Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bakmaya devam edin lütfenHerkese iyi akşamlar kızına yatak odası bakıyorum 3 kapaklı dolap ile 4 kapaklı dolap arasında kararsız kaldım sizce hangisi
Tek tek daha pahalı en az 10 mağaza gezmisimdir4 5 mümkünse 6 ya hiçbir dolap hiç eşyası olmayan ben ve ailem sığamıyoz. Bi de kaç para mesela bu setler? Tek tek alsanız herrrr türlü uyguna gelir diye düşünüyorum.
İkea baktınız mıKimisinin bazasini beğenmedim kimisinin ders masası kullanışlı değil
Set halinda 50 bin yatakda dahil4 5 mümkünse 6 ya hiçbir dolap hiç eşyası olmayan ben ve ailem sığamıyoz. Bi de kaç para mesela bu setler? Tek tek alsanız herrrr türlü uyguna gelir diye düşünüyorum.
IKEA tarzi istemiyorumİkea baktınız mı
Bu masalar pek kullanışlı değil bence alırsanız üst kısmını almayınIKEA tarzi istemiyorum
Depolama alanida lazım bana onun için bu tarz masa istiyorumBu masalar pek kullanışlı değil bence alırsanız üst kısmını almayın
Çok yeterli ppmuyor kitaplık daha mantıklıDepolama alanida lazım bana onun için bu tarz masa istiyorum
Çok yeterli ppmuyor kitaplık daha ma
Kitapligi bende istedim onada yerim yok ders masası zor Sıgıcak gibiÇok yeterli ppmuyor kitaplık daha mantıklı
Büyük dolap alın komodin almayın bence. Onun kaplayacağı yere dolaba bi kapak daha eklenir yeriniz yoksa.Kitapligi bende istedim onada yerim yok ders masası zor Sıgıcak gibi
Benim kızımda yeni 4 yaşına girdi setin kitaplıgi küçük ders masasin daha fazla bölmesi var öyle diyimBi de kitaplıksız olmaz ki o masa nasıl yetecek ben bile 4 yaşındaki kızıma okula başlayınca ayrı kitaplık mı alsam diyorum sığmaz kitapları.
Görünen bana az geldi. Tabi siz bilirsiniz.Benim kızımda yeni 4 yaşına girdi setin kitaplıgi küçük ders masasin daha fazla bölmesi var öyle diyim
Bence bir marangoz ile anlaşıp bir duvara komple dolap yaptırın içerisine kitaplık kısmını da yaptırırsınız. Yatak ve masayı da ayrıca alın. Bu dolaplar çok fazla alan öldürüyor.Herkese iyi akşamlar kızına yatak odası bakıyorum 3 kapaklı dolap ile 4 kapaklı dolap arasında kararsız kaldım sizce hangisi