Jel hakkında

Hiç bilmiyorum yara var mı diye bende ondan korkuyorum enfeksiyon olur mu diye
Eğer normalde kolay enfeksiyon oluyosa yapıyo bence ben kolay enfeksiyon oluyorum hasaas zaten tenim herşey dokunuyor deniyim dedim zararlı bişey yok içince ama o jeli kullandığımda enfeksiyon oldu hatta baya kötü oldu gebelikte olmadı elimde kalan vardı kullanmicaktım kayganlaştırıcı olarak kullanim bari bu sefer belki o zaman dedim yine aynı şekilde enfeksiyon oldu bende enfeksiyon olunca da zaten gebe kalma ihtimali azalıyo

Banada herşey dokunuyor o yüzden korkuyorum

Banada herşey dokunuyor o yüzden korkuyorum
Caydırmak gibi de olmasın illa dokuncak diye de bişey yok tabi ama bana dokundu fakat gebelik de olmadı mesela bu ay da kullandım adetime 3 gün kaldı gebelik olucak mı bilmiyorum yazarım buraya pozitif bir sonuç alırsam cnm

Ebru ceylanın jelını kullanan var mı acaba ? Sipariş vermeyi düşünüyorum nasıl ?
bir defa yumurtlama harici denemek için kullandım 2 defa da sadece yumurtlama gününde kullandım. Bende kuruluk yanma vs yapmadı şuanlık gebelik oluşmadı bu ay teste ara verdim jel de kullanmadım bat bekliyorum

bir defa yumurtlama harici denemek için kullandım 2 defa da sadece yumurtlama gününde kullandım. Bende kuruluk yanma vs yapmadı şuanlık gebelik oluşmadı bu ay teste ara verdim jel de kullanmadım bat bekliyorum
Hadi güzel haberlere inşallah

Var mı bi gelişme

Bu jel kayganlaştırıcı filan mı?
Eğer öyle ise bende vajinal kuruluk olduğu için hamile kalamıyordum. Ve herhangi bir sorunum yoktu başka. Stresten kuruluk olmuştu. Gleitgelen kullandım. Kullandığım ilk ay da hamile kaldım. Bebeğim şimdi 2 yaşında.

Yaaa nasıl bı enfeksiyon oluyorsun inşallah olmazsın ya
İnşallah mideni bulandırmam ama dişin apse yapar ya öyle bi şişlik oldu elimle ellediğimde hissediliyordu çok tuhaftı yani resmen patladı ve geçti birden ama adet olmadım hala da benim bu ay çatlamam geç oldu galiba çatlamaya göre hesaplayınca daha iki günüm var çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş öyle diyolar takvime göre bugün adet günüm

İnşallah olmazsın inşallah bekliyorum yazmayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…