Jandarma sevgilim

Biz birlikte olmadık seviyeli mesaj yazın isterseniz çünkü ben seviyemi onun eşini üzecek kadar bozmadım oda bozmadı her birliktelik cinsellik değil-dir.. yaşadıklarını bilmeden absort konuşmak kolay
Senin eşin başka kadınlarla konuşsa misafirhane odalarında buluşsa ama cinsellik olmasa bunu normal karşılayacaksın demek ki

Eşinden çeken zavallı erkeklerin birlikte olduğu diğer kadınlara hep çiçek demesi🤔Üstelik de her çiçek değil direkt papatya, adamlar hep papatyaya benzetiyor hiç mi şaşmaz anacım, acaba bu subliminal bir mesaj mıdır?
Hani papatya kırda bayırda çok bulunur ya🙄

Bir erkek size papatyam diyorsa koşarak uzaklaşın evli olabilir😬

Abla deme öyle benim eşim de papatyam der bana :D

Senin eşin başka kadınlarla konuşsa misafirhane odalarında buluşsa ama cinsellik olmasa bunu normal karşılayacaksın demek ki
Adam icinden net ne diyordur bak soyleyeyim...
Bu kız da hem tıklatmıyor hem çıkıp çıkıp geliyor boş yere riske giriyorum durduk yere.
O yüzden de sürat yapıyor adam. Haklı bir yerde yani.

Jandarma komutanı mı?
Orgeneral den bahsediyor sanırım uçmuş bu

Vallahi askerler hep rütbesini söyler.
Ast üst ilişkisi olur, komutan değil.

Jandarma komutanı nedir evladım?
Üniformalı fotosunu gördüysen internetten rütbelerine bir bak, şok yaşamayın sonra.

Eşinden çeken zavallı erkeklerin birlikte olduğu diğer kadınlara hep çiçek demesi🤔Üstelik de her çiçek değil direkt papatya, adamlar hep papatyaya benzetiyor hiç mi şaşmaz anacım, acaba bu subliminal bir mesaj mıdır?
Hani papatya kırda bayırda çok bulunur ya🙄

Bir erkek size papatyam diyorsa koşarak uzaklaşın evli olabilir😬

An itibariyle işkillenmeye başlıyorum. 😨

Mantıklı, vallahi mantıklı. 🧐
Papatyalar out , güller 🌹 in.

Merhaba Sevgilimle yaklasık 5 aydır birlimteyiz. Kendisi jandarma komutanı..Evli karısından hep nefret ettiğini kendisine cok cektirdigini ..ONDAN DOMUZ Olarak bahsediyor ailesinden nefret ettiğini söylüyor herzaman. Bu evliliğe çocukları için devam ettiğini. Beni sevdiğini söylüyordu.. Ben Adanadayım o doguda.. 3 kere ben gittim bir kere kendisi geldi. Bana deger veriyor mutlu ben son gittiğimde benimle çok ilgilenemedi sürekli eşi taciz ediyordu her saniye her dakika telefonda taciz ediyordu. Gündüz benimle ilgileniyor ara, ara gidiyor geliyor akşam 8 de eve gidiyor bende misafir evinde yapayalnız kalıyorum. Iki gece kalıyorum. Son gün yanıma öğlen 3 te geldi.. Gece 12 otobüsüm vardı. Hiç ilgilenmedi huzursuz ve mutsuzdu ben sürekli ağlıyordum oda ağladı. 3 gündür ağlıyorum. Mesajları kestim. O hâlâ gülüm çiçeğim diye yazıyor. Onu seviyorum ilk defa birini bukadar sevdim nolur yardım edin çaresiz çölün ortasında kalmış bir insanım
Ya sen gerçek misin? O kadını hiç mi düşünmüyor musun bacım sen? Aynı şeyin sana yapıldığını düşünsene bir? Ben yazıyı okur okumaz o kadının yerine koydum kendimi. Ve senden iğrendim. Utanmadan birde yazıp yardım istiyorsun buradaki aklı başında hiç bir kadının seviyorsan bırakma, mücadele et, ayır karısından, boşanmasını istemeni falan söylemez sana. Yargılamak da istemiyorum kötü bişey diyip kalbini kırmak da istemiyorum ama gerçekten zor tutuyorum kendimi. Sözlerim seni incitmesin tavsiye olarak algıla. Bu dünyada kime ne yaşattıysan aynısını yaşarsın ben buna çok inanıyorum hemen değil belki ama mutlaka yaşarsın. Sana evliyim sevmiyorum karımı der eve gider karısının koynuna girer. Gerçekten sevmeseydi zaten boşanmış olurdu. Sevgi olmayan evlilik çocuk için yürütüldüğüne inanmıyorum ben. Yada öyle olsun sevmiyor olsa bile senin bunu midem kaldırıyor mu? Bence hatanızdan dönün sizin hissettiğiniz şey sevgi de değil bence.

Kocasını taciz ediyor dediğin kadın sana kim bilir neler yapar aklını peynir ekmekleri yedin o karısına gider günün sonunda sende metresi olarak kalırsın sen sadece heyecan sın seninle boşanıp evlenmez bile

Merhaba Sevgilimle yaklasık 5 aydır birlimteyiz. Kendisi jandarma komutanı..Evli karısından hep nefret ettiğini kendisine cok cektirdigini ..ONDAN DOMUZ Olarak bahsediyor ailesinden nefret ettiğini söylüyor herzaman. Bu evliliğe çocukları için devam ettiğini. Beni sevdiğini söylüyordu.. Ben Adanadayım o doguda.. 3 kere ben gittim bir kere kendisi geldi. Bana deger veriyor mutlu ben son gittiğimde benimle çok ilgilenemedi sürekli eşi taciz ediyordu her saniye her dakika telefonda taciz ediyordu. Gündüz benimle ilgileniyor ara, ara gidiyor geliyor akşam 8 de eve gidiyor bende misafir evinde yapayalnız kalıyorum. Iki gece kalıyorum. Son gün yanıma öğlen 3 te geldi.. Gece 12 otobüsüm vardı. Hiç ilgilenmedi huzursuz ve mutsuzdu ben sürekli ağlıyordum oda ağladı. 3 gündür ağlıyorum. Mesajları kestim. O hâlâ gülüm çiçeğim diye yazıyor. Onu seviyorum ilk defa birini bukadar sevdim nolur yardım edin çaresiz çölün ortasında kalmış bir insanım
Kimsenin bir hatasını yanlışını ayıplamamak kınamamak lazım zira insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. O yüzden size çok ağır konuşmayacağım ya da saldırgan bir üslup takınmayacağım ama gelen tepkilerden anlamışsınızdır bulunduğunuz konumun doğru olmadığını. Hikayenizdeki bey size karşı dürüstse bile eşine karşı dürüst değil. İlahi adalete tüm kalbimle inanıyorum ve siz de inanın, bu adamın eşine söylediği yalanlar gün gelir size de söylenir sizin de ayağınıza dolanır. Kendinize olan saygınızı daha fazla kaybetmeden bitirin bu kangren ilişkiyi ne o kadına ne de size yazık olmasın.

Adana'da nerden bulmuş seni acaba merhametli komutanımız ufak bir macera aramış büyük ihtimal sosyal medyada siz denk gelmişsiniz zokayi yutmussunuz ağlayacak haline gülüyorsun.Bir de güya seni seviyormuş Ajda Pekkan palavra şarkısını dinlemeni tavsiye ederim

Back
X