Doğuma Hazırlık Jane rider bebek arabası hakkında yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben kullanmadım ama bütün florya bu arabayı kullanıyor. eğer o kadar para vermeyi düşünüyorsan.. bir de bunu incele derim.. şimdiki aklım olsa bunu alırdım.. ben hafif olsun diye baston aldım ama tek elimle yine de kaldıramıyorum ondan pişmanım..

Son düzenleyen: Moderatör:
çok inceledim araştırdım.Jane rideri aldım. concord neo yu bir arkadaşım almışdı.jane riderin özelliklerini araştırdım.İspanya firması bir çok ünlü bu ürünü kullanıyor.concorda göre özellikleri daha fazla.alt şasesinin dikdörtgen oluşu daha emniyeli geldi bana.Süspansiyon özelliği çok iyi patentli bir mekanizmaymış yanlız jane de varmış.Çocuk koltuğunun testlerden tam not alması benim için önemliydi.Bir çokda ödül almış aynı zamanda.Kumaşı süper çocuk olasım geldi bebeğimin rahat etmesi kumaşın iyi olması da çok önemli.yurt dışı sitelerini araştırdım.Arkadaşım aldığım bebek arabasını görünce hayran kaldı keşke bende acele etmeseydim dedi.Değiştirmek istedi değiştiremedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba
concorda bakıyordum saraçhanede jane radir modelini gördüm özelikleri aynı yanlız janenin katlanması daha kolay ve arka tekerlerin arasındaki yay arabanın kulamını daha kolaylaştırıyor 2 aydır kulanıyorun strata taşımasıyla çok memmunum almak isteyenlere tavsiye ederim:72:

Mrb jane rider konusunu acmış sınız fikir olarak ürün hakkında bilgi sahıbi degilim ama merak ettim nasıl ürün fotografları

ilginc görünüyor bilgi verirsen sevinirim rabia zeynep hanım tşk

ben de jane rider aldım çok rahat kullanımı var matrıx ile takım aldım hem port bebe oto koltuğu hemde anakucağı oluyor sırtı ayarlanabiliyor.bu şekilde de anakucağı oto oltuğu oluyor.
doktorumuz ana kucağında 2 saat den fazala bebeğimizi bırakmamamızı söyledi her 2 saat de bir bebeğimizin sırtını düz bir zeminde yatırmamızı söyledi biz jane rider matrıx ile takım aldık.bu sorunu ortadan kaldırmış olduk. arabada seyehat ederken arada bir ana kucağının sırtını yatırıyoruz bebeğimizin vücudu dinlenmiş oluyor. sürekli çıkarmam zorunda kalmıyoruz. ayrıca bebek arabasıda çok kullanışlı bütün tekerleklerinde bilya var sürüşü çok rahat tavsiye ederim. eşime de çok teşekkür ederim hem beni hemde bebeğimizi düşündüğü için

jane rider 2012 modelini kullaniyorum bende buradaki yorumlara aldanip aldim ama bekledigim gibi memnun kalmadim.anakucagina gunesligi fremiarla takiyorsunuz fakat gunesi pek engelledigi soylenemez cok ufak bir parcasi var one uzanan ve en kotu kismi bu parcayi geri atamadiginiz icin cocugunuzu anakucagindan almak istediginizde kafasini carpmamak icin cok ugrasiyorsunuz.benim kizim daha 2 aylik kucucuk buna ragmen kafasini arkaya egerek cikarabiliyorum icinden.
ayrica kumasi terletmez deniyordu ama daha yaz gelmedi icinde biraz uzun kalsa su gibi oluyor.
asagidaki sepet kismi inanilmaz kullanissiz cok dar ve ufak ve bicimsiz oyle bbirsuru alisveris yapar oraya koyarim diye disunuyorsaniz yanilirsiniz.birde anakucaginda baski olarak duran cikmayan kocaman warning yazili uyarilari cok itici duruyor.sadece anakucagi kullanimindaki olumsuzluklar bunlar umarim yardimci olmusumdur hic o kadar para verip bu arabayi almayin derim gercekten yazik.ama cok istiyorsaniz magazada anakucagina gunesligini taktirip cocugunuzu icine yatirip cikarin birde sepete esyalarinizi koyun kendiniz deneyip karar verin.ben 2000tl ye yakin bi arabada bu zorluklari yasayacaksam ne anlami kaldiki.:19:

