin :):) tarifi verinde bizde yapak bari
benim durumum senden farklı siz sanrm evlisiniz benim erkek arkadaşm önceden ona sokakda saldıranlar olunca o da kendini savunmak için üstlerine fazla gidince ceza almş ceza da yeni geldiği için 45 gündür cezaevinde dha 218 güün sonra bitcek cezası 45 gün daha kapalı cezaevinde olacak ve telefon yasak olduğu için haberleşemiyoruz bile bütün gün üzgün üzgün dolaşıyoru görüşünede gidemiyorum başka şehire götürdüler çok zor bir dönemdeyim .. örgünden süt ürünleri teknolojisini kazanmştm 1 hafta yurtta kaldm ama bölümden pişman oldum ortamada alışamayınca okulu bırakıp geldim şimdi açıktan bankacılık ve sigortacılık okuyorum yarın sınavım var hattaa ..
öyle bütün gün evdeyim ders çalışıyorum kitap okuyorum lise kpss çalışıyorum öylesine :) gözüm yükseklerde değil ama çalışıyorm arada kitabım var duruyo kenarda işte . tv izliyorm geceleri radyo dinlerim .. öyle geçip gidiyo zaman. liseden kalan arkadaşlarda üni için başka şehre gidenler var yeniden sınava hazırlananlar var diye görüşmüyoruz faceden yazışıyorz sadece . bi ablam var ama o da istanbulda benden 8 yaş büyük ve evli olduğu için hayatla ilgili paylaşmlarda pek alakamz yk :) böyle işte .
şuan için izmirinden uzak bi İzmirli daha burda :)
izmirliyiz ve burdayız bende burdayım hatta yeniyim aranızda...
bende 5 aylık izmirliyim kimseyi tanımıyorum dediğin gibi sıkılıyor ınsan
hahah ben 30 senelik ızmırlıyım :)))))) ama buna ragmen yanlızım
Selamlar eşim de ben de İzmirliyiz
Tüm gün boş boş oturamıyorum ama arada ben de sıkılıyorum beni de alır mısınız
özel bir dıyetısyene mı gıttın yoksa kafana göre mı takılıyorsun sende benım gıbı :)
aramızdasın bile :)))) çalışıyosun herhalde
Eveet canım çalışıyorum sizler neler yapıyorsunuz neredensiniz ben Hatayda oturuyorum:)
kafama göre yapıyorum cnm gittim diyetisyene bı kac ay önce bana zayıflamak için değil kilo almak için liste verdi mübarek 10 dilim ekmek günde 8 kasık pilav makarna :)))) bende dedım ben kendım yaparım daha ıyı eşimle beraber yapıyoruz ben ona destek o bana destek oluyo malum ıkımızde tonton olunca :)))
ben karabağlardayım ama malesef calısmıyorum( yas kac cnm
kusura bakma canım mesajını yenı gördüm.... bılıyorum o Dıyetısyenlerın verdıgı lıstelerı herkese aynı işlem kopyla ver hıc farketmıyor. bende de var o lıstelerden en guzelı dedıgın gıbı kendın yapıcaksın dıkkatlıce... aaa demek Eşinde Dıyette :) ozaman o mozaık pastalar Aşk Toplarını nıye yapıyon kızım Adamcagıza ..... Dıyette bunlar olmamalı
Aa yakınmışız:) 23 yaşındayım canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?