- 7 Haziran 2023
- 979
- 367
- 33
- 32
Bende kullandım ama kullandığım aylar enfeksiyon oldu bende hep eğer enfeksiyon ya da rahimde yara varsa önermiyolarSipariş vereceğim ozaman bende denemek istiyorum
Hiç bilmiyorum yara var mı diye bende ondan korkuyorum enfeksiyon olur mu diyeBende kullandım ama kullandığım aylar enfeksiyon oldu bende hep eğer enfeksiyon ya da rahimde yara varsa önermiyolar
Eğer normalde kolay enfeksiyon oluyosa yapıyo bence ben kolay enfeksiyon oluyorum hasaas zaten tenim herşey dokunuyor deniyim dedim zararlı bişey yok içince ama o jeli kullandığımda enfeksiyon oldu hatta baya kötü oldu gebelikte olmadı elimde kalan vardı kullanmicaktım kayganlaştırıcı olarak kullanim bari bu sefer belki o zaman dedim yine aynı şekilde enfeksiyon oldu bende enfeksiyon olunca da zaten gebe kalma ihtimali azalıyoHiç bilmiyorum yara var mı diye bende ondan korkuyorum enfeksiyon olur mu diye
Banada herşey dokunuyor o yüzden korkuyorumEğer normalde kolay enfeksiyon oluyosa yapıyo bence ben kolay enfeksiyon oluyorum hasaas zaten tenim herşey dokunuyor deniyim dedim zararlı bişey yok içince ama o jeli kullandığımda enfeksiyon oldu hatta baya kötü oldu gebelikte olmadı elimde kalan vardı kullanmicaktım kayganlaştırıcı olarak kullanim bari bu sefer belki o zaman dedim yine aynı şekilde enfeksiyon oldu bende enfeksiyon olunca da zaten gebe kalma ihtimali azalıyo
Caydırmak gibi de olmasın illa dokuncak diye de bişey yok tabi ama bana dokundu fakat gebelik de olmadı mesela bu ay da kullandım adetime 3 gün kaldı gebelik olucak mı bilmiyorum yazarım buraya pozitif bir sonuç alırsam cnmBanada herşey dokunuyor o yüzden korkuyorum
Evet soğan suyunu önce 15 gün içeceksin sonra korunmayı birak. Soğan suyu evet gebeliği kolaylaştırıyor ama gebeyken içilmemesi gerekir düşüğe sebep oluyorAmin İnsalalh hayır jel yüzünden düşük yapmadım soğan suyu içtim sanırım mi ondan oldu düşük
Hamile olduğumu bilmediğim için içtimEvet soğan suyunu önce 15 gün içeceksin sonra korunmayı birak. Soğan suyu evet gebeliği kolaylaştırıyor ama gebeyken içilmemesi gerekir düşüğe sebep oluyo
bir defa yumurtlama harici denemek için kullandım 2 defa da sadece yumurtlama gününde kullandım. Bende kuruluk yanma vs yapmadı şuanlık gebelik oluşmadı bu ay teste ara verdim jel de kullanmadım bat bekliyorumEbru ceylanın jelını kullanan var mı acaba ? Sipariş vermeyi düşünüyorum nasıl ?
Hadi güzel haberlere inşallahbir defa yumurtlama harici denemek için kullandım 2 defa da sadece yumurtlama gününde kullandım. Bende kuruluk yanma vs yapmadı şuanlık gebelik oluşmadı bu ay teste ara verdim jel de kullanmadım bat bekliyorum
İsteyen herkes için inşallahHadi güzel haberlere inşallah
Var mı bi gelişmeCaydırmak gibi de olmasın illa dokuncak diye de bişey yok tabi ama bana dokundu fakat gebelik de olmadı mesela bu ay da kullandım adetime 3 gün kaldı gebelik olucak mı bilmiyorum yazarım buraya pozitif bir sonuç alırsam cnm
Cnm jel bende yine enfeksiyon yaptıVar mı bi gelişme
Yaaa nasıl bı enfeksiyon oluyorsun inşallah olmazsın yaCnm jel bende yine enfeksiyon yaptıgün içinde regl olurum genelde yarın akşama kadar olmazsam yazarım ama enfeksiyon olduğum için pek ihtimal vermiyorum
İnşallah mideni bulandırmam ama dişin apse yapar ya öyle bi şişlik oldu elimle ellediğimde hissediliyordu çok tuhaftı yani resmen patladı ve geçti birdenYaaa nasıl bı enfeksiyon oluyorsun inşallah olmazsın ya
İnşallah olmazsın inşallah bekliyorum yazmayı unutmaİnşallah mideni bulandırmam ama dişin apse yapar ya öyle bi şişlik oldu elimle ellediğimde hissediliyordu çok tuhaftı yani resmen patladı ve geçti birdenama adet olmadım hala da benim bu ay çatlamam geç oldu galiba çatlamaya göre hesaplayınca daha iki günüm var çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş öyle diyolar takvime göre bugün adet günüm
Unutmam cnm yazarımİnşallah olmazsın inşallah bekliyorum yazmayı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?