ayrica anakucaginin ucunda bebegin ayaklarinin denk geldigi yedeki yuvarlak ser plastik kemer ayarlama yeri de dezavantaj cunku bebeginiz oyun yapip ayaklarini hizli hizli vurdugunda oraya denk geliyor ben elimle gelmemesi icin kapatiyorum oyun yaptiginda ama surekli elinizle kapatamazsiniz bunlar kucuk ama onemli detaylar

Ben tavsiye üzerine aldım memnun kaldım. şu an kullanıyorum . çok rahat kullanımı var matrıx ile takım aldım hem port bebe oto koltuğu hemde anakucağı oluyor sırtı ayarlanabiliyor.bu şekilde de anakucağı oto oltuğu oluyor.
doktorumuz ana kucağında 2 saat den fazala bebeğimizi bırakmamamızı söyledi her 2 saat de bir bebeğimizin sırtını düz bir zeminde yatırmamızı söyledi biz jane rider matrıx ile takım aldık.bu sorunu ortadan kaldırmış olduk. arabada seyehat ederken arada bir ana kucağının sırtını yatırıyoruz bebeğimizin vücudu dinlenmiş oluyor. sürekli çıkarmam zorunda kalmıyoruz. ayrıca bebek arabasıda çok kullanışlı bütün tekerleklerinde bilya var sürüşü çok rahat tavsiye ederim. eşime de çok teşekkür ederim hem beni hemde bebeğimizi düşündüğü için.
ayrıca şekerim sepeti pazar arabası değilki :))) yanlış bilmiyorsam 2..3 kg kullanım için.Ayy warning uyarıları olmak zorunda olduğunu biliyorum özellikle olmayan ürünü ve avrupa standartları etiketi olmayan ürünü de almayınız diye hem bir çok mağazada bizi uyardılar. şekerim yanmaz kumaş diyenler olabilir yanmaz kumaş olsa itfaiye ciler kullanır dimi bizim bebeğimiz 5 ci ayını bitirdi çok memnunuz ne yalan söyleyim verdiğim paranın hakkını veriyor. her oto koltuğunda emniyet kemeri bebeğin ayağının üzerinden geçer bunun alttan geçiyor bebişimin ayacığıda rahat ediyor ayy kız terkar bir baksen

sizin bahsettiginiz urun yeni cikti hem portbebe hem anakucagi olan modeli farkli arkadasim icin gecen hafta araba bakarken gordum ayni urunu kullanmadigimiz icin ayni sorunlari yasaniyor olmamiz normal.benim ki portbebe haline gelmeyen bi onceki modeli.
ayrica sizin anakucaginizin sallanma ozelligi yok o yuzden yere koydugunuzda kendini sallamayi ogrenmenin heyecaniyla hizli hizli ayaklarini one atarken o sert plastige topuklarini vuruyor olmasi eminim her anneyi rahatsiz eder.
alttaki sepeti tabiki pazar sepeti gibi olmayacak ama iki posette duzgun sigsin bi zahmet. kumasida terletmez falan degil kimseyi yaniltmasinlar.
son olarak hepimiz burada goruslerimizi olumsuz buldugumuz seyleri yazacagiz ki insanlar fikir sahibi olsun ben sepeti kucuk ve bicimsiz diye belirtirim kimine gore bu onemlidir kimine gore degildir kisiler buna gore degerlendirir lutfen cevap yazarken biraz daha saygili olalim neticede arkadas degiliz birbirimize duzgun hitap etmwliyiz " ayyy sekerim" falan fazla laubali benim icin.
sevgiler​

