jandarma astsubay temel kursunda eşi, nişanlısı, sevgilisi olanlar

şafak...02.... adıyaman............
Allahım hala inanamıyorum, bitiyor mu, gerçek mi bu?

canım,sizin adınıza gerçekten çok sevindim,gözün aydın çileniz bitmiştir :) benim nişanlım da sınavı kazandı.. 20-24 mayıs tarihleri arasında mülakata girecek :) bakalım hayırlısıysa bizde sizin yolunuzdan gideceğiz bu gidişle inşallah:)

canım,sizin adınıza gerçekten çok sevindim,gözün aydın çileniz bitmiştir :) benim nişanlım da sınavı kazandı.. 20-24 mayıs tarihleri arasında mülakata girecek :) bakalım hayırlısıysa bizde sizin yolunuzdan gideceğiz bu gidişle inşallah:)

hakkınızda hayırlısı olsun..

Hasretinle yandı gönlüm
yandı yandı söndü gönüm
evvel yükseklerden uçtu
düze indi şimdi gönlüm

gözlerimde kanlı yaşlar
hasretin bağrımda kışlar
başa geldi olmaz işler
bin bir dertle doldu gönlüm

aramızda karlı dağlar
hasretin bağrımı dağlar
çağresizlik yolu bağlar
yokluğunda öldü gönlüm...

ccanım cok uzuldum bende bu doenmlerden gecıcem yaklasıyor :14:

canım öyle düşünme bizim ki taliihsizlik oldu o okuldayken sistem değişti. eğitim 1 yıla çıktı dolayısıyla bizide vurdu. en azından sizler ne kadar bekleyeceğinizi bir önceki döneme göre bilirsiniz.. benim erkek arkadaşımın dönemi bir önceki dönemden tam 5 ay fazla eğitim aldılar. karamsar düşünmenide istemem daha başlamadan. ve inşallah böyle bi durumla karşılaşmazsın. zor olan kısım iletişim o gerçekten zor.. Allah yardımcımız olsun..

cokmu oluyor ıletısımsızlık?

hemde çok şimdi ilk eğitimleri iyiydi hergün arardı kısada olsa konuşurduk biliyorsun cep tel götürülmüyor. o nedenle süresi oluyordu 2dk gibi ama her gün arardı onca sıra bekleyerek tabi.. haftasonlarıda izin vardı. sonra rütbe takıp mezuniyetleri oluyor bir 4-5 ay süre sonra. 10 gün izin oluyor sonra biz ankarada oldumuz için mi yoksa herkesin mi böyle bilmiyorum yatılı kalmadan 2 hafta kadar okula gidip geldi mesai yaptı.. buraya kadar herşey çok güzel.. bundan sonra kıta görevi gibi bi tanımlama var kampları oluyor ki biz bu kampların en fazla 10 gün süreceğini ve sadece 10 gün konuşamayacağımızı sanıyorduk.. fakat öyle olmadı ilk bir ay her hafta sonra 10 gün ve son olarak 2 aya yaklaştı aramadığı beni.. ailesiylede konuşmuyorum. onların bilgisi varsa bile ben bilmiyorum.. okulu aradığımdada 1 yılı tamamlar dediler eğitimin bitiş tarihini alamadım.. ve biz bir yılı doldurduk zaten:(
böyle yazarak senin ümidini kırmak istemem ama keşke birileride bana önceden söyleseydide kendimi hazırlasaydım dediğim için herşeyi acık acık yazdım..

Back
X