İzmit'te Çok İyi Kadın Doğum Uzmanı Dediğiniz Doktor Var mı ?

bende gecen sene bu zmanlar en iyi doktor olarak erkan beyi bilirdim,taaaaaki.......
eylül ayında dogum yaptım.gebeliğimin 2.ayından itibaren,erkan türköze gittim.doguma 2 gün kala tekrar kontroldeydim istediği butun tahlilleri yaptırdım.gayet saglıklı bir bebegimin olacagını söyledi bana her kontrole gittiğimde.bebeğim tüp bebekti.her seferinde iyimi saglıklımı diye soruyordum.oda hiç bir sorun yok diyordu.taakiii dogumumu yaptım odama alındım,ve doktor erkan gelip bana bebeğinin bir gözü yok oluşmamış ve sol kulak yolu kapalı diyene dekiyi biliyordum.günümüz ultrasonlarında,bide kendi ultrason cihazı en ,iyisi derken peki neden görmedi bunları.eşim 6.aydaki ultrason resmindeki gözlerdeki farkı farkedince sormustu doktora suyun içinde oldugu için öyle demişti.eşim doktor degil doktor olan o ama farkedemedi göremedi.ihmalkarlık var.belki iyi bir doktor olabilir ama cok yogun oldugundan dolayı bastan savma bakıp gönderiyor.ben tavsiye etmiyorum.bu yazımı okuyanlar,gidip gitmemek size kalmış.ben yasadıgımı paylasmak istedim.iyi olan yorumları yapıyorsak bunuda yapmayı kendime görev bildim.saglıcakla kalın.bebeklerinizi saglıkla kucagınıza alın inşallah..........

merhaba bende erkan beye gidiyorum 30 haftalık oldum memnunmusun doğumdan falan memnun kaldınmı yani beni geçen gün erkan bey hakkında tedirgin ettilerde cevabını bekliyorum

offff kafayı sıyırıcam az önce başka bi ğyenin yazdıklarını okudum şimdi kafam karma karışık erkan beye güvensemmi güvenmesemmi 30. haftadan sonra nerden dr bulucam benim erkana giden bütün arkadşlarım memnun offff offff

Standart göz kasları gelişmeyip ameliyat olup protez göz taktıran varmı?

oglumun dogdugundan itibaren sol gözü olusmus ama gelişmemiş.görmüyor.göz kemikleride küükmüş bunun için ameliyat olması gerekiyor ve protez takılmalı..bu durumda olanlarınız varmı?varsa neler yaptınız?

öncelikle güle güle büyüt evladını arkadaşım. alıntı yaptığın mesajında sol gözü yok oluşmamış yazmışsın

buraya kopyaladığım kırmızı mesajında sol gözü oluşmuş ama görmüyor demişsin. usg den bebişin gözünün görüp görmediği belli olurmu diye aklıma takıldı.

sanırım sen Erkan beye kızgın olduğun için bu mesajı yazmışsın. ???????????????

Ben bu merkezde Ahmet Doğruöz e gidiyorum.Bilmiyorum bende çok şükür bir sorun olmadığı için mi gayet memnunum.Ben evhamlı tedirgin bi insanım onun rahat tavırları beni de çok rahatlattı.Onu yeme bunu yeme onu giyme böyle yapma şöyle yapma gibi hiçbişey söylemedi.Çok rahattım tabi.Ama dikkat etmem gereken bazı şeyleri de söylemedi.Onları da ben netten ,tanıdıklardan duyarak dikkat ettim.Memnunum fakat bi bıçak parası isteme olayı duydum o yüzden belki değiştirebilirim doktoru.

slm arkadaşlar bende izmit kadın sağlığı has. demet boyacıya gidiyordum artık gitmiycem ...2011 şubat ayında bana hsg yaptı ve ben o ay hamile kaldım ama doktorum bana o ay korunmam gerektiğini yumurtaların radyasyona maruz kaldığını söylemedi..ve bebğim 6 haftalık karnımda kalbi durdu kürtaj oldum ardından aynı doktora 3 defa aşılama yaptırdım üçüde tutmadı ... onlar için herşey para biz, işlemlerimiz bitip çıkacakken bize hep ödemenizi yaptınızmı diyodu eşimde sinir oluyodu .. ne yazık ki aklım başıma geç geldi bu siteye üye olunca çok şey öğrendim ... şimdi iyi bi doktor arıyorum izmitte ama yok

hanımlar aranızda tahsin özbek has. kadın doğum dr.özgür barış gül e giden varmı ? varsa fikrini bizimle paylaşırmı ? şimdiden tşk

