izmirliyim 23 haftalık hamileyim doktorum hakkında sorum var yardımcı olur musunuz?

PLIN

annesinin durusu
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
433
0
46
42
İzmir
mrhb.arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim. Hamileliğimin başından itibaren buca yeni doğum hastanesinde doktor şinasi kılıç beye muayene oluyorum doktorumdan çok memnunum fakat özel muayenehanesine gitmek istedim daha yakın olabilmek sorularıma daha deteylı cevap alabilmek için fakat doktor yeni yasalar gereği muayenehaneyi kapatmış şimdi duydumki tahir özgüder adında bir doktor varmış ve o hem hastanede çalışıyormuş hemde muayenehanesi varmış hastası olan varsa yardım eder misiniz nasıl bir doktor ve hastanede daha ne kadar çalışacak benim doğumuma 4ay var eğer hastaneden ayrılacaksa boşuna özel muayenehanesine gitmeyeyim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Son düzenleme:
canım ben 3.5 ay önce doğum yaptım doktorum Tahir beydi kesinlikle gitmeni tavsiye ederim süper bir doktordur kendisi ben çok memnun kaldım hastanede ne kadar çalışacağı hakkında bir bilgim yok bizim buca kadındoğum hastanesi diye topiğimiz var orda halen Tahir beye gitmekte olan arkadaşlarımız var onlardan hastaneden ayrılıp ayrılmayacağını öğrenebilirsin

çok teşekkür ederim canım allah bebeğine uzun ömür versin ben doğumumu o hastanede yapmak istiyorum ama doktorun özelinede gitmek istiyorum insallah olumlu sonuç alırım

sağol teşekkür ederim bildiğim kadarıya 1 yıl içerisinde tercih yapma hakları var dediğim gibi bizim topiğe gelirsen tahir beye giden arkadaşlar sana sorunun yanıtını verirler

cnm yalnız haberin olsun hastahanede çalışan dooktorlar artık özel muayenehanede çalışamıcak artık hepsi kapatmak zorunda ve kapatıyorlar.yani o doktora da gitsen yarı yolda kalırsın.

bende o yüzden kararsızım canım boşuboşuna özeline gidip para vermek istemiyorum eğer hastanede doğum olacaksa özele gitmek istiyorum

bende o yüzden kararsızım canım boşuboşuna özeline gidip para vermek istemiyorum eğer hastanede doğum olacaksa özele gitmek istiyorum

cnm benimde eşim izmirli ben aydınlıyım doğumu aydında düşünüyordum.bizimde aydında devlet kadın doğum hastahanesi var orda çok iyi bir dr var ama bende vazgeçmek zorunda kaldım özel muayanehanesi kapattı bende devlette görünmek istemiyorum mahşer yeri gibi oluyor bilirsin.bende özel nysa kadın doğum hastahanesine gidiyrm artık napim zorunlu((

merhaba ben tahir beye gitmiyorum fakat benim dr la konuştuk chp bu karara tepki göstermiş ve şu an tam kesin değimiş en az 1 sene böle devam ederiz daha dedi bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…