• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Jartiyer seçimi yardim

Ay sen de beni koparttın. Benim yumurtlama döneminde azgın teke gibi adamı kovalıyordum evde. En son bir gün beyaz bir jartiyer giymiştim. Dalga geçiyoruz hep, oğlumuz o gecenin eseri diye. Meğersem keramet jartiyermiş tövbe tövbe:KK70:
Desenize bize her gece keramet ama ortada bebek yok :KK53: şüphe çekmesin diye hemen hamile kalmıyorum evleneli 1 ay oldu ama valla son 1 haftadır korunmuyoruz kim ne derse desin.bakalım neler olcak. :D

Jartiyer gerçekten bayana güven veriyor. En azından bana :D alışınca giymek zor olmuyor kızlar. En azından özel günlerde mutlaka giyin...

Dreamgirl'ün ve Ann Summers'ın ürünlerini çok severek kullanıyorum. Yurtdışı seyehatlerimde almıştım, internette de bulabilirsiniz sanırım. Ama Türkiye'de var mı, bilemiyorum. Gündüz kullanma konusuna gelirsek, iş temposu ve kullanırken dikkatli olma gerekliliği sebebiyle ayda 3-4 kereden fazla jartiyer takma veya silikonlu çorap giyme isteği içimde uyanmıyor. Bu isteğin de yarısında giyiyorum. Daha çok akşamları gezerken ve öncelikle kendi zevkim için tercih ediyorum. Kendimi iyi hissettiriyor. Kimsenin bilmesine gerek yok ;)

Back
X