çok üzüldüm adına bende 4 yıllık evliliğimiz üzerine mayıs 2011 de konaktan gülçin hanıma gittim bebeğimiz olmuyo diye,testler yapıldı hiçbir sorun yok,bir de hsg çekelim dedi,300 lira verip çekildim ve rahim ağzını kapatan bir duvar var,ameliyat olmadan anne olamazsın dedi,çünkü bebeğin giriş yapacağı,girse bile yerleşip büyüyeceği bi yer olmadığını,düşük olacağını söyledi ve yaklaşık 3 bin lira gerekiyordu ameliyat için,devlet hakkımı kullanmak istediğimi söyledim ve beni umuttepeye arkadaşı eray beye yönlerdirdi,bazı incelemeler yapıldı ve teşhis oanylandı,ağustos ayına gün verildi ve ameliyat oldum,4 ay sonra aralık ayında ise hamile kaldım,şu andada 24 haftalık hamileyim,allahıma şükür şimdiye kadar herşey yolunda,bu aya kadar hep gülçin hanıma gittim,çok çok memnun kalmama rağmen bu aydan itibaren alikahya'ya devam edicem,doğumu orada düşündüğüm için.Birazda üzgünüm dr.umdan ayrılacağım için,birde bu mucizeye kavuştuğum için birde sıkı bir güven oluştu ama maddi olarak zorlamak istemiyorum kendimizi,bakalım hayırlısı olıur inşallah. Sanada diliyorum rabbimden bu mucizeden,inşallah bize buradan güzel haberler verirsin

merhaba,bende 25 haftalık hamileyim,teyzemin gelinide seninle aynı 24 haftalık,ve ahmet beye gidiyor,o da bana çok öneriyo dr.unu,konak'a gidiyodum kontrole,bu aydan itibaren doğumu orda düşündüğüm için alikahya ya gidicem,bakalım hayırlısı

hanımlar aranızda tahsin özbek has. kadın doğum dr.özgür barış gül e giden varmı ? varsa fikrini bizimle paylaşırmı ? şimdiden tşk

arkadasım araştırma sonuçlarını benımle de paylaşırmısın lutfıye hanım hastaneden ayrılıyor bende özgür beye gececeğim merak edıyorum doktoru...

arkadasım araştırma sonuçlarını benımle de paylaşırmısın lutfıye hanım hastaneden ayrılıyor bende özgür beye gececeğim merak edıyorum doktoru...

Kızlar Özgür Beye gidiyorum bende,şu an 8 haftalığım ağır grip oldum ve bir sabah aciline gittim,bomboş,terkedilmiş bir hastane gibiydi...Benim 4.sezaryenim olacak korkuyoruum,lütfen bu hastane ve doktorla ilgili banada bilgi verirmisiniz?

ben de konak funda hanıma gidiyorum. bebekte sıkıntımız olmadıgı ıcın memnun sayılırım ama bi sorunda nasıl davranır hiç bilmiyorum. doğumu da orda yapmayı düşünüyorum. Başka öberilere de açığım aslında

ben ahmet doğruöz e gidiyorum.gayet memnunum. deneyimi çok belli oluyor.insanı rahatlatıyor.önemli şeylerdede duraksayıp anlatıyor.rahat bi doktor hastasıda çok

Erkan bey bizi aptal yerine koydu resmen ilk bebeğimde anlamıyordum diye. Bize hiç bişey söylemedi doğumumda öğrendimki bebeğim down sendromluymus Allah onu bildiği gibi yapsın. Gerçekten canımı Yaktı resmen sonra bi baktı ki her ultrason fotolarına hepsinde benziyor bunu görüpte bana söylemedi bunu ona yazıklar olsun bana 2li testi yaptırdı ve diğerlerine hiç gerek yok yaptırmayın dedi bizde ona Güvendik ama o meğer Görmüş herşeyi öğrenmemizi istememiş ama Allah'a havale ediyorum o pisliği

arkadaşlar düzgün doktor yok mu önerdiğiniz, kocaeli acıbadem hastanesi olabilir veya bu düzeyde hastaneler lütfen bilgi verinhiç bilmiyorum buraları

arkadaşlar düzgün doktor yok mu önerdiğiniz, kocaeli acıbadem hastanesi olabilir veya bu düzeyde hastaneler lütfen bilgi verinhiç bilmiyorum buraları
Merhaba ben ayin 15'inde medical park ta Lütfiye Ünlü Civlak'a randevu aldım. Forumda da hakkında güzel yorumlar okudum. Gidince yorumumu da yazarım inşallah.

Merhaba ben ayin 15'inde medical park ta Lütfiye Ünlü Civlak'a randevu aldım. Forumda da hakkında güzel yorumlar okudum. Gidince yorumumu da yazarım inşallah.

Ben ciham hastanesinde Mehmet atamandan çok memnun kaldım, doğumumu onda yaptım.

Lütfiye Hanım'a da gittim gebeliğin başında, çok pozitif biri ama Mehmet ataman (her ne kadar bazen gergin olsa da) çok daha tecrübeli diye ona devam ettim.

Daha sonra lütfiye hanım hakkında olumsuz şeyler okudum. Facebook izmitli annelergrubunda

Ne okudunuz acaba? Normal doğuma yatkın olduğunu falan okudum yorumlarda ondan dolayı aklımdaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…