• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jandarma eş durumu tayini

Flowerswomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
165
35
48
26
Arakdaslar merhaba , ben yeni küçük bı ile atandım ve eşim o ilde doğmuş büyümüş, şuanda eşim jandarma personeli yanıma gelebilir mi , böyle bı durum yaşayan oldu mu lütfen yardımcı olun

Siz jandarmaya tabiisiniz. Yani siz eşinizin görev yerine tayin isteyebilirsiniz. Asker ve polis için durum böyle.

Arakdaslar merhaba , ben yeni küçük bı ile atandım ve eşim o ilde doğmuş büyümüş, şuanda eşim jandarma personeli yanıma gelebilir mi , böyle bı durum yaşayan oldu mu lütfen yardımcı olun
Asker ve polis eşi olanlar eşe tabidir.Yani si eşinizin yanına tayin isteyebilirsiniz.

Asker ve polisler emekli olmadan memleketine yani anne-babasinin-kendisjnin geçmişte ikamet ettiği şehre tayin olamıyor.

bildigim kadariyla polisler askerler kendi kütügü olan sehirlere tayin alamıyordu hala öylemi bir araştirin bunu.

Polisler büyük şehir ise doğduğu yere gelebiliyor, ilk atamada eşe tabi olunabiliyor.

Jandarmada da öyledir de takılmayın bunlara gelse gelse ne kadar gelecek gezenti meslekten biriyle evlenmişsiniz sürekli tayin göreceksiniz zaten ha bugün ha yarın

Polisler büyük şehir ise doğduğu yere gelebiliyor, ilk atamada eşe tabi olunabiliyor.

Jandarmada da öyledir de takılmayın bunlara gelse gelse ne kadar gelecek gezenti meslekten biriyle evlenmişsiniz sürekli tayin göreceksiniz zaten ha bugün ha yarın
Evet ama sözleşme bitince yenilemicek onu diyorum onun için daha 3 yılımız var sürekli gezmicez , ama atandigim yer küçük il ve doğduğu yer onu merak ttim

Nasıl oluyor canım ben yeni atandim es durumuyla gelecek eşim Kilisli o da sorun olmadan gelir demi dgum yeri olsada
Eşin eş durumuyla gelemez. Onun olduğu yere sen gidersin.
Benim eşim jandarma, ben öğretmenim. O nereye aranırsa ben de eş durumuyla oraya gidiyorum. Öncelik asker ve polis oluyor.

Asker ve polisler emekli olmadan memleketine yani anne-babasinin-kendisjnin geçmişte ikamet ettiği şehre tayin olamıyor.

İkamet ettiği değil de, kütüğe bağlı ve olduğu doğduğu ile gidemiyor sanırım polisler. Eşim mazeret dilekçesi verdi ama tabii şartları var konu sahibinizle eş durumu bizim durum farklı

Back
X