Çok teşekkür ederimRica ederimCok tesekkur ederim umarim sizinde sureciniz cok guzel sonuclanir Haklisiniz o konularda evet Eray Hoca sert biraz mizaci oyle. Emek Hocaya da ucretli ilk randevu alirsaniz aslinda sonrasinda hastasi oldugunuz icin daha kolay ilerliyor. Istanbula gidebilecekseniz orasi derya deniz tabiki simdiden hersey icin hayirlisi olsun dualarim sizinle
Hastaneden de bankodan veriyorlar gitme imkaniniz varsa daha iyi olur. Onlinedan da aliniyor ama pek bosluk olmuyor cok takip etmek lazım. Ama 1 kere gorustugunuzde Emek Hoca karari veriyor hemen raporunuzu cikariyorlar ve surece basliyorsunuz. Sonrasinda zaten tup bebek ilk basvuru sonrasi diye onlineda yer var orada hep randevu oluyor oradan alip devam ediyorsunuz. Zaten surecte Emek Hoca gerekirse muayne ediyor yoksa asistanlar muayne edip yumurtalsrin durumunu falan Emek Hocaya söylüyor o tedaviyi ayarliyorÇok teşekkür ederimemek hoca ücretli randevuyu hastaneye gidip mi alabiliyoruz yoksa onlineda randevu alabiliyor muyuz ücretli olarak
Hastaneden de bankodan veriyorlar gitme imkaniniz varsa daha iyi olur. Onlinedan da aliniyor ama pek bosluk olmuyor cok takip etmek lazım. Ama 1 kere gorustugunuzde Emek Hoca karari veriyor hemen raporunuzu cikariyorlar ve surece basliyorsunuz. Sonrasinda zaten tup bebek ilk basvuru sonrasi diye onlineda yer var orada hep randevu oluyor oradan alip devam ediyorsunuz. Zaten surecte Emek Hoca gerekirse muayne ediyor yoksa asistanlar muayne edip yumurtalsrin durumunu falan Emek Hocaya söylüyor o tedaviyi ayarliyor
Tamamdır bir araştırayım teşekkür ederimHastaneden de bankodan veriyorlar gitme imkaniniz varsa daha iyi olur. Onlinedan da aliniyor ama pek bosluk olmuyor cok takip etmek lazım. Ama 1 kere gorustugunuzde Emek Hoca karari veriyor hemen raporunuzu cikariyorlar ve surece basliyorsunuz. Sonrasinda zaten tup bebek ilk basvuru sonrasi diye onlineda yer var orada hep randevu oluyor oradan alip devam ediyorsunuz. Zaten surecte Emek Hoca gerekirse muayne ediyor yoksa asistanlar muayne edip yumurtalsrin durumunu falan Emek Hocaya söylüyor o tedaviyi ayarliyor
Benim yumurtam az oldu 4 tane oldu 4ab 3bc 2 şişe 5. Gün ikiside olmadı. Tekrar tedaviye başladım Bertan hocada 12 yumurta toplandı 6 tane donduruldu kaliteleri 2 iyi 4 orta dedilerMerhaba sizin embriyoların kalitesi nasıldı..
11 olgun yumurtadan 5 tanesi döllendi 1 tane 5. Gün embriyosu oluştu 3bb o da negatif oldu
Ne gibi değişiklikler yaptı? 5. gün 6 yumurta gayet iyiBenim yumurtam az oldu 4 tane oldu 4ab 3bc 2 şişe 5. Gün ikiside olmadı. Tekrar tedaviye başladım Bertan hocada 12 yumurta toplandı 6 tane donduruldu kaliteleri 2 iyi 4 orta dediler
Anladım, hakkınızda hayırlısı olsun,. Bide hüseyin tayfun kutluyu araştırabilirsiniz. Tüp bebek doktorunun yanında çalışan çok sevdiğim bir ablamın tavsiyesi.Benim de ikinci olacak tüp bebek tedavim. Şişli memorial da araştırdım çok yoğun ve ilk görüştüğün doktoru bir daha zor görüyorsun gibi dönüşler var tabi herkesin deneyimi farklıdır. Görüşme yapmak da fayda olabilir. Ben ilk tedavimi koçta yaptım ama ikinci de bütçe beni aştığı için alternatif arıyorum Acıbadem Ataşehir düşünüyorum
Teşekkür ederimAnladım, hakkınızda hayırlısı olsun,. Bide hüseyin tayfun kutluyu araştırabilirsiniz. Tüp bebek doktorunun yanında çalışan çok sevdiğim bir ablamın tavsiyesi.