ayrica yukarida tam belirtmemisim anakucaginin gunesligi kesinlikle gunesi engellemiyor cunku asiri kisa bunun yerine yaninda guneslik hediye ediyorlar ama anakucagina komple geciriyorsunuz ve gunes gelmesin diye ortunce cocugunuzu goremiyorsunuz ki bu benim icin onemliydi ozellikle bebegim kucukken.sizin icinde onemliyse bir magazada butun bu detaylari incelemenizi oneririm.bunun disinda evet surusu guzel rahat acip kapamasida kolay ama bagajinizin cok genis olmasi lazim yoksa o tekerleri cikarmak gerekiyor o da cok hijyenik olmuyor elinizi o an yikayabilcek bir ortamda olmayabilirsiniz.

bende bayramın 3.günü saraçhaneden aldım baya uygun oldu nette ki fiyatı çok pahalı .pusetin güneşliğinde şeffaf bölge var bebeği görmek için o sorun olmaz zaten bu tarz konforlu arabaların dez avantajı yer kaplaması .tekerler için haklısınız ama işte yer varsa çıkarmayız yer olmayınca çıkarıp elimizi silicez yada yıkıcaz mecbur :S beni en cezbeden kısmı avrupa standartlarında olması ve testlerden onay alması. ve birde o amortisör çocuğu hiç sarsmazo çok hoşuma gitti.alttaki sepeti bencede küçük ama pek önemli değildi benim için o yüzden düşündürmedi o kısmı.ben ilk aydan beri hep corcord neo ya baktım hatta onu dediğim magazada e bebekten 300 tl uyguna buldum 1200 e veiyorlardı (nakit) sonra onun jane riderin yan ürünü olduğunu ve pusetlerinin test de kaldığını söylediler satmak için die düşündüm fakat kendim okuyup gözümle görünce direk vazgeçtim ..o an concord bitti benim içiin :) ve concordun puseti cidden çok ufak kullanan kişilerle avmlerde karşılaşıp sorduğumda hep ondan şikayet vardı 1 yaş diyolar 3.ayda bile sıgmadı çocuk hep çıkmak istedi vs die.jane ninki baya ii boyutları..

hayirli olsun.sizde port bebeden anakucagina donusen birkac ay once cikan modelini aldiniz sanirim? cunku bir onceki model olan jane riser 2012(matrix fln degil) modelinde anakucaginda penceresi seffaf bolgesi olan sabit bir guneslik yok zaten 3-4 parmak kalinliginda bir cikinti sadece guneslik.ama daha sonra kullanilan normal koltukta var dediginiz gibi bir seffaf bolme.evet anakucagi genis ve sallanabilme ozelligi var o guzel (son cikan portbebeden donusen anakucaginda sallanma oZelligi yok ama). zaten diger arabalarla kiyaslayamiyorum onlarla ilgili bilgim yok.
ben kendisinin arabaya baglama aparati olan guzel bir bebek cantasi kullaniyorum fakat normal bir cantam olsa sepet kismina koymak istesem yanina baska birsey koyamazdim bebek cantalari zaten buyuk oluyor ama cantayi arabaya bagladigim halde alisveriste 2 poset koyabiliyorum bende basta onemsememistim ama kullandikca onemini anladim cocugunuzla alisverise ciktiginizda hem arabayi itip hem posetleri tasimak zorunda kalirsaniz hele birde bebeginiz kucak isterse yandiniz :)
bebek cantasi alirsaniz arabanin kollarina takilan aparatlari olan ve cantayi oraya taktiginiz modellerden almanizi tavsiye ederim inanilmaz rahat edersiniz cantaninda iki ucunda bunun icin cengel gibi plastik aparati var ve estetik olarakta kullanim olarakta hic rahatsizlik vermiyor yuruyusunuzde de bacaklariniza falan carpmiyor ve direk elinizin altinda oluyor hersey.
tekrar hayirli olsun diyorum gule gule kullanin

