• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jack wolfskin marka bot

lakeoftears

Omnesvulnerantultimanecat
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
5.104
1.972
448
selam ,
jack wolfskin marka outdoor botu kullanan oldu mu.Ben normalde ayakkabıyı 37 numara giyiyorum.Spor ayakkabıyı 38-38,5 falan.
Dün bu marka bot denedim kalıplarının küçük olduğunu tahmin ettiğim için direk 39unu alıp denedim tam emin olamadım sonra 40 ını giydim 40 ı daha iyi oldu gibi geldi ama ne bileyim 40 numara yaaa:27: bir botu da bir defa alıcam başka alıcağımı zannetmiyorum bu sefer de büyük gelir mi ayağıma diye bilemedim internetten biraz araştırdım küçük olacağına büyük olsun diye yazmışlar hep.Size sorum bu marka bot kullandınız mı kullandıysanız kaç numara büyük aldınız.Bir de fiyatı şaşılacak kadar düşüktü onu da anlamadım bu marka hep 300-400 civarıydı benim bildiğim dün baktığım bot 180 liraydı,o da kafamı karıştırdı.Bugün yarın alıcam ,inşallah fikir verebilecek biri yazar o zamana kadar

bot şu:

$da1d4318cea4dfdad82c6a05b7665a33.webp

valla kırk mırk aldım artık.Ama 39 unu tekrardan denedim de 39 küçüktü ya.Kaderde 37 numara ayaklarıma 40 numara ayakkabı giymek de varmış:1:

Back