İzmit Sıla Cafe aleynaa

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Arkadaşlar izmitte sıla cafedeki aleyna hanımı bilen var mı ??

kendisine bi çok arkadaşım fal baktırdı inanamıyolar çıktıklarında bacakları titriyomuş kızların o derece etkilenmişler. Baktıgı basit bi kahve falı degilmiş zaten bakarken fincanla falan alakası olmuyomuş cinlerle baglantısı oldugunu söylüyolar yüzüne bakarak her şeyi en ince ayrıntısına kadar söylüyomuş bu kadının ününü çok duydum.
Aranızda bu kadını tecrübe eden var mıı ?

Ben Normalde Cesaretliyimde Bu Kadın Beni Korkutuyor Yav 2 Arkadaşım Gitti Dedikleri Hep Çıkmış :30: Ben Tırsmasam Giderim Yaa Benim Hayat Acayip Atraksiyonlu Zaten Bi Gitsem Konuş Konuş Bitiremez Vallahi :1:

kendisine bi çok arkadaşım fal baktırdı inanamıyolar çıktıklarında bacakları titriyomuş kızların o derece etkilenmişler. Baktıgı basit bi kahve falı degilmiş zaten bakarken fincanla falan alakası olmuyomuş cinlerle baglantısı oldugunu söylüyolar yüzüne bakarak her şeyi en ince ayrıntısına kadar söylüyomuş bu kadının ününü çok duydum.

orada ben seda var ona baktırıyorum.. onda gercekten bacaklarım titredi hele iki ay dediğinde iki ay sonra korkarak gittim.. :( inanılmaz sekilde biliyor akıl sır ermiyor :(

valla arkadaslar izmitte gitmediğim falcı kalmadı :) aleyna seda hepsini biliirim aleyna acaip sallıyo bnce ve herkese aynı seyi söylüo yurtdısna gidiceksin elektrnk birşey alcaksn falan diyor zaten yabancı oldugu için şiveside ilginc cogu seyi kaçrysn ve cok kısa bakıyor sıla da o kadar sıra bekliyosun ve beklediğine değmiyor.seda daha iyi bence aleyn aya nazaran sıla da bitek seda iyi

valla arkadaslar izmitte gitmediğim falcı kalmadı :) aleyna seda hepsini biliirim aleyna acaip sallıyo bnce ve herkese aynı seyi söylüo yurtdısna gidiceksin elektrnk birşey alcaksn falan diyor zaten yabancı oldugu için şiveside ilginc cogu seyi kaçrysn ve cok kısa bakıyor sıla da o kadar sıra bekliyosun ve beklediğine değmiyor.seda daha iyi bence aleyn aya nazaran sıla da bitek seda iyi

siz bayanları bırakın sılada Mehmet adında bir genç var benim favorim o bikaç kişi gittik baktırdık hepimize söyledikleri isabetliydi; sedaya baktırdığımda soru cevap şeklindeydi ve çok sıkıldım. evlımısın bekarmısın çocuğun varmı çalışıyormusun falan diye senden alıyor tüm bilgileri. ama Mehmet direk evlisin çocuğun yok eşin şöyle böyle diye bi başladı şaşkınlıktan bişey diyemedim :)

merhaba ben sılada hepsini denedim Aleyna sıla Mehmet hepsi de sallıyo zaten Mehmet yok orda Behiye hanım vardı orda müthiş Bi kadın şimdi ordan ayrıldı ama 0531 308 85 98 numarasından ulaşın kendisine asla pişman olmazsınız bağımlılık yapar

Aleyna sallamiyo ya ne sallamasi kadin bana ilk sene gittigimde direk 1 erkek oglun var masallah dedi aradan 5 yil sonra tekrar gittim direk iki cocugun var dedi ki beni gören 13 yasinda cocuk saniyorlar fizik desen 45 kilosüper bakiyor vede dedikleri cikiyor gecmisi cok süper biliyor gelecekle ilgili bi iki bisey söyliyip bitiriyo.

Aleyna sallamiyo ya ne sallamasi kadin bana ilk sene gittigimde direk 1 erkek oglun var masallah dedi aradan 5 yil sonra tekrar gittim direk iki cocugun var dedi ki beni gören 13 yasinda cocuk saniyorlar fizik desen 45 kilosüper bakiyor vede dedikleri cikiyor gecmisi cok süper biliyor gelecekle ilgili bi iki bisey söyliyip bitiriyo.
canımkim bu aleyna nerde bakıyo

arkadaşım 1 sene önce ilkay diye bir bayana baktırdım bir arkadaş tavsiyesiyle. kadın özel bakıyor telefon acıyorsunuz cafede bakıyor. ŞOK olma garanti isterseniz iletişim numarası verebilrim

arkadaşlar izmit merkezde vilayete yakın bir cafede ilkay diye bir kadın fal bakıyor. şiddetle tavsiye ediyorum. isteyene irtibat numarasını verebilirim

arkadaşlar izmit merkezde vilayete yakın bir cafede ilkay diye bir kadın fal bakıyor. şiddetle tavsiye ediyorum. isteyene irtibat numarasını verebilirim
Biraz gec kaldim sanirim ama hala elinizdeyse verebilir misiniz

Back
X