Japon cinsiyet takvimi

Bende evde gebelik testi yaptığım sabah, rüyamda gördüğüm şey için hayırlı kız evlat sahibi olacaksınız diyordu.
Ben ruyamda gelin gormustum hamile oldugumu ögrendigim gun. Daha sonra da incir gördüm iki tane yan yanaydi birinin kabugu soyulmustu. Gelin de incir de kiz evlat bebegim de kiz

Muhakkak haberleşelim bakalım.. Gerçi benim ki daha çok küçük teyzeleri gösterir mi belli olurmu bilmiyorum..

Kızlarrr ben bugün gittim doktora dayanamadık tahmin kız yönünde kız gibi duruyor dedi doktor 2 hafta ya yüzde yüz belli olur dedi sağlıkla gelsinde kız ve ya erkek farketmiyor
Hadi bakalım masallah subhanallah.. Bende haftaya cumartesi günü gidicem bakalım birşey diyecek mi

Hadi bakalım masallah subhanallah.. Bende haftaya cumartesi günü gidicem bakalım birşey diyecek mi
Hayırlısı olsun inşallah canım hakkında bende 2 hafta sonraya aldım randevuyu inşallah netleşir o zamana doktor bu haftada netlik olmaz bu sadece tahmin dedi ama ikiside yok kız da erkek te, nasipse sağlıklı sıhhatli olsunda

Benimde ilk gebelik bakalım ne olur sa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…