İzmit'te Burnunu Yaptıran Var Mı?? YARDIM

Rkadaslar emre bey yaptı amelıyatımı ..suan sıslıkler var yuzumde ama sonucu haftaya anlıcam..yarın tamponlarımı alıcaklar...
Olup olmadığını merak ediyordum geçmiş olsun canımcım. Ameliyatı atlattın ya gerisi nasılsa kolay geçer. Bir de sonuç seni mutlu ederse tamamdır.

izmit41 sen iknci ameliytmı olucksın ilkini kime olmştun cnm ?

ya bi de hakan ağırla ilgili bilgisi olan yokmu arkdaşlar
Üniversite hastanesi'ndeki plastik cerrahlardan biri Hakan Ağır. Kime sorsam O'na ol, en çok ameliyatı yapandır dediler ama ben şimdilik Tonguç Bey'i düşünüyorum. Ameliyat korkusu kapladı şimdi de benliğimi nereden geldiyse. Aralık sonuna kadar olmak zorundayım tabii o da ayrı...
Hakan Bey'le görüşme yapmadım. Eğer yaparsan izlenimlerini yaz olur mu Lifeless_

tmm cnm ben ünide oldğum için kocaelide diiilim şuan ama sömestrda gideblirm belki de yaza bilemiyorm

ama annm bi tanıdğımızı görmştü hakan ağıra olan we çok beğnmiş ama ben emin diilim çnkü ben yaptğı burnları görmedm ama bilen herks çok iyi bi dktor oldğunu söylüyo bnce bi görş

canim benim cok saol suan 1 hafta 4 gunum geride kaldi. v esonuc simdiden mukemmel gozukuyor..herkeze tsk kur ederim bilgilerinden dolayi...

merhaba s_kara79 emre beye sanırım burun estetiğini yaptırmıştın.bende yaptırmayı düşünüyorumda acaba resimlerini görmem mümkün mü?bide fiyat hakkında bilgi verirsen sevinirim.estetik yaptırmak kolay ama dr bulmak çok zor...........

canim benim cok saol suan 1 hafta 4 gunum geride kaldi. v esonuc simdiden mukemmel gozukuyor..herkeze tsk kur ederim bilgilerinden dolayi...
Ne güzel sonuçtan memnun kalman canım. Bir ameliyat rüzgarı gelip geçti işte, bir anlık cesaretle bir bakıyorsun olup bitivermiş. Darısı başımıza...

arkadaşlar merhaba ramazan bayramından sonra burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum pazartesi günü hakan ağır hocayla görüşmeye gideceğim... bunun dışında tonguç beyi önerenler var...ikisinden birine ameliyat olup ta memnun kalanlar var mı acaba...konak hastanesinde mete beye randevu almıştım ama burda adını pek görmeyince vazgeçtim ona da mı gitsem...fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...

merhaba nurumut ben bugün hakan beyle görüşmeye gittim yurtdışında olduğunu söylediler eylülde dönecekmiş...yani benim ramazan da ameliyat işi yattı gibiama yine de yarın h. mete aksoyla görüşmeye gideceğim... bakalım o ne diyecek...

ben 1 agustosta doç. dr. tonguç işken le bir operasyon geçirdim . kapsamlı bir ameliyat geçirmeme ragmen iileşme sürecini çok kolay geçiriyorum ve daha çok yeni olmasına ragmen çok memnunum burnumdn.. izmitte ameliyat düşünenler bir gidip görüşsün derim arkadaşlar...

canım ben yeni ameliyat oldum doktorumdan cok memnunummm adı prof emre üstündağ sormak istediğin birsey olursa cevaplarımm

aynen bende emre üstündağ diyecektim
babamın ve yakın arkadasımın doktoru... cok süper bir adam...
arkadasımın burnunu yaptı babamın ise bogaz ameliyatına girdi....

ünibel deydi en son umuttepe de görev yapıyor.

mete beye ameliyat oldunuz mu acaba?

ben nisan ayında konak has. kbb uzmanı levent beye ameliyat oldum.Rahat bir ameliyat geçirdim nefes problemide yaşadıgım için artı kemerimide düzelttirmek amacıyla ameliyat oldum.Az agrılı bol şiş ve morluk dolu bir hafta geçirdim.İyileşme süreci hızlı oldu.Aslında başta memnun kaldım.Ama şişlikler inmiş olmasına ragmen nefes sorunu halledilemedi.Sebep olarakta burun ucuma konulan dolgunun sanırım fazlalıgı ben öyle düşünüyorum.Ameliyattan 50 gün sonra dktrum tekrar burun ucunu açmayı önerdi.Hastane baş hekimi ve plastik cerrahı olan mete bey bizzat kendi arayarak bunu önermediğini en az 6 ay sonra yapılmasının doğru olacagını anlattı .Söyledikleri çok mantıklıydı.2. ameliyatıma kendisininde girip sorunları halledicegini söyledi.eylül ekim gibi bi muayeneye gel bakalım tarih verelim dedi.Kasım ayı gibi düşünüyorum ameliyatımı eger bu hastaneyi düşünürseniz bence mete beyle görüşün ilk derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…