jelyb10 Burun Estetiği Ameliyatı...

jelyb10

++MaVi BerEliM++
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
1.471
2
358
39
Yalova
14.11.2011 ameliyatımı oldum sonunda.hızla iyileşiyorum ve bu çarşamba alçım ve dikişlerimden kurtuluyorum.çok heyecanlı.ortaya ne çıkıcak nasıl bir burun olucak çok merak ediyorum.her akşam her akşam burnumu rüyalarımda çok kötü görüyorum.umarım rüyalarım tersine çıkar.....:))

kızlar çarşambaya az kaldı heyecan dorukta:)şişlerim ve morluklarım indi.gayet iyi gidiyor her şey.şimdiki tek korkum burnumu göreceğimde hissedeceklerim.

Merhaba jelyb10.umarim hersey istediginiz gibi olmustur.siz galiba saffet örse ameliyat olmustunuz.bende 4.ayda ameliyat olmayi düsünüyorum.bana doktor hakkinda biraz bilgi verebilirmisin?

Evet canım ben Saffet beye ameliyat oldum.Kayseri de en iyi plastik cerrahın o olduğuna inandığım için onu tercih ettim.burnum hakkında yorum yapamıyorum henüz alçıda ama doktor çok az konuşuyor.merak ettiğin her şeyi sen sormalısın ki ben merak ettiklerimi bile sormaya çekindim:)zaten doktorumla görüşmeye giderken az konuştuğunu biliyordum.bunun dışında ameliyat öncesi vede sonrasında hiç bir sorun yaşamadım.ağrılarım bile azdı.başımda ve dişlerimde ağrı oldu.tamponlarımı alırken bile çok ağrı duymadım ben.eli hafif.hiç şişliğim kalmadı morluklarım bile yok.sadece gözümün kapağında ince ince bir kaç morluk var o kadar.umarım her şey istediğin gibi olur.

Evet ben de konuştum sadece sakıncalarından bahsetti. Çok konuşan bi dr değildi. İnşallah çağırırlar ameliyat için. Ben buna bile razıyım :))
Ayrıca morluklarının az olması avantajj :) Geçmiş olsun hayrını gör inşallah.

Evet canım ben Saffet beye ameliyat oldum.Kayseri de en iyi plastik cerrahın o olduğuna inandığım için onu tercih ettim.burnum hakkında yorum yapamıyorum henüz alçıda ama doktor çok az konuşuyor.merak ettiğin her şeyi sen sormalısın ki ben merak ettiklerimi bile sormaya çekindim:)zaten doktorumla görüşmeye giderken az konuştuğunu biliyordum.bunun dışında ameliyat öncesi vede sonrasında hiç bir sorun yaşamadım.ağrılarım bile azdı.başımda ve dişlerimde ağrı oldu.tamponlarımı alırken bile çok ağrı duymadım ben.eli hafif.hiç şişliğim kalmadı morluklarım bile yok.sadece gözümün kapağında ince ince bir kaç morluk var o kadar.umarım her şey istediğin gibi olur.

Tesekkür ederim canim cevabin icin.bende okudugum yorumlar neticesinde saffet beyi düsünüyorum ama yaptigi hic bir burunu göremedim.sen önceki ameliyat olan kisilerin resimlerine baktinmi?ve kac gün kaldin hastanede canim,toplam maliyeti ne oldu?cok soru sordum kusura bakma.bu arada ben ameliyat olacagim zaman cocugum 10 aylik olacak,kücük cocugun varken ameliyatin zorluklari cokmu?cevaplarin icin simdiden tesekkür ederim.

Evet ben de konuştum sadece sakıncalarından bahsetti. Çok konuşan bi dr değildi. İnşallah çağırırlar ameliyat için. Ben buna bile razıyım :))

Merhaba,konusmamasi neyse ama umarim bir sorun oldugunda veya kafamiza bir sey takildiginda rahatca sorabilecegimiz ilgili bir doktordur.bu arada anlamadigim amaliyat icin cagirmama ihtimallerimi var?yani her istiyeni amelit yapmiyormu?:26:

