- 7 Ocak 2021
- 839
- 783
- 53
- 26
- Konu Sahibi ebru_beren23
-
Sağol canım inşallah öğrenirsin sendeHayırlısı olsun canım
Bende yarın gidince öğrenirim inşallah.
Kızlar selam. Bugün dr gittim. Dr cinsiyete kız dedi. Prensesim olacak.Haberleşelimsenin 19.hafta ama daha belli olmadı mı ? Tahmin falan yapmadı mı doktor
MaşallahhKızlar selam. Bugün dr gittim. Dr cinsiyete kız dedi. Prensesim olacak.
Amin hepimizin inşallahMaşallahhsağlıklı sıhhatli gelsin inşallah prensesiniz
Japon testini yaptinmi canim ne ciktiKızlar selam. Bugün dr gittim. Dr cinsiyete kız dedi. Prensesim olacak.
Yorumdan anlamısın canımBen ruyamda gelin gormustum hamile oldugumu ögrendigim gun. Daha sonra da incir gördüm iki tane yan yanaydi birinin kabugu soyulmustu. Gelin de incir de kiz evlatbebegim de kiz
Anlamadim canim ne dedigini ?Yorumdan anlamısın canım
Japon takvimi erkek diyordu ama kızım olacak.Japon testini yaptinmi canim ne cikti
Rüya yorumundan anlatmısınız kısa yazmışım pardonAnlamadim canim ne dedigini ?
Devlet hastanesi cinsiyeti söyler neden söylemesin. Özelin cihazi devletten daha iyi o yuzden daha net ve erken görunuyor, devlette öyle degil bu yuzden kesin gormeden söylemiyorlar.Mrb kızlar bi sorum olcaktı devlet cinsiyetini söylemiyo diyo bi çok insan doğrumu acaba bileniniz varmı
Anlamadim canim ne dedigini ?
Rüya yorumundan anlarmısınız kusura bakmayın sayfa takıldıdaAnlamadim canim ne dedigini ?
Biraz anliyorum canim ruya yorumundan.Rüya yorumundan anlarmısınız kusura bakmayın sayfa takıldıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?