canim hic duymadim izmitede ilkkez duyuyorum ama merak ettim
canim hic duymadim izmitede ilkkez duyuyorum ama merak ettim
Arkadaşlar izmitte sıla cafedeki aleyna hanımı bilen var mı ??
kendisine bi çok arkadaşım fal baktırdı inanamıyolar çıktıklarında bacakları titriyomuş kızların o derece etkilenmişler. Baktıgı basit bi kahve falı degilmiş zaten bakarken fincanla falan alakası olmuyomuş cinlerle baglantısı oldugunu söylüyolar yüzüne bakarak her şeyi en ince ayrıntısına kadar söylüyomuş bu kadının ününü çok duydum.
Aranızda bu kadını tecrübe eden var mıı ?
valla arkadaslar izmitte gitmediğim falcı kalmadı :) aleyna seda hepsini biliirim aleyna acaip sallıyo bnce ve herkese aynı seyi söylüo yurtdısna gidiceksin elektrnk birşey alcaksn falan diyor zaten yabancı oldugu için şiveside ilginc cogu seyi kaçrysn ve cok kısa bakıyor sıla da o kadar sıra bekliyosun ve beklediğine değmiyor.seda daha iyi bence aleyn aya nazaran sıla da bitek seda iyi
kendisine bi çok arkadaşım fal baktırdı inanamıyolar çıktıklarında bacakları titriyomuş kızların o derece etkilenmişler. Baktıgı basit bi kahve falı degilmiş zaten bakarken fincanla falan alakası olmuyomuş cinlerle baglantısı oldugunu söylüyolar yüzüne bakarak her şeyi en ince ayrıntısına kadar söylüyomuş bu kadının ününü çok duydum.
canımkim bu aleyna nerde bakıyoAleyna sallamiyo ya ne sallamasi kadin bana ilk sene gittigimde direk 1 erkek oglun var masallah dedi aradan 5 yil sonra tekrar gittim direk iki cocugun var dedi ki beni gören 13 yasinda cocuk saniyorlar fizik desen 45 kilosüper bakiyor vede dedikleri cikiyor gecmisi cok süper biliyor gelecekle ilgili bi iki bisey söyliyip bitiriyo.
Biraz gec kaldim sanirim ama hala elinizdeyse verebilir misinizarkadaşlar izmit merkezde vilayete yakın bir cafede ilkay diye bir kadın fal bakıyor. şiddetle tavsiye ediyorum. isteyene irtibat numarasını verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?