aslında o günleri hatırlamak bile istemiyorum ama anlatayım sormuşsunuz..
17 haftalıkken hocası semih beye ayrıntılı ultrasona gönderdi bebeğimin sakat olacağını iddia ettiler, amniyosentez yapmaya kalktılar. kabul etmedim. gebeliği sonlandırmayı teklif ettiler... biz tabi eşimle ağla ağla helak olduk.. neyse sonra öğrendikki para kazanmak için hastaları birbirlerine paslıyorlarmış. amniyosentez yaptırsam 1000 tl kazanacaklardı. gebeliği sonlardırsam 750 tl...
derken netten okuduğum yorumlara dayanarak kalktım bir ihtimal konaktaki erkan beye gittim. hiçbirşey demedim önce güzelce muayene etti. bebek çok sağlıklı dedi. eminmisiniz dedim. vet eminim allahtan son anda bir aksilik çıkmazsa sapasağlam çocuk dedi. bende dr gökhan bey semih beyin dediklerini anlattım, allah allah nasıl yani dedi tam 1 saat beni muayene etti. ama bebekte bir sakatlık yoktu. burun kemiği, ense kalınlığı, serçe parmakları, ayakları hepsi tamamdı ve olması gereken ölçülerdeydi. neyse gel zaman git zaman içimde özürlü bebek dünyaya getirme endişesiyle hamilelğim geçti gitti kızım doğdu.. evlere şenlik 5 aylık emekledi, şimdi 7 aylık yürümeye çalışıyor.
hee birde dr gökhan bey kızımın sakat olacaklarını söyledikleri, ancak bizim kabul etmediğimizi gösteren bir kağıt imzalattırdı. ve üstüne de yazdırdı, özürlü bebek doğuracağımı biliyorum amniyosentez teklif edildi kabul etmedim, gebelik sonlandırılmasını kabul etmedik, hastane sorumlu değildir diye.. ay ölecektik o gün, herkes ister evladı sağlıklı olsun hamile bir anneye bunları yapmak ne demek. şuanda bile yazarken o günlerim aklıma geldi gözlerim doldu inanın.
erkan beye gelince kendisi iyidr hoştur güzel işler yapar ama o yoğunluk yokmu insanı mahveder bekle bekle... kendiside kafaya takmıştı normal doğurmam için çok ısrar etti, hiç üşenmez bana eksilerini ve artılarını bana anlatırdı. normal doğumu kabul etmek üzereyken kurdeşen dökmek denilen hastalığa yakalandım. bu da sıkıntıdan meydana gelen bir hastalık. belden aşağım harita gibi olmuştu kan çıkıyordu artık deri üstüne. hemen sezaryanla alındı bebek, bende günde 15 tane kaşıntı hapı kullanarak çocuğuma bile zar zor baktım. bütün bunlar hep başıma yanlış teşhis koyanlar yüzünden geldi. onlar yüzünden çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim hep ağladım, üzüldüm.
içime ata ata en sonunda vücudumdan çıktı acısı. çocuğum doğru emziremedim günde 15 hap kullanmak ne demek bide sezaryan olmuşum bunun yanında antibiyotik var vitamin var demir var ağrı kesici var ettimi 20 hap.. bütün vebalim dr gökhan ve dr semih beyin boynuna... çok canımı yaktılar çokk...
bende gecen sene bu zmanlar en iyi doktor olarak erkan beyi bilirdim,taaaaaki.......
eylül ayında dogum yaptım.gebeliğimin 2.ayından itibaren,erkan türköze gittim.doguma 2 gün kala tekrar kontroldeydim istediği butun tahlilleri yaptırdım.gayet saglıklı bir bebegimin olacagını söyledi bana her kontrole gittiğimde.bebeğim tüp bebekti.her seferinde iyimi saglıklımı diye soruyordum.oda hiç bir sorun yok diyordu.taakiii dogumumu yaptım odama alındım,ve doktor erkan gelip bana bebeğinin bir gözü yok oluşmamış ve sol kulak yolu kapalı diyene dekiyi biliyordum.günümüz ultrasonlarında,bide kendi ultrason cihazı en ,iyisi derken peki neden görmedi bunları.eşim 6.aydaki ultrason resmindeki gözlerdeki farkı farkedince sormustu doktora suyun içinde oldugu için öyle demişti.eşim doktor degil doktor olan o ama farkedemedi göremedi.ihmalkarlık var.belki iyi bir doktor olabilir ama cok yogun oldugundan dolayı bastan savma bakıp gönderiyor.ben tavsiye etmiyorum.bu yazımı okuyanlar,gidip gitmemek size kalmış.ben yasadıgımı paylasmak istedim.iyi olan yorumları yapıyorsak bunuda yapmayı kendime görev bildim.saglıcakla kalın.bebeklerinizi saglıkla kucagınıza alın inşallah..........
slm arkadaşlar bende izmit kadın sağlığı has. demet boyacıya gidiyordum artık gitmiycem ...2011 şubat ayında bana hsg yaptı ve ben o ay hamile kaldım ama doktorum bana o ay korunmam gerektiğini yumurtaların radyasyona maruz kaldığını söylemedi..ve bebğim 6 haftalık karnımda kalbi durdu kürtaj oldum ardından aynı doktora 3 defa aşılama yaptırdım üçüde tutmadı ... onlar için herşey para biz, işlemlerimiz bitip çıkacakken bize hep ödemenizi yaptınızmı diyodu eşimde sinir oluyodu .. ne yazık ki aklım başıma geç geldibu siteye üye olunca çok şey öğrendim ... şimdi iyi bi doktor arıyorum izmitte ama yok
Ben bu merkezde Ahmet Doğruöz e gidiyorum.Bilmiyorum bende çok şükür bir sorun olmadığı için mi gayet memnunum.Ben evhamlı tedirgin bi insanım onun rahat tavırları beni de çok rahatlattı.Onu yeme bunu yeme onu giyme böyle yapma şöyle yapma gibi hiçbişey söylemedi.Çok rahattım tabi.Ama dikkat etmem gereken bazı şeyleri de söylemedi.Onları da ben netten ,tanıdıklardan duyarak dikkat ettim.Memnunum fakat bi bıçak parası isteme olayı duydum o yüzden belki değiştirebilirim doktoru.
hanımlar aranızda tahsin özbek has. kadın doğum dr.özgür barış gül e giden varmı ? varsa fikrini bizimle paylaşırmı ? şimdiden tşk
arkadasım araştırma sonuçlarını benımle de paylaşırmısın lutfıye hanım hastaneden ayrılıyor bende özgür beye gececeğim merak edıyorum doktoru...
Merhaba ben ayin 15'inde medical park ta Lütfiye Ünlü Civlak'a randevu aldım. Forumda da hakkında güzel yorumlar okudum. Gidince yorumumu da yazarım inşallah.arkadaşlar düzgün doktor yok mu önerdiğiniz, kocaeli acıbadem hastanesi olabilir veya bu düzeyde hastaneler lütfen bilgi verinhiç bilmiyorum buraları
arkadaşlar düzgün doktor yok mu önerdiğiniz, kocaeli acıbadem hastanesi olabilir veya bu düzeyde hastaneler lütfen bilgi verinhiç bilmiyorum buraları
Merhaba ben ayin 15'inde medical park ta Lütfiye Ünlü Civlak'a randevu aldım. Forumda da hakkında güzel yorumlar okudum. Gidince yorumumu da yazarım inşallah.
Ne okudunuz acaba? Normal doğuma yatkın olduğunu falan okudum yorumlarda ondan dolayı aklımdaydı.Ben ciham hastanesinde Mehmet atamandan çok memnun kaldım, doğumumu onda yaptım.
Lütfiye Hanım'a da gittim gebeliğin başında, çok pozitif biri ama Mehmet ataman (her ne kadar bazen gergin olsa da) çok daha tecrübeli diye ona devam ettim.
Daha sonra lütfiye hanım hakkında olumsuz şeyler okudum. Facebook izmitli annelergrubunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?