2. Tedavinizde kullandığınız takviye var mıydı ?Benim yumurtam az oldu 4 tane oldu 4ab 3bc 2 şişe 5. Gün ikiside olmadı. Tekrar tedaviye başladım Bertan hocada 12 yumurta toplandı 6 tane donduruldu kaliteleri 2 iyi 4 orta dediler
30 oldum bende. İnşallah ya zorlu süreçNe gibi değişiklikler yaptı? 5. gün 6 yumurta gayet iyiinşallah sürecinizin her aşaması olumlu geçer. Yaş kaçtı sizin? Benim 36
2. Tedavinizde kullandığınız takviye var mıydı ?
Sizce konaktaki tedaviyle arasında fark var mıydı ilaç olarak.. çok iyi sonuç elde etmişsiniz maşallahh
Şöyle söyliyim ben konakta tedaviye başlamadan önce 2 ay diyetisyeni gittim tüp bebek diyetisyenine sonra sürece başladım takviyeler kullanıyordum bir sürü. 4 yumurta gelişti ve hemen gelişti 150 gonal f 75 menepor muydu neydi onu kullandım. Bu tedavide 375 kullandım. Ve takviye kullanmadım aslında yaz sonu başlayacaktım sürece ama temmuzda bi anda tekrar başlayalım dedik hazırlıksız yakaladımNe gibi değişiklikler yaptı? 5. gün 6 yumurta gayet iyiinşallah sürecinizin her aşaması olumlu geçer. Yaş kaçtı sizin? Benim 36
İnşallah pozitif sonuç alırsınızŞöyle söyliyim ben konakta tedaviye başlamadan önce 2 ay diyetisyeni gittim tüp bebek diyetisyenine sonra sürece başladım takviyeler kullanıyordum bir sürü. 4 yumurta gelişti ve hemen gelişti 150 gonal f 75 menepor muydu neydi onu kullandım. Bu tedavide 375 kullandım. Ve takviye kullanmadım aslında yaz sonu başlayacaktım sürece ama temmuzda bi anda tekrar başlayalım dedik hazırlıksız yakaladımama daha çok yumurtam oldu. Birde ilk tedavim aralık ayında oldu ilk opu yani. Ben aşırı stresliydim o zaman opudan çok korkuyorum bayıltınlar beni aşırı geriyordu belki o da tetiklemiş olabilir. İkinicide rahattım..
bende aralık ocak gibi tekrar başlamayı düşünüyorum. Eşim tekrar konakta deneyelim demişti. Kesinlikle hastane değişikliği yapacağım.Şöyle söyliyim ben konakta tedaviye başlamadan önce 2 ay diyetisyeni gittim tüp bebek diyetisyenine sonra sürece başladım takviyeler kullanıyordum bir sürü. 4 yumurta gelişti ve hemen gelişti 150 gonal f 75 menepor muydu neydi onu kullandım. Bu tedavide 375 kullandım. Ve takviye kullanmadım aslında yaz sonu başlayacaktım sürece ama temmuzda bi anda tekrar başlayalım dedik hazırlıksız yakaladımama daha çok yumurtam oldu. Birde ilk tedavim aralık ayında oldu ilk opu yani. Ben aşırı stresliydim o zaman opudan çok korkuyorum bayıltınlar beni aşırı geriyordu belki o da tetiklemiş olabilir. İkinicide rahattım..
Ben de seçeneklerden sildim Konak ı. Ya koçtaki doktorumda devam edeceğim ya da Acıbadem. Emek hocayı da araştıracağım Sizin yaş kaçtı?bende aralık ocak gibi tekrar başlamayı düşünüyorum. Eşim tekrar konakta deneyelim demişti. Kesinlikle hastane değişikliği yapacağım.
Bu süre zarfında takviye kullanıp diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
Hayırlısı olsun inşallah, Emek bey içinde çok güzel şeyler duydum. Orada tüp bebek yaptırıp hamile kalan tanıdıklarım var. Biraz mahremiyet sıkıntılı diye duymuştum odaya 2-3 kişi alıp muayene ediliyormuş…Ben de seçeneklerden sildim Konak ı. Ya koçtaki doktorumda devam edeceğim ya da Acıbadem. Emek hocayı da araştıracağım Sizin yaş kaçtı?
