Doğuma Hazırlık Izmitli anne adayları sohbete buyrun bebişlerimiz hakkında bildiklerimizi paylaşalım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

anqeLoyku

UtKum DünYaMa HoşqeLdİn..
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
381
0
46
Kocaeli
3.5 aylık hamileyim daha bebişim minnacık ama içim kıpır kıpır inşallah ALLAH tüm anne adayları bebeklerini sağ sağlim kucağına almayı nasip eder ( amin amin amin ) =) =)

merhaba angel
bende izmitteyim. gözün aydın Allah tamamına erdirsin.hangi doktora hastaneye gidiyorsun?

mrb gül.. saol canım seninde ALLAH tamamına erdirsin. ben tütünçiftlikte özel marmara hastanesine gidiyorum doktorumdan da memnunum canım sen hangi hastaneye gidiyosun :)

merhaba angel
bende izmitteyim. gözün aydın Allah tamamına erdirsin.hangi doktora hastaneye gidiyorsun?

mrb gül.. saol canım seninde ALLAH tamamına erdirsin. ben tütünçiftlikte özel marmara hastanesine gidiyorum doktorumdan da memnunum canım sen hangi hastaneye gidiyosun :)

sağol canım.
özel marmarada ismail bey varmış onu özellikle çok metedeni duydum oradan duymuştum özel marmaranın ismini.
ben çarşıda izmit kadın doğum merkezinde Ertan İzgiçe gidiyorum. var mı bebişe hazırlık bişiler yapmaya başladın mı? ben 12haftalık olup cinsiyetini öğrenince yün alıp yelek örmeye başlamıştım iyikide başlamıştım 3ayda bitirdim 1bebek yeleğini düşün tembelliği:))

hımm bende duydum ama ben bayan dr. tercih ettim daha rahat olurum diye özel marmarada leyla eren benim doktorum oda çok iyi ben memnunum=)
bende örmek için örgü dergileri falan almıştım ama daha önce hiç yapmadığım için karışık geldi biraz da rahatsızdım zaten hiç başlamadım.
Pike takımı başlamıştım doğumdan sonra yatağıma sericem sadece bi yastığı kaldı sonra diktirmesi kalıcak.
Aslında pike takımı daha zor ama bebek yeleği falan o tarz örgü başlamadım annem çalışmasa ondan öğrenirdim ama malesef çalışıyo hem aslında okadar uğraşmaya gerek yok ama biz anne adayları kendi emeğimizle bebişimize az da olsa bişeyler yapmak istiyoruz =)

bende İzmitliyim ama istanbulda yaşıyorum , bende aranızdan sayılırım ailemin hepsi İzmitte sürekli geliyorum .Fakat artık 37. haftamdayım yolculuk edemiyorum Doğumdan sonra hemen bebişimle İzmite gelicem çok özledim .

inşallah canım bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın gezersin bol bol =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…