mrb aynı tarihte ameliyat olmusuz ama benim alçım pazartesi günü çıktı hiç morluğum yoktu ve şiş de aman aman çok diğildi alçıyı çıkarınca 7. günde bile öyle tatlıolup yakıstı ama takı alçıların alındığı gün 2. ameliyata girinceye kadar suan öyle şiş yamuk bir burnum var ki insallah ineck 2. ameliyaa apar topar girme sebebimde 7 günde baslayan kanamayı doktorun durduramamasıydı
kızlar fotoğraflar albümdee:)))
anladım canım hayırlısı olsun gönlüne göre olur inşallah.doktorun hangi şehirde?
hiç korkma yazık olmuş 10 senene valla ameliyatını olunca hak vericeksin bana.inşallah hayalindeki burna kavuşursun.bu burunda nelere kadir yahu:))
canım cok mu zor amelıyat ya cok canı yanıyomu ınsanın ya burundan hıc nefes alamama durumları amelıyat sonrası tamponlar cıkana kadar durumu bıde amelıyat sonrası kusma durumları benı urkutuyor acıkcası can yanmasından cok nefes alamama ve bulantı kusma en cok korktugum seyler bunlar agzımdan nefes almak burnumun tıkalı olması cok korkutuyor benı bazen nezle oldugumda yatarken tıkanıyor ınan uyuyamıyorum huzursuz oluyorum ve acmak ıcın herturlu yolu denıyorum yatamıyom burnum tıkalıyken ama gezel burna sahıp olmak ıcın cekecez artık bıraz doktora bır karar verebılsemofffff offff offfffffff bıranevvel bende olayım ya
canım hiç korkma ya.bir kaç saat sıkıntı çekiceksin diye vazgeçme sakın.hem zaten bir şey yemiyorsun.o yüzden miğden boş oluyor kusmazsın kendini biraz sıkarsan:)ben doktoruma kavisli istiyorum demiştim.pek kavisli değil şu anda düz ama doğal oldu en azındna.daha iyisi senin olsun:))
içinden o doktor geçiyorsa mutlaka ona yaptır.çünkü sonradan keşke deme.benim içimden hep saffet bey geçti.bir kaç tane daha seçeneğim vardı ama istemedim içimden geleni yaptım.bence hafif kavisli olsun.kavisli burunlr her zaman daha feminen oluyor.ama dediğin doğru eski burnum nerde şimdiki burnum nerde.arada çok fark var.mesela biraz sona gezmeye çıkıcam ve günüm daha öncekilerden güzel geçicek.artık kendime daha çok güveniyorum.en kısa zamanda sende ol ve mutluu ol arkadaşım:))
Kızlar ya banada devlet hastanesinde burun estetigi yapan iyi biyer önerin lütfen artık dışarda rahat olmak istiyorum korkmadan sıkılmadan uygun fiyata yapan devlet hastaneleri var mı bna cvp yazın lütfen
Başhekim tayfun aköz Dr da kaan gideroğlu canım çok bilindik değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?