Japon STYLE modası! Hepsi çok şık.

merhaba kızlar ben bu trençkotu çok beğendim almak istiyorum fiyatı 70-80 civarında ama nasıldır kaliteli midir biraz kararsız kaldım,aranızda almış olan yada fikri olan var mı

Son düzenleme:

gerçekten çok güzelmiş fiyatı da uygun. ben de gg den blazer ceket almıştım japon style çok beğenerek aldım ama tereddütlerim vardı.. neyse ki hiç de korktuğum gibi gelmedi. resim de gördüğümün aynısı geldi çok beğendim.. iade konusunda sorun yaşanıyor mu bilmiyorum ama beğendiysen riske girmeye değiyor bazen. satıcısının puanlarına ve olumlu olumsuz yorumlarına bir göz at ondan sonra alıp almaman gerektiğini anlarsın..gerçekten hoşmuş alırsan şimdiden güle güle kullan

satıcı yorumlarında olumsuz bir yorum yoktu,iade yok ama değişim yapılabiliyormuş,aldım bakalım inşallah istediğim gibi gelir.teşekkür ederim canım:)

çok beğeniyorum bende bu tarz ı henüz cesaret edipde alamadım ama alcam inş. Anladığım kadarıyla gg dan alım yapılıyo daha çok

tarz kıyafetler.. bi bütün olarak güzel duruyorlar ama.. yani tüm parçaları bulabilmek lazım yada muadillerini en azından..

arkadaşlar şu iki üründen herhangi birini getirten kullanan var mı,
ürünler nasıl kaliteli mi, göründüğü gibi güzel mi?

Eki Görüntüle 269514

Son düzenleme:
hangi sitelerden alındığını bana da yazabilir misiniz bu parçaların hepsi de birbirinden güzel bayıldıım..

ne japon style modasiymis yaa... esimin dilinden düsmüyor... ama cidden güzel hem sik hem spor... abiiii adamlar biliyor yaaa

ben bir ara koreden getirttim

kıyafet canta ayakkabı ne ararsan

bole resimlerde fıstık gibi duruyolar ama geldiklerinde inanamadım

rezalet yani elde diksem daha kaliteli dururdu... iki gunde sokuldu ayakkabılar acıldı cantanın sapı koptu...

evet tarzları süperdi ama inanın Türkiyede ki en kalitesiz konfeksiyondan bile cıkmayacak mallardı... kargo parasıyla birlikte de üç beş seye nerdeyse bir ailenin bir aylık gelirini yatırmıstım salak kafam...

yerli malı yurdun malıymıs görmeden almamak gerek

bende bu tarzı çok beğeniyorum ama kalitesi çok kötüymüş ayrıca resimlerde oldukca çok photoshop kullanıyolarmış haberinizolsun

Kızlar Japon Style ve farklı tarz ürünlerin satışını ben de netten yapıyorum. İsteyen olursa adresi özelden yazabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…