- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Kızlar Japon ve Brezilyalı bir arkadaşım geliyor hem beni görmek hem de Türkiye’yi gezmek için.
Biz 3’lü çok güzel bi gruptuk, çok güzel anlarımız olmuştur.
uçak bileti çoktan alındı.
Ama bu koronavirüs olayı, Japonya’da önünü alamayacak şekilde yayılması beni çok korkutuyor. Arkadaşım Tokyo’dan gelecek bir de en fazla vaka orada.
Aşırı korkuyorum ama Japonu eksem Brezilyalıyı da görememiş olucam
kafam karman çorman. Ne yapmalıyım sizce?
Aynı evde kalmayacak olsak da kesin temas olacak ister istemez.
Geçiyorlar fakat hastalığın kuluçka süresi mevcut 14 gün. Kontrol sadece hastalık belirtileri gösterenler için işe yarıyor. :/Ülkeye girerken kontrolden geçiyorlar.
Bu insan gelince sadece sizinle değil bir sürü insanla temasa girecek. Bulaşı ihtimali varsa sadece size bulaşmaz muhtemelen. Çok endişe ediyorsanız sebebinizi dürüstçe söyleyin.
Ben kabul etmezdim.
Hastalik kol geziyor millet hala ülke degistiriyor, gezme derdine düşmüş. Şaka mi bu ya...
Binlerce insan viruse yakalandi, binlercesi öldü ve tedavisi yok hala hersey normalmiş gibi seyehatler ediliyor ya cildiriyorum.
Ülkeye girerken kontrolden geçiyorlar.
Bu insan gelince sadece sizinle değil bir sürü insanla temasa girecek. Bulaşı ihtimali varsa sadece size bulaşmaz muhtemelen. Çok endişe ediyorsanız sebebinizi dürüstçe söyleyin.
Ülkeye girerken kontrolden geçiyorlar.
Geçiyorlar fakat hastalığın kuluçka süresi mevcut 14 gün. Kontrol sadece hastalık belirtileri gösterenler için işe yarıyor. :/
Bunu nerden öğrediniz?Ülkemizede korona virüsü girmiş durumda . Artık dışarı da çok mecbur olmadıkça çıkmamamız gereken bi dönemdeyiz
Peki ülkeye ilk girişte bende virüs olsa ama daha kuluçka döneminde olsa
Yanı ateşim 36.5
Termal cihazlarda normal cikacak ve ben ülkeye giriş yapacağım
Ama sonra ateş yükselecek ve bende virüs olduğu açığa çıkacak
kuluçka süresi 27 günmüş.
sadece termal kamerayla bakılıyor ateşi olan ayıklanıyor. kontrol dedikleri o.
kuluçkadakini tespit edebilecek bir sistem yok.
ben olsam ertelerdim konu sahibesi.
Van'da 3 kişi karantinaya alınmıştı, birisinde testin pozitif çıktığına dair söylentiler var.Bunu nerden öğrediniz?
Kesin olmayan bilgilerle insanları korkutmak ve panik ortamı yaratmak suçtur.Van'da 3 kişi karantinaya alınmıştı, birisinde testin pozitif çıktığına dair söylentiler var.
ki İranlılar da korkup Türkiye'ye geliyormuş akın akın.
Van'da 3 kişi karantinaya alınmıştı, birisinde testin pozitif çıktığına dair söylentiler var.
ki İranlılar da korkup Türkiye'ye geliyormuş akın akın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?