- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi ebru_beren23
-
Ben ruyamda gelin gormustum hamile oldugumu ögrendigim gun. Daha sonra da incir gördüm iki tane yan yanaydi birinin kabugu soyulmustu. Gelin de incir de kiz evlatBende evde gebelik testi yaptığım sabah, rüyamda gördüğüm şey için hayırlı kız evlat sahibi olacaksınız diyordu.
Önümüzdeki hafta içinde gitmeyi düşünüyorum, tahminde bulunur sanırım 14.hafta içinde olcak 13+3 falan :)Ne zaman gidiceksin doktora?
HaberleşelimKızlar öğrenince haberleşelim
Bir dr erkek bir dr kıza benzetti. Apış arası hep kapalı ve çok hareketli bebeğim. Maalesef göstermedi.Haberleşelimsenin 19.hafta ama daha belli olmadı mı ? Tahmin falan yapmadı mı doktor
Sabırlı olalım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi kızlar.Muhakkak haberleşelim bakalım.. Gerçi benim ki daha çok küçük teyzeleri gösterir mi belli olurmu bilmiyorum..
Anladım canım artık baya belli olur gibiBir dr erkek bir dr kıza benzetti. Apış arası hep kapalı ve çok hareketli bebeğim. Maalesef göstermedi.
İnşallah bu sefer gösterir canım.Anladım canım artık baya belli olur gibiaz kalmış gitmene hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli
Rabbim rahmeti ileSabırlı olalım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi kızlar.
Kızlarrr ben bugün gittim doktora dayanamadıkKızlar öğrenince haberleşelim
Hadi bakalım masallah subhanallah.. Bende haftaya cumartesi günü gidicem bakalım birşey diyecek miKızlarrr ben bugün gittim doktora dayanamadıktahmin kız yönünde kız gibi duruyor dedi doktor 2 hafta ya yüzde yüz belli olur dedi sağlıkla gelsinde kız ve ya erkek farketmiyor
Hayırlısı olsun inşallah canım hakkında bende 2 hafta sonraya aldım randevuyu inşallah netleşir o zamanaHadi bakalım masallah subhanallah.. Bende haftaya cumartesi günü gidicem bakalım birşey diyecek mi
Benimde ilk gebelik bakalım ne olur sa artıkHayırlısı olsun inşallah canım hakkında bende 2 hafta sonraya aldım randevuyu inşallah netleşir o zamanadoktor bu haftada netlik olmaz bu sadece tahmin dedi ama ikiside yok kız da erkek te, nasipse sağlıklı sıhhatli olsunda
Gittiğinizde tahmin yapar belki sizinde doktorunuzBenimde ilk gebelik bakalım ne olur sa artık
Bence hepimiz japon takvimini yapalim dogruluk payini yapariz cinsiyetler belli olunca
%50 lerinde genelde kiz olmus benim iki oglumda tutuyo bakalim bunda tutcakmi meraktayimBenimkini bilemiyor ki %50 - %50 diyor
Hayırlısı olsun canımKızlarrr ben bugün gittim doktora dayanamadıktahmin kız yönünde kız gibi duruyor dedi doktor 2 hafta ya yüzde yüz belli olur dedi sağlıkla gelsinde kız ve ya erkek farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?