Evet onu ben de duydum çok kalabalık ve yoğunmuş. Ben 36 yaşındayımHayırlısı olsun inşallah, Emek bey içinde çok güzel şeyler duydum. Orada tüp bebek yaptırıp hamile kalan tanıdıklarım var. Biraz mahremiyet sıkıntılı diye duymuştum odaya 2-3 kişi alıp muayene ediliyormuş…
28 yaşındayım siz ?
Rabbim karşımıza bizim için faydalı olacak doktorlar çıkarsın inşallah. Gönlümüzdekini nasip etsinEvet onu ben de duydum çok kalabalık ve yoğunmuş. Ben 36 yaşındayım
Evet onu duydum ben de çok yoğun ve kalabalıkmış. Benim yaş 36Hayırlısı olsun inşallah, Emek bey içinde çok güzel şeyler duydum. Orada tüp bebek yaptırıp hamile kalan tanıdıklarım var. Biraz mahremiyet sıkıntılı diye duymuştum odaya 2-3 kişi alıp muayene ediliyormuş…
28 yaşındayım siz ?
Ya ben şu ana kadar Bertan hocadan çok memnun kaldım çok iyi ve çok bildiğimi biri. Eray çalışkanla birlikte çalışıyorlar hep mesela benim yumurta büyütme zamanı muayenelerimi Eray hoca yaptı Bertan hoca yurt dışındaydı yani her türlü yardımcı oluyorlar. Eray hoca çok bilgili ve bu konuda uzman biri. Yorumlarda hep mizacı sert galan demişler bana öyle gelmemişti ama ben zaten Bertan hocanın hastanası olduğum için. İzmitte oturuyorum bende. Ama gölcüğe git gel yapıyorum. Opu zamanı İstanbula gittim birde transferde öyle olacak. Bu ay sonu inşallah transferde olucak. İnşallah güzel sonuç alırız hepimizbende aralık ocak gibi tekrar başlamayı düşünüyorum. Eşim tekrar konakta deneyelim demişti. Kesinlikle hastane değişikliği yapacağım.
Bu süre zarfında takviye kullanıp diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
İnşallahh, benim komşum senelerce Eray beyin yanında çalışmış. Direk onu önerdi gidebilirsin diye. Görüşmeye gitmedim ama biraz takip ettim o elektriği alamadım bilmiyorum. Banada çok soğuk ve agresif biri gibi geldi açıkcası..Ya ben şu ana kadar Bertan hocadan çok memnun kaldım çok iyi ve çok bildiğimi biri. Eray çalışkanla birlikte çalışıyorlar hep mesela benim yumurta büyütme zamanı muayenelerimi Eray hoca yaptı Bertan hoca yurt dışındaydı yani her türlü yardımcı oluyorlar. Eray hoca çok bilgili ve bu konuda uzman biri. Yorumlarda hep mizacı sert galan demişler bana öyle gelmemişti ama ben zaten Bertan hocanın hastanası olduğum için. İzmitte oturuyorum bende. Ama gölcüğe git gel yapıyorum. Opu zamanı İstanbula gittim birde transferde öyle olacak. Bu ay sonu inşallah transferde olucak. İnşallah güzel sonuç alırız hepimiz
Ben de ilk görüşmeye gittiğimde eray hocaya heyecanlıydık zaten hiç birsey bilmiyoruz anlattı bişiler bir kaç soru sordu eşim bu kadar şey söyledim bir de hala bunları mı soruyorsun diye azarladı. Bana da regl muayenesi yapmadan amh ya göre senin anca 2 yumurtan çıkar biri beşinci güne giderse şanslısın o da tutarsa dedi. Tedavi olduğum doktor 8 yumurta topladı:)İnşallahh, benim komşum senelerce Eray beyin yanında çalışmış. Direk onu önerdi gidebilirsin diye. Görüşmeye gitmedim ama biraz takip ettim o elektriği alamadım bilmiyorum. Banada çok soğuk ve agresif biri gibi geldi açıkcası..
İlk tüp bebek içinde istanbula gitmek istemedim açıkcası. o yüzden yakından bir yer değerlendirmek istedim. Şuan böyle tabularım yok gidip hepsiyle görüşebilirim değerlendirebilirim