Japon STYLE modası! Hepsi çok şık.

Kızlar ben şu meşur sitenin yabancı olanından alıyorum.ismini sadece baş hargfini yazayım eb...y hem 10 dolara felan alıyorum elbiseleri.burada 50 60 liraya satıyorlar.honkkong dan alıyorum kargo parası da yok.ama biraz uzun sürüyor gelmesi.1 ayı buluyor.ama ucuz oluyor...

görntü olarak çok güzeller ama malesef çabuk bozuluyorlar

öyle mi çok teşekkürler hemen bakıyorum

bende bir tecrübemi paylaşıyım sizinle internetten sipariş verdim japon style modasına fecı takmış durumdayken ki piyasada bulmak çok zordu ilk çıktığında sonra ürünüm geldi ben m istedim ama gelen beden m olmasına rağmen s gibiydi kızlar =((( çok üzüldüm ve aldığım elbise boşa gitti sonra sonra öğrendimki meğer beden değilde ölçü tablosuna göre sipariş verecekmişim =) japonlar küçük olduklarından bedenleride farklı galiba

Bunları giymek için parmak çocuk olmak lazım...Geniş omuzlu bir insanı bunların içinde düşünün ?düşünmeyin çünki içine girmesi mümkün değil..Biz; uzun ve geniş omuzlu insanların(şişman değilim) düşünülmesi lazım artık nedir çektiğimiz her yerde minik kıyafetler hobit olmak zorunda mıyız?

Maalesef giyemedim

Görmedi gözlerim
Şöyle büyük bir kıyafet
Titriyor ellerim
Adını sayıklamaktan elbiselerin
Bitsin artık diye diye söylenir oldum
Elbiselerle uyur gibi uyanır oldum..(bugünki şarkı uyarlamamız da beyle)

essqi arkadaşım , mesaj sayım yetmediği için özelden cevap yazamıyorum umarım burayı okuyup görürsün. benim aldığım satıcının listesinde ölçü tablosu vardı L beden 38 bedene denk geliyordu. ben 3 tane L beden ürün aldım hepsi tam oldu. bir tane XL aldım o biraz büyük. S beden çok ama çok küçük olur biraz geç oldu sanırım cevabım kusura bakma.

aaa süper öyle bi anda gördüm ki anlatamam:) ürün geldi ama geri yolladım s bedendi.bende l istesim.ölçü tablosu var bana s uyuordu ama ölçü tablosundan farklı olarak daha küçük geldi canım l istedim bende:) iyi yapmış mıyım:) sağol kuzum:)

O siteyi bende biliyorum ürünlere bakıyorum gerçekten çok güzel.
ama hep s-m falan yazıyor ürünlerde.
yada oradaki L burada ki L ile uyumlu mu bilemiyorum?
Ben genelde m-l giyiyorum da.bilen var mı bayanlar?

comebaby adlı üye bana bu konuyla ilgili mesaj göndermiş ama ben özelden mesaj gönderemiyorum buradan yanıtlamak istedim.Ben ürünleri gitti gidiyordan aldım.Fakat çoğu üründe iade olmuyor diye biliyorum öyle kötü bir yanı var.Bilginize...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu japon styleden hiç ayakkabı alan varmı ayakkabı numaraları bizimkilere göre nasıldır mesela ben 37 giyiyorum nasıl anlayacağım kaç numara alacağımı çünkü direk ayakkabı numarası vermişler yoksa aynımıdır hiç alan varmı

bu elbiseleri bende çok beğeniyorum özellikle elbiseleri taşıyan kızları çok beğeniyorummmmmmmmmm

bi site adresi verin ya bende çok tkmış durumdayım ama pahalı olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…