• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Jeloo1981'in Yatak Odası

jeloo1981

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
356
Yer
İstanbul
Yatak Odam :9::9:

Dolabım
Eki Görüntüle 185089

Yatak Karyolam
Eki Görüntüle 185090

Eki Görüntüle 185091

$komidin.webp

Şifonyerim

Eki Görüntüle 185092

Eki Görüntüle 185093

:nazar::nazar:

Çok güzel canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah:nazar:

sade ve şık canım model ve fiyat sölersen sakıncası yoksa araştırması olanlarada fikir olur iyi günlerde kullanınn:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım ben aslında kahveli mobilyaları pek sevmem ama senn yatak odana cidden bayıldım..çok güzel..huzurla mutlulukla kullanmak nasip olur inşallah..:nazar::nazar:

Gerçekten de çok şık bir yatak odası takımıymış.. güzel günlerde kullanmanı dilerim. Yatak odalarına ben Beyaz lakeyi çok yakıştırıyorum ve kullanışı da oldukça kolay ve iç açıcı oluyor :)

canım ben aslında kahveli mobilyaları pek sevmem ama senn yatak odana cidden bayıldım..çok güzel..huzurla mutlulukla kullanmak nasip olur inşallah..:nazar::nazar:

Bende sevmezdim ama bunu görünce fikrim değişti:9: çok teşekkür ederim mutlulukla kullanalım inşallah:9:

Son düzenleme:
Gerçekten de çok şık bir yatak odası takımıymış.. güzel günlerde kullanmanı dilerim. Yatak odalarına ben Beyaz lakeyi çok yakıştırıyorum ve kullanışı da oldukça kolay ve iç açıcı oluyor :)

Teşekkür ederim.Evet beyaz lake ile gayet uyumlu olmuş hem lakeden vazgeçmemiş hemde ağaçtan:9:

gerçekten çok uyumlu.fiyat ve markasınıda yazarsan fikir olur.

çok güzel, değişik modern bir takım. güle güle kullanın:34:

Back
X