Et Yemekleri Japon güneşi (resimli)

suvesabun

Rabbim yolundan ayırma!
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.859
12
318
42
İstanbul
eminim ki çok beğeneceksiniz... :))

attachment.php

alıntıdır...

1 kg kemiksiz kuzu kuşbaşı
1 paket mantar, küp doğranmış
2 adet patlıcan
2 adet yufka
yoğurt

Eti tavaya alın, saldığı suyunu çekene kadar az miktarda sıvıyağ ilavesi ile pişirin. (soğan vs. ilave etmeden kavurma gibi pişsin.) Mantarı da ayrı bir tavada pişirip et ile harmanlayın.
Patlıcanları küp doğrayıp tuzda bekletin ve sıvıyağda kızartın.
Yufkaları mümkün olan en dar üçgenlere kesip (8-12 adet arası) aralarına herhangi bir şey sürmeden bir pipet yardımıyla sarın. Uçlarını suyla ıslatıp kapatın ve sıvıyağda kızartın. (böylece içi boş sigara börekleri elde edin.)
Yuvarlak bir servis tabağının en altına mantar ve eti, ikinci kata patlıcanları yayın. Üzerlerine yufkaları güneş ışınları gibi dizin.
Ortasını açıp sarımsaklı veya sade yoğurt koyarak servis yapın.
afiyet olsun...

Eklentiler

• $6a00d83451e9a369e200e54ff2321d8834-640wi.webp
    $6a00d83451e9a369e200e54ff2321d8834-640wi.webp
    23 KB · Görüntüleme: 889
Son düzenleyen: Moderatör:
değişik güzel birşeye benziyor yalnız yufkaları sarışı anlamadım
üçgen kestikten sonra geniş kısma pipet koyup mu sarıyoruz sarma işlemi bitince pipeti çekip uçlarını ıslatıp kapatıyoruz böyle mi doğru mu anlamışım

değişik güzel birşeye benziyor yalnız yufkaları sarışı anlamadım
üçgen kestikten sonra geniş kısma pipet koyup mu sarıyoruz sarma işlemi bitince pipeti çekip uçlarını ıslatıp kapatıyoruz böyle mi doğru mu anlamışım

aynen arkadaşım.. doğru anlamışsın... a.s şimdiden afiyetler olsun... cokacimcoook

çok güzel görünüyora.s
eline sağlık canım,en kısa zamanda tarifinden deneyeceğimcokacimcoook

etin kuzu eti olmasi sartmi süt dana falan olsa :) baska et yiyemiyorum cünkü ama nefis görünüyo ya
ekledigin icin tskler canim

süper görünüyor ya cnm çekti bu saatte ellerine sağlık cnm benim opuyorumnanaktan

harika görünüyor ,
sigara börweğinin içine azıcık peynir koysak olmaz mıı
denedin mi hiç öyle

yada köfte içinden azıcık koysak

harika görünüyor ,
sigara börweğinin içine azıcık peynir koysak olmaz mıı
denedin mi hiç öyle

yada köfte içinden azıcık koysak

bilmiyorum ki canım.... hani et yemeği ya peynirli olmaz sanki.... denemedim ben...... yine de sen istediğin gibi yap.... afiyet olsun:)))

içi boş sigara böreğini beğenmedim yaaa:1no2:

ellerine saglik canim goruntu muhtesem

Ben dün denedim süper oldu

[ellerine saglik

etin kuzu eti olmasi sartmi süt dana falan olsa :) baska et yiyemiyorum cünkü ama nefis görünüyo ya
ekledigin icin tskler canim

ellerine sağlık çok güzel gözüküyo

süper görünüyor ya cnm çekti bu saatte ellerine sağlık cnm benim opuyorumnanaktan

afiyet olsun kızlarrr.......... opuyorumnanaktan Şeniz opuyorumnanaktan

ellerine sağlık suyum..harika görünüyor..yemekli bir misafir davetinde sofranın çok şık bir üyesi olacaktır..paylaşımın için teşekkürler tatlım..emeğine sağlık..

ayyy süper gözüküyorr
ellerine sağlık

ellerine sağlık suyum..harika görünüyor..yemekli bir misafir davetinde sofranın çok şık bir üyesi olacaktır..paylaşımın için teşekkürler tatlım..emeğine sağlık..

canlar çok teşekkür ederim.... baya hoş bir yemek.... denerseniz ekleyin.... Şeniz Şeniz Şeniz

Back
X