- Konu Sahibi Lifeless_Cat
-
Olup olmadığını merak ediyordum geçmiş olsun canımcım. Ameliyatı atlattın ya gerisi nasılsa kolay geçer. Bir de sonuç seni mutlu ederse tamamdır.Rkadaslar emre bey yaptı amelıyatımı ..suan sıslıkler var yuzumde ama sonucu haftaya anlıcam..yarın tamponlarımı alıcaklar...
Üniversite hastanesi'ndeki plastik cerrahlardan biri Hakan Ağır. Kime sorsam O'na ol, en çok ameliyatı yapandır dediler ama ben şimdilik Tonguç Bey'i düşünüyorum. Ameliyat korkusu kapladı şimdi de benliğimi nereden geldiyse. Aralık sonuna kadar olmak zorundayım tabii o da ayrı...izmit41 sen iknci ameliytmı olucksın ilkini kime olmştun cnm ?
ya bi de hakan ağırla ilgili bilgisi olan yokmu arkdaşlar
Olup olmadığını merak ediyordum geçmiş olsun canımcım. Ameliyatı atlattın ya gerisi nasılsa kolay geçer. Bir de sonuç seni mutlu ederse tamamdır.
Olup olmadığını merak ediyordum geçmiş olsun canımcım. Ameliyatı atlattın ya gerisi nasılsa kolay geçer. Bir de sonuç seni mutlu ederse tamamdır.
canim benim cok saol suan 1 hafta 4 gunum geride kaldi. v esonuc simdiden mukemmel gozukuyor..herkeze tsk kur ederim bilgilerinden dolayi...
Ne güzel sonuçtan memnun kalman canım. Bir ameliyat rüzgarı gelip geçti işte, bir anlık cesaretle bir bakıyorsun olup bitivermiş. Darısı başımıza...canim benim cok saol suan 1 hafta 4 gunum geride kaldi. v esonuc simdiden mukemmel gozukuyor..herkeze tsk kur ederim bilgilerinden dolayi...
bende ramazandan sonra burun estetiği yaptırmak istiyorum hakan ağıra yaptıranlar memnunmusunuz
canım ben yeni ameliyat oldum doktorumdan cok memnunummm adı prof emre üstündağ sormak istediğin birsey olursa cevaplarımm
arkadaşlar merhaba ramazan bayramından sonra burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum pazartesi günü hakan ağır hocayla görüşmeye gideceğim... bunun dışında tonguç beyi önerenler var...ikisinden birine ameliyat olup ta memnun kalanlar var mı acaba...konak hastanesinde mete beye randevu almıştım ama burda adını pek görmeyince vazgeçtim ona da mı gitsem...fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?