Grangé'ı bende çok seviyorum.Dan Brown'a benzetirim,hemen bitiveriyor.
Çok yoğunlaşma imkanı olmayan zamanlarda bile,her ortamda okunabilir romanlar.
ben hiç Jean-Christophe Grangé kitabını okumadım ama tavsiyenizi değerlendiricem tşk paylaşım için :)
kesinlikle tavsiye ediyorum boncuğum zaten bi kitabı oku hemen diğer kitaplarını merak etmeye başlıyorsun inanılmaz bi yazar önce kızıl nehirlerle başla işe daha sonra konudada verdiğim listeyle devam eta.s.ben hiç Jean-Christophe Grangé kitabını okumadım ama tavsiyenizi değerlendiricem tşk paylaşım için :)
Hiç okumayanların Kızıl Nehirler ile başlamasını tavsiye ederim, tek kelime harika bir kitap, bir o kadar da ürpertici. Filmi de vardı ama kitabın yakınından bile geçememiş ne yazık ki :1no2:
haklısın canım böyle kurgular müthiş bi zekanın ürünü olabilir zaten her kitabında biraz daha hayran oluyorum inanj.c. grange kesinlikle çok zeki ve yaratıcı bir adam inanılmaz kitaplar yazıyor. en sevdiğim yazarlardan biri...
bütün kitablarını okudum.
nasıl bir kurgudur
psikopat mıdır hayal dünyası mı güçlüdür çözemedim :)
yeni romanını bekleyenlerdenim.
haklısın canım böyle kurgular müthiş bi zekanın ürünü olabilir zaten her kitabında biraz daha hayran oluyorum inan
olaylar arasında ki kurgu insanı dehşete düşürüyor değil mi bi olayı anlatıyor ve ne alaka diyorsun nerden çıktı bu şimdi ama onu öyle biyerde öyle bi bağlıyor ki ana temaya aklın çıkıyor ordaki zekaya :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?