Ebru ceylanın jelını kullanan var mı acaba ? Sipariş vermeyi düşünüyorum nasıl ?
Evet lütfen kullan varsa yazsınBen de bu ay alsam mı diye düşünüyorum. Kullananlar yorum yapsa keşke
Çok şükür sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah RabbimBen kullandım . Amh değerim düşük o ay ovülasyın takip ettim ve yumurtlama gününde 3 gün jeli kullandım . Jelden midir bilmiyorum şükür 16 haftalık hamileyim
Haber verin inşallah istediğiniz sonucu alırsınızBende bu ay kullandım adetim 3. Gündür bugün gecikiyor sonuç bekliyorum
Ben dokunur mu diye korkuyorum o yüzden sormak istedimJel kullanması basit , ilk gün kaygandı fakat diğer 2 gün biraz kuruluk yaptı
Tabiki veririm inşallahHaber verin inşallah istediğiniz sonucu alırsınız
Peki jeli nasıl kullandın acabaaaTabiki veririm inşallah
Yumurtlamanin yüksek olduğu zamanlar kullandım 2 tanesini 1 tanesinide adetim bittiği zaman kullanmıştımPeki jeli nasıl kullandın acabaaa
Bi gebenın günlüğü ebru ceylan . Instagram dan bakabilirsinYeni bir şey daha öğrendim nereden alıyoruz
Yani dediğim gibi bende jelin etkisi oldu mu bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez benceBen dokunur mu diye korkuyorum o yüzden sormak istedim
Ben kullandı 2 defa hamile kaldim 1 kimyasal 1 düşük yaşadımEbru ceylanın jelını kullanan var mı acaba ? Sipariş vermeyi düşünüyorum nasıl ?
Acaba jel yüzünden mi oldu çok geçmiş olsun birdaha sağlıkla nasip etsin inşallahBen kullandı 2 defa hamile kaldim 1 kimyasal 1 düşük yaşadım
Amin İnsalalh hayır jel yüzünden düşük yapmadım soğan suyu içtim sanırım mi ondan oldu düşükAcaba jel yüzünden mi oldu çok geçmiş olsun birdaha sağlıkla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?