Canım amelıyat olmayı cok ıstıyodun olmussun sonunda gozun aydın umarım ıstedıgın sonuclarla karsılasırsın bende ıstıyorum olmayı ama doktora karar veremedım ızmırde bır turlu ya can kopalı arastırmaya kaktım en son fakat ona amelıyat olan yaklasık 10kısı var ama hepsıde uzun zamandır foruma gırmıyor karar verememek cok zor ya

canım ameliyat için doktorun çağırmasını beklemene gerek yok ki.sen kendin gidip gün alıcaksın.sana ve doktoruna uygun bir zamanda ameliyatını yaptırabilirsin.
Tesekkür ederim canim cevabin icin.bende okudugum yorumlar neticesinde saffet beyi düsünüyorum ama yaptigi hic bir burunu göremedim.sen önceki ameliyat olan kisilerin resimlerine baktinmi?ve kac gün kaldin hastanede canim,toplam maliyeti ne oldu?cok soru sordum kusura bakma.bu arada ben ameliyat olacagim zaman cocugum 10 aylik olacak,kücük cocugun varken ameliyatin zorluklari cokmu?cevaplarin icin simdiden tesekkür ederim.
rica ederim canım her zaman sorabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim.bende bir kaç tane resim gördüm ama doktordan rica ettiğimde bana yaptığı ameliyatların resimlerini gösterdi.gayet iyiydi.ben hastanede kalmadım sabah ameliyatımı oldum akşam 19:00 gibi çıktım kendim kalmak istemedim.toplam 2,000 lira oldu.küçük çocuğun varken ameliyat zor oluyor gerçekten.en azından sizi 4-5 gün idare edicek çocuğunla ilgilenicek birisi lazım.benim eşim izne gediği için oğlumuza o baktı.seninde yardımcın varsa çok zorlanmazsın.
Merhaba,konusmamasi neyse ama umarim bir sorun oldugunda veya kafamiza bir sey takildiginda rahatca sorabilecegimiz ilgili bir doktordur.bu arada anlamadigim amaliyat icin cagirmama ihtimallerimi var?yani her istiyeni amelit yapmiyormu?:26:
bir sorun yaşamadım şimdiye kadar ama sorabiliriz bence.bende bilmiyorum yani önemli bir sağlık sorunu engel bir durum yoksa her isteyen olur.
Canım amelıyat olmayı cok ıstıyodun olmussun sonunda gozun aydın umarım ıstedıgın sonuclarla karsılasırsın bende ıstıyorum olmayı ama doktora karar veremedım ızmırde bır turlu ya can kopalı arastırmaya kaktım en son fakat ona amelıyat olan yaklasık 10kısı var ama hepsıde uzun zamandır foruma gırmıyor karar verememek cok zor ya

çok saol canım sonunda oldum her şeyi göze aldım:)darısı senin başına.çok fazla kafanı yorma iyi düşün tabi ama öylemi olucak böylemi olucak diyince insan korkuyor.ağlayarak gittim tamponlarımı aldırmaya gülerek çıktım.biraz cesaret.zaten güzeliz dahada güzel olucaz dimi ama:))

Kızlar ben eksik yazdım kusuruma bakmayın. Ben devlet hastanesinde muayene oldum. doktorum belli bir sıra olduğunu söyledi. numaramı aldı çağırmalarını bekliyorum. :))

Başhekim tayfun aköz Dr da kaan gideroğlu canım çok bilindik değil.

14.11.2011 ameliyatımı oldum sonunda.hızla iyileşiyorum ve bu çarşamba alçım ve dikişlerimden kurtuluyorum.çok heyecanlı.ortaya ne çıkıcak nasıl bir burun olucak çok merak ediyorum.her akşam her akşam burnumu rüyalarımda çok kötü görüyorum.umarım rüyalarım tersine çıkar.....:))

umarım istediğinden de güzel olur aslında çok zor bir karar ben 10 sene sonunda verdim bu kararı 1 aralıkta benimde ameliyat ve inanılmaz derecede korkuyorum :18: sanırım sizlerden biraz cesaret almam gerekecek

çok saol canım sonunda oldum her şeyi göze aldım:)darısı senin başına.çok fazla kafanı yorma iyi düşün tabi ama öylemi olucak böylemi olucak diyince insan korkuyor.ağlayarak gittim tamponlarımı aldırmaya gülerek çıktım.biraz cesaret.zaten güzeliz dahada güzel olucaz dimi ama:))[/QUOTE]
canım cok mu zor amelıyat ya cok canı yanıyomu ınsanın ya burundan hıc nefes alamama durumları amelıyat sonrası tamponlar cıkana kadar durumu bıde amelıyat sonrası kusma durumları benı urkutuyor acıkcası can yanmasından cok nefes alamama ve bulantı kusma en cok korktugum seyler bunlar agzımdan nefes almak burnumun tıkalı olması cok korkutuyor benı bazen nezle oldugumda yatarken tıkanıyor ınan uyuyamıyorum huzursuz oluyorum ve acmak ıcın herturlu yolu denıyorum yatamıyom burnum tıkalıyken ama gezel burna sahıp olmak ıcın cekecez artık bıraz doktora bır karar verebılsem:5:offfff offff offfffffