- 7 Haziran 2022
- 165
- 35
- 48
- 26
- Konu Sahibi Flowerswomen
Arakdaslar merhaba , ben yeni küçük bı ile atandım ve eşim o ilde doğmuş büyümüş, şuanda eşim jandarma personeli yanıma gelebilir mi , böyle bı durum yaşayan oldu mu lütfen yardımcı olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araştırdim ama böyle bı de bulamadimEş durumundan tayini araştırın bi belki işinize yarar
Jandarmanın atama yönetmenliği farklıdır, bunu eşiniz personel şubeye danışmalı.Araştırdim ama böyle bı de bulamadim
Asker ve polis eşi olanlar eşe tabidir.Yani si eşinizin yanına tayin isteyebilirsiniz.Arakdaslar merhaba , ben yeni küçük bı ile atandım ve eşim o ilde doğmuş büyümüş, şuanda eşim jandarma personeli yanıma gelebilir mi , böyle bı durum yaşayan oldu mu lütfen yardımcı olun
Yok canim, biz geldik. Mazeret göstererek tayin olabilirsin.Asker ve polisler emekli olmadan memleketine yani anne-babasinin-kendisjnin geçmişte ikamet ettiği şehre tayin olamıyor.
Nasıl oluyor canım ben yeni atandim es durumuyla gelecek eşim Kilisli o da sorun olmadan gelir demi dgum yeri olsadaYok canim, biz geldik. Mazeret göstererek tayin olabilirsin.
bildigim kadariyla polisler askerler kendi kütügü olan sehirlere tayin alamıyordu hala öylemi bir araştirin bunu.
Evet ama sözleşme bitince yenilemicek onu diyorum onun için daha 3 yılımız var sürekli gezmicez , ama atandigim yer küçük il ve doğduğu yer onu merak ttimPolisler büyük şehir ise doğduğu yere gelebiliyor, ilk atamada eşe tabi olunabiliyor.
Jandarmada da öyledir de takılmayın bunlara gelse gelse ne kadar gelecek gezenti meslekten biriyle evlenmişsiniz sürekli tayin göreceksiniz zaten ha bugün ha yarın
Eşin eş durumuyla gelemez. Onun olduğu yere sen gidersin.Nasıl oluyor canım ben yeni atandim es durumuyla gelecek eşim Kilisli o da sorun olmadan gelir demi dgum yeri olsada
Asker ve polisler emekli olmadan memleketine yani anne-babasinin-kendisjnin geçmişte ikamet ettiği şehre tayin olamıyor.
Ama sağlık bakanlığında öyle değilmişEşin eş durumuyla gelemez. Onun olduğu yere sen gidersin.
Benim eşim jandarma, ben öğretmenim. O nereye aranırsa ben de eş durumuyla oraya gidiyorum. Öncelik asker ve polis oluyor.
Benim bildiğim bu. Eşin personel işleriyle konuşsun. Tayin hakkı varsa iştesin.Ama sağlık bakanlığında öyle değilmiş
Evet ben cakiliyim 3 yilSen çakılı kadroysan gelebiliyor diye biliyorum
Askerler çocukluğunda ikamet ettikleri şehre gidebiliyor ama kütüğünün olduğu yere gidemiyor. Polisleri bilmiyorum.Asker ve polisler emekli olmadan memleketine yani anne-babasinin-kendisjnin geçmişte ikamet ettiği şehre tayin olamıyor.