Jandarma sevgilim

Verdiğin akıldan şüpheliyim. Çocugun var evine dön diyorsun ama flört ediyorsun. O çok sevdiğin adamın karısını aldatan bir konumda olmasına göz yumuyorsun ?
E akıllı kadın. Adamın anca sevgili iken gideri olduğunun, koca olarak felaket olacağının farkında.

Biz birlikte olmadık seviyeli mesaj yazın isterseniz çünkü ben seviyemi onun eşini üzecek kadar bozmadım oda bozmadı her birliktelik cinsellik değil-dir.. yaşadıklarını bilmeden absort konuşmak kolay
Absolut'tur o absort olsa duramazsın.

Bu kafa başka bir şeyin kafası olamaz zira ...

Biz birlikte olmadık seviyeli mesaj yazın isterseniz çünkü ben seviyemi onun eşini üzecek kadar bozmadım oda bozmadı her birliktelik cinsellik değil-dir.. yaşadıklarını bilmeden absort konuşmak kolay

Eklentiler

• IMG_20210528_232741_212.webp
    IMG_20210528_232741_212.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 35
Karma ne zaman tersine döner ve o kadının yaşadığını yaşarsın diye çok merak ediyorum. Umarım çok uzamaz 👍

Açılın komutan eşi geldi 😄😄 yahu hiçbir komutan yani subay kendinden ben komutanım diye bahsetmez öyle diyorsa (aşağılamak için demiyorum) ya uzman erbaş yada sahtedir ;) benim eşim subay ve birlik komutani ama bir kere bile ağzından ben komutanım lafini duymadım askeri personelim der hep. Ve arkadaşlara katiliyorum komutan eşiyse gerçekten ikinizden de kan alabilir 🤣🤣

Açılın komutan eşi geldi 😄😄 yahu hiçbir komutan yani subay kendinden ben komutanım diye bahsetmez öyle diyorsa (aşağılamak için demiyorum) ya uzman erbaş yada sahtedir :KK66: benim eşim subay ve birlik komutani ama bir kere bile ağzından ben komutanım lafini duymadım askeri personelim der hep. Ve arkadaşlara katiliyorum komutan eşiyse gerçekten ikinizden de kan alabilir 🤣🤣
Benim esimde asker ama dediğiniz gibi hic mesleğinden bahsetmez 🤣 ve şuan doğuda görev yapıyor adam beni göremiyor ki baska insan görsün 😁ben yanında değilken bile surekli bakarım napiyor nr ediyor bu bide yanında eve gelmeyecek telefonları açmayacak bu konu fake gibi hic inandırıcı değil

Merhaba Sevgilimle yaklasık 5 aydır birlimteyiz. Kendisi jandarma komutanı..Evli karısından hep nefret ettiğini kendisine cok cektirdigini ..ONDAN DOMUZ Olarak bahsediyor ailesinden nefret ettiğini söylüyor herzaman. Bu evliliğe çocukları için devam ettiğini. Beni sevdiğini söylüyordu.. Ben Adanadayım o doguda.. 3 kere ben gittim bir kere kendisi geldi. Bana deger veriyor mutlu ben son gittiğimde benimle çok ilgilenemedi sürekli eşi taciz ediyordu her saniye her dakika telefonda taciz ediyordu. Gündüz benimle ilgileniyor ara, ara gidiyor geliyor akşam 8 de eve gidiyor bende misafir evinde yapayalnız kalıyorum. Iki gece kalıyorum. Son gün yanıma öğlen 3 te geldi.. Gece 12 otobüsüm vardı. Hiç ilgilenmedi huzursuz ve mutsuzdu ben sürekli ağlıyordum oda ağladı. 3 gündür ağlıyorum. Mesajları kestim. O hâlâ gülüm çiçeğim diye yazıyor. Onu seviyorum ilk defa birini bukadar sevdim nolur yardım edin çaresiz çölün ortasında kalmış bir insanım
Jandarma sevgilim le konu ne alaka adam boşanmaz kötü laflardA sana kalır saf dusume

Kendinize reva gördüğünüz. Bu mu bir başka kadına ait olduğunu bilip çocukları olduğunu bilip hâlâ devam etmek bir erkeğin hayatında ilk sırada olmamak biliyorsunuz ki bu kadının koynundan çıkıp gelmiş ve gene eşine gidecek bu mudur değeriniz adam telefonunu bile kapatmamış değil karısını boşamak yakiştirmayin böyle şeyleri kendinize kınamiyorum kızım var ama yazıktır yaaa yazıktır

Ne diyecekti? Karım cok iyi biri. Onu da çok seviyorum. Ayrica eş eşini arar. Bunun nesi taciz? Günde 15 kez ararim gerek görürsem. Cocuklar için evliliğine devam ediyor olsa bile evliliğin gereğini yapıp sadakatsiz davranmayacak. Ya da verecek tazminatı ve nafakayi boşanacak seninle de doyasıya ilgilenecek.

Ne diyecekti? Karım cok iyi biri. Onu da çok seviyorum. Ayrica eş eşini arar. Bunun nesi taciz? Günde 15 kez ararim gerek görürsem. Cocuklar için evliliğine devam ediyor olsa bile evliliğin gereğini yapıp sadakatsiz davranmayacak. Ya da verecek tazminatı ve nafakayi boşanacak seninle de doyasıya ilgilenecek.

bu adamcıkların da hep şirret eşleri oluyor. çokkk iyi baba olduklarından çocuklarını düşünüp boşayamıyorlar. maazallah o kadın bu muhteşem adam olmadan nasıl bakar çocuklara mesela, aklım almadı düşününce... bu adamcıklar da mecburen birtanecik aşkitolarıyla otel köşelerinde sürünüyorlar. imtihan budur :KK62:

Back
X