akademi hastanesi Gökhan Gümüştaşı öneririm
fikirlerim değişti artık önermiyorum
neden ki??
ben erkan beye gidiyorum yoğunluğundan şikayetçiyim.
ama şunu söyleyeyim iyi biri ve iyi bir doktor.ama yoğunluğu ve randevu saatinin sürekli sarkması bire sorun olunca arıyorsun 4 5 kez ama ulaşamıyorsun.haliyle de geri aramıyor vs işte...
ben ikinci bir doktor arıyorum erkan beye de devam edeceğim ama aynı zamanda acil durumlar için iyi bir doktor arıyorum.
gökhan gümüştaş geri döner tlf ben hala memnunum kendisinden..
memnun olmayan ark neden bende merak ettim..
kızımı emziremedim bile hap kullanmaktan yazacaktım. yanlış yazmışım.
kurdeşen dökme olayı aşırı sıkıntı çeken insanlarda maydana gelir.
kızım özürlü olma ihtimalinden başka hiçbir sıkıntım olmadı hamileliğimde.
isterseniz yazdıkları raporları bile yayınlarım burda.
kendilerine dava açmayı düşünüyordum, düştüm kendi derdime. kızımı dünyaya getirince, onun bakımı,
kendi hastalığım derken kaynadı gitti...
cok gecmısa olsun bende kıbrıstayım sen yat kalk sukret kardesim yinede ucuz atlatmışsın ben doktorumun 30 haftalıkken toxoplazma yuzuunden kor topal sansına ne dogarsa dedı yuzume karsı bırde 28 hafrtalık olsa alırdım dediği için tam 5 hafta kabus dolu geçti...hep stres sıkıntı başka doktra gittim ama ödemenin yarısını yapmıştım diye birde bebeğimle ilgili herşeyi biiliyordu die deiştirmedim.. ve sonuç gebelik ve stresten azrtan nötrofillerin hakimiyetiyle atipik kronil miyeloid lösemi oldum..tedavi şansım da yok bu hastalar az yaşıyor(( nasıl doktorumu deiştimedim ben ona yanıyorum gerçi olacagı varmış
ahh canımm
bunu okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam zaten çok hassasım, çok çok üzüldüm..
rabbim seni eşine ve avladına bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?