• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jandarma eş durumu tayini

Jandarma nereye eş oraya diye biliyorum bende hemşire öğretmen vs

Jandarma da sen eşine tabi olursun. Yani eşin nereye sen oraya. Ama il içinde oda sana tabi olabilir yani sen merkeze atanrsan eşin ilçede beldede kalrsa dilekceyle senin yanına gelebilir işini mazaret göstererek. Ama şehirler arası tayinde öğretmenler jandarmaya tabi.

Buarada zaten eşin doğduğu şehire tayin olamaz. Ancak bir sağlık problemi olursa onu gerekçe göstererek tayin isteyebilirsiniz bir cenaze bir kayıp doğumda bebeğini kaybeden bir çift vardı onlar psikolojimz bozuk ailelerimizin yanında olmak istiyoruz dye dilekce yazıp memleketlerine tayin aldılar. Bir diğer çift arkadaş tüp bebek tedavisi görmeleri gerektiği icin memleketlerine tayin aldilar. Onun dışında keyfi olarak jandarma memleketine tayin gidemez.

Arakdaslar merhaba , ben yeni küçük bı ile atandım ve eşim o ilde doğmuş büyümüş, şuanda eşim jandarma personeli yanıma gelebilir mi , böyle bı durum yaşayan oldu mu lütfen yardımcı olun
Askeriye tabî olunandır. Siz onun yanına gidebilirsiniz, o gelemez.

Hangi kurumda çalıştığınızı söylerseniz daha rahat yardımcı oluruz. Çakılı kadro üniversite çalışanları gibi tüm meslek hayatlarını aynı yerde geçirecek olanlar için geçerli. 3 yıl sonra başka bir yere gidebilecekseniz çakılı kadro değilsinizdir.

Hangi kurumda çalıştığınızı söylerseniz daha rahat yardımcı oluruz. Çakılı kadro üniversite çalışanları gibi tüm meslek hayatlarını aynı yerde geçirecek olanlar için geçerli. 3 yıl sonra başka bir yere gidebilecekseniz çakılı kadro değilsinizdir.
Sağlık bakanı hemşireyim , ama eşim gelebiliyormus yanuma

Benim eşimde asker. Bana kendi memleketine atan da ben de eş durumuyla oraya geliyim derdi önceden
Ama sizin olduğunuz yer eşinizin kendi memleketi askerler kendi memleketinde görev yapabiliyor mu

Back
X