SePet konusunda haklısın sanİrim kucuk gercekten. Puset benim ki de sallanıyor pusetin üst basında muzikli kutu var ve böyle sineklik gibi bisey var bas kisminda fermuarin icin icinde o açılıyor orada pencere var Güneş'te tamamen kapatınca beebgi görebiliyorsun onu diyorum neyse Pc den girince fotosunu koycam ins

muzikli olan 2011 modeli hatta ben antalyada onu gorup begenmistim istanbulda akrabama aldirttin 2012si cikmisti bi geldi muzik yok sasirdim yeni modele neden koymadilar diye.evet benim guneslikte tarif ettiginiz gibi fakat onu takinca birde yogun guneste fermuarli bolmedeki extra onleyici kismi takinca bebek gozukmuyor bende pencere yok.denek her modeli farkli en iyisi bende resim ekliyeyim karisiklik olmasin.sizikiyle benimkinin arasinda biraz agirlik ve genislik farki var ayrica.
sallanma ozelliginin cok faydasini goreceksiniz bebegimi cok uyuttum oyle evde ama ilk 2 ay kullanamadim ben cunku bebegim icine cok gomuldu uzun boylu olmasina ragmen dr da gordu 2.aya kadar kullanmayin dedi fakat sonra cok rahat etti mesela baska arkadaslarim 6.ayda normal srabaya gecmisti sma benimki hala anakucagindaydi genis oldugu icin.
yani dezavantajida avantajida cok.bebeginiz buyudukce yere koydugunuzda ayaklarini one ata ata kendini sallamaya baslayacak :) sizde o zmn ayak topuklarinin ondeki sert kisma vurmasindan rahatsiz olursaniz size tavsiyede bulunayim.ben terlettigi icin havlu kilif almistim o kilifin altina tam o sert kismin geldigi yere havlu koyuyordum olurda ihtiyaciniz olursa diye paylasiyorum.
simdi arabasina gectim 1 haftadir.sonra onunla ilgili fikirlerimide yazarim.

onradan farkettim sizin guneslik anakucagina ait fermuarli kisimdaymis benimki oyle deil ayrica sineklik gibi bi hediyesi var onun uzerinde fermuarli bolgesi var ordan cikardiginiz extra parcayi takiyorsunuz gunes icin onu takincada cocuk gozukmuyor. guya daha yeni model ama tek artisi biraz daha genis ve hafif olmasi yoksa sizinkinin muzik olayi bile daha guzel.
siz 2011 model oldugunu bilerek mi aldiniz? ayni fiyata eski modeli satmis olmasinlar diye soruyorum.internette bakarsaniz anlayabilirsiniz.bende normalde anlamazdim ama ilk once burda 2011 modeli gorup begendim ama alana kadar yenisi cikmisti ordan biliyorum ozellikleri ve farklarini.hatta bebegim 1aylik falandi bayanin soyledigi matrix modeli cikinca keske erken almasaydim portbebe ozelligi var bunu alirdim diye uzulmustum ama magazada arkadasim icin bakarken anakucaginin daha hantal olmasi ve sallanmamasi nedeniyle iyiki almamisim dedim cunku portbebeyi cok az kullanacaksiniz sonra bebeginiz yatmak istemicek ve sallanma ozelligini cok sevecek :)

Bende jane rider kullanıyorum. inanın hiç bir sorunum yok. satıcı arkadaş bebeğinizin arada anakucağından çıkartıp dinlendirin demişti doktorumuz da kesinlikle onayladı bebeğimizin her iki saat de bir sırtını dinlendirmek gerektiğini vücut gelişimini açısından faydalı olduğunu söyledii hem port bebe olarak kullandık. hemde sırtı kademe ayarlı olduğu için Ana kucağı olarakda kullandık bebeğin doğumdan sonra hızlı gelişim sürecinde etki etmesin diye düşündük.ve Dünyada sırtı yatabilen hem port bebe hem anakucağı oto koltuğu olan ürün olduğu için aldık çokta memnunuz.ilk başta iki marka üzerinde durduk sonra bu ürünü tavsiye üzerine aldık.ispanya sitesine baktık sonra Türkiye sitesine baktık. pahalı gibi gelse de sonucunda verdiğimiz parayı bence hak ediyor.
biz bebek arabasına geçtik. sürüşü okadar rahatki anlatamam hediye malzeme çantası var çıt çıtlı pusetin üzerine asıyorum ufak detay fakat önemli ihtiyaçlarımı içerisine koyuyorum. yanlız şemsiye güneşten korunmak için onuda hediye etselerdi çok güzel olurdu.:36:ozaman la la derdim.tavsiye eden arkadaşım ana kucaklı olanını kullanıyor ona sordum memnun olduğunu söyledi zaten tam kapanır tentesi olan anakucağı da yokmuş böyle bir ürün üretilmemis dedi hem sürekli bebeğimizi görmemiz lazım dimii. bence sepete bu kadar takılmamak gerek sonuçta pazar arabası olarak kullanmıycaz zaten dünya markalarının da hep böyle marka olmayan ürünlere bakın hep büyük sepetler sanki kavun kapuz satcazz:))))) tekerleklerinde bilya varr çok rahat dönüyor ayrıca çıkartılması çok basit.bu tarz bir araba aldım memnunum bebeğimde gülücükler saçıyor. benim için herşeye değer sizlerde severek kullanmanız dileğiyle. :46:

arkadaslar hepimiz jane rider farkli modelleri kullaniyoruz ve farkli konularda memnun oldugumuz yada olmadigimiz seyler olabilir ben sepetin kucuk olmasindan rahatsizim cunku markete gittigimde evet gerekirse kavun karpuzda koymam gerekebilir bu benim gorusum ve hepinizinde farkinda oldugu gibi sepeti kucuk bende bunu dile getirdimki benim gibi onem verenler alirken bu detayada baksin diye.siz neden dalga gecer gibi yorumlar yapiyorsunuz yok pazar arabasimi yok kavun karpuz satmicaz ya gibi!?! siz bi elinizde 6tane poset bi elinizde arabayla gezmekten rahatsiz olmazsiniz ama ben oluyorum bunu niye alay konusu haline getirdiniz.sonucta gercekten pahali bir araba ve insan kullanmadan once bu ufak gozuken detaylari onemsemiyor.ayrica evet sizin modelinizin portbebe olmasi bencede guzel ama benimki farkli hem diyorsunuzki hicbir arabada tamamen kapatan guneslik yok, bebegimizi gormemiz lazim. bende ayni seyden sikayetciyim ama benim yazdiklarimi anlamamissiniz demekki.diyorumki yaninda verdikleri guneslik takilinca bebek gozukmuyor! lutfen benim yazdiklarimla dalga gecmek yerine sizde olumlu olumsuz kendi goruslerinizi size yakisir bir uslupla yazin ve insanlar faydalansin.2000tl verip terletmeyeceginizi sandiginiz anakucaginin ustune havlu kilif aldiginiz gun umarim yazdiklarimi hatirlarsiniz yada gunesin yogun oldugu gun cocugunuzla gezmek istediginizde yine beni hatirlarsiniz en onemliside markettende alisveris yapmak istediginizde elinizde posetlerle giderken bebeginiz kucak istediginde o pis posetleri anakucagina koymak zorunda kalirsaniz bunlari lutfen hatirlayiniz.sanki saticiyimda bu araba iyi degil su markayi alin diyorum cok ayip ediyorsunuz

mrb herkese jane rider bebek arabası yorumlarınız icin tşk ederim cok olumsuz yanları yok
anladıgım kadarıyla jane rider
bebek arabasının genel kullanıcıların yorumlarından anlasıldıgın dan sepet konusu harıc
pek gözebatan olumsuz tarafı yok anladıgım kadarıyla emegınıze saglık

Back
X