Kocaeli izmitte oturuyorum 7 aylık hamileyim kendime lohusalık için ve kızıma bebişime de ciciler almak istiyorum en uygun ve bol çeşit bulabileceğim mağaza önerebilen varmı ebebek hariç oraya baktım cat pat bişeler aldım bebişime.
Kocaeli izmitte oturuyorum 7 aylık hamileyim kendime lohusalık için ve kızıma bebişime de ciciler almak istiyorum en uygun ve bol çeşit bulabileceğim mağaza önerebilen varmı ebebek hariç oraya baktım cat pat bişeler aldım bebişime.
alpay bebe diye bir yer varmış. alemdar caddesinden sanat sokağına giriyorsun. sanat sokağında yürüyorsun. sonra ilk sola yürüyormuşsun. yol üstündeymiş. ben de gitmedim. civilim varmış. internette adresi yazıyor. yürüyüş yolunda mamino diye bir yer var idil baby ürünleri satıyor. ben bir de fethiye caddesindeki pançoyu seviyorum
bir de fethiye caddesi ve alemdar caddesi arası sokaklarda bebek mağazaları gördüm amatam tarif edemeyeceğim. hı bir de fethiye caddesinde bi pasaj vardı. onun zemin katında büyük bi bebek mağazası var. pasajın adını hatırlamıyorum
tşkler kızlar bilgileriniz için sizin hamilelikleriniz ilgili birbirimize bilgi akışı yaparız tedirginliği azaltıyor konuşmak herşekilde sağlıklı bebiş gelsin hepimize ebebek tede bir kaç şey alım hastane çıkışları pahalıydı alamadım ama pattaniyelerde indirim var.