İzmit'te Çok İyi Kadın Doğum Uzmanı Dediğiniz Doktor Var mı ?

izmitte bu konuyla alakalı bi kaç topic daha açılmıştı ve hepsinde de akademi hastanesi-GÖKHAN GÜMÜŞTAŞ ı önermiştim :ecrin_bebek:

hadi ya teşk ederim ben 10 haftalık hamileyim marmara hastanesinde ismail beye gidiyorum ama sanırım değiştiricem ve iyi bi doktor olsun istiyorum . cvbınız için çok tşk ederim

konak hastanesi erkan türköz,gidin ve farkı görün soru sormanıza gerek yok herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor...güven veriyor...:lepi:

hepinize teşk ederim kızlar çok sğln. yarın marmara hastanesindeki doktorum ismail beye randevum var son kez gidip doktorumu değiştiricem. evet konak hastanesinde ki erkan beyi daha öncede duymuştum. çok sğln

kızlar ben pko hastasıyım... ben istiyorum ki çok inandığım bir doktor olsun ne derse onu yapayım bana anlatsın...varmı böle biri

fikirlerim değişti artık önermiyorum

neden ki??
ben erkan beye gidiyorum yoğunluğundan şikayetçiyim.
ama şunu söyleyeyim iyi biri ve iyi bir doktor.ama yoğunluğu ve randevu saatinin sürekli sarkması bire sorun olunca arıyorsun 4 5 kez ama ulaşamıyorsun.haliyle de geri aramıyor vs işte...
ben ikinci bir doktor arıyorum erkan beye de devam edeceğim ama aynı zamanda acil durumlar için iyi bir doktor arıyorum.

bende konaktaki kazım beye gidiyorum ve çok memnunum babacan bi doktor sorularımada cevap veriyo anlatıyo falan memnunum ben

gökhan gümüştaş geri döner tlf ben hala memnunum kendisinden..
memnun olmayan ark neden bende merak ettim..

aslında o günleri hatırlamak bile istemiyorum ama anlatayım sormuşsunuz..

17 haftalıkken hocası semih beye ayrıntılı ultrasona gönderdi bebeğimin sakat olacağını iddia ettiler, amniyosentez yapmaya kalktılar. kabul etmedim. gebeliği sonlandırmayı teklif ettiler... biz tabi eşimle ağla ağla helak olduk.. neyse sonra öğrendikki para kazanmak için hastaları birbirlerine paslıyorlarmış. amniyosentez yaptırsam 1000 tl kazanacaklardı. gebeliği sonlardırsam 750 tl...
derken netten okuduğum yorumlara dayanarak kalktım bir ihtimal konaktaki erkan beye gittim. hiçbirşey demedim önce güzelce muayene etti. bebek çok sağlıklı dedi. eminmisiniz dedim. vet eminim allahtan son anda bir aksilik çıkmazsa sapasağlam çocuk dedi. bende dr gökhan bey semih beyin dediklerini anlattım, allah allah nasıl yani dedi tam 1 saat beni muayene etti. ama bebekte bir sakatlık yoktu. burun kemiği, ense kalınlığı, serçe parmakları, ayakları hepsi tamamdı ve olması gereken ölçülerdeydi. neyse gel zaman git zaman içimde özürlü bebek dünyaya getirme endişesiyle hamilelğim geçti gitti kızım doğdu.. evlere şenlik 5 aylık emekledi, şimdi 7 aylık yürümeye çalışıyor.

hee birde dr gökhan bey kızımın sakat olacaklarını söyledikleri, ancak bizim kabul etmediğimizi gösteren bir kağıt imzalattırdı. ve üstüne de yazdırdı, özürlü bebek doğuracağımı biliyorum amniyosentez teklif edildi kabul etmedim, gebelik sonlandırılmasını kabul etmedik, hastane sorumlu değildir diye.. ay ölecektik o gün, herkes ister evladı sağlıklı olsun hamile bir anneye bunları yapmak ne demek. şuanda bile yazarken o günlerim aklıma geldi gözlerim doldu inanın.

erkan beye gelince kendisi iyidr hoştur güzel işler yapar ama o yoğunluk yokmu insanı mahveder bekle bekle... kendiside kafaya takmıştı normal doğurmam için çok ısrar etti, hiç üşenmez bana eksilerini ve artılarını bana anlatırdı. normal doğumu kabul etmek üzereyken kurdeşen dökmek denilen hastalığa yakalandım. bu da sıkıntıdan meydana gelen bir hastalık. belden aşağım harita gibi olmuştu kan çıkıyordu artık deri üstüne. hemen sezaryanla alındı bebek, bende günde 15 tane kaşıntı hapı kullanarak çocuğuma bile zar zor baktım. bütün bunlar hep başıma yanlış teşhis koyanlar yüzünden geldi. onlar yüzünden çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim hep ağladım, üzüldüm.
içime ata ata en sonunda vücudumdan çıktı acısı. çocuğum doğru emziremedim günde 15 hap kullanmak ne demek bide sezaryan olmuşum bunun yanında antibiyotik var vitamin var demir var ağrı kesici var ettimi 20 hap.. bütün vebalim dr gökhan ve dr semih beyin boynuna... çok canımı yaktılar çokk...

kızımı emziremedim bile hap kullanmaktan yazacaktım. yanlış yazmışım.

kurdeşen dökme olayı aşırı sıkıntı çeken insanlarda maydana gelir.

kızım özürlü olma ihtimalinden başka hiçbir sıkıntım olmadı hamileliğimde.

isterseniz yazdıkları raporları bile yayınlarım burda.

kendilerine dava açmayı düşünüyordum, düştüm kendi derdime. kızımı dünyaya getirince, onun bakımı,

kendi hastalığım derken kaynadı gitti...

cok gecmısa olsun bende kıbrıstayım sen yat kalk sukret kardesim yinede ucuz atlatmışsın ben doktorumun 30 haftalıkken toxoplazma yuzuunden kor topal sansına ne dogarsa dedı yuzume karsı bırde 28 hafrtalık olsa alırdım dediği için tam 5 hafta kabus dolu geçti...hep stres sıkıntı başka doktra gittim ama ödemenin yarısını yapmıştım diye birde bebeğimle ilgili herşeyi biiliyordu die deiştirmedim.. ve sonuç gebelik ve stresten azrtan nötrofillerin hakimiyetiyle atipik kronil miyeloid lösemi oldum..tedavi şansım da yok bu hastalar az yaşıyor (( nasıl doktorumu deiştimedim ben ona yanıyorum gerçi olacagı varmış

ahh canımm

bunu okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam zaten çok hassasım, çok çok üzüldüm..

rabbim seni eşine ve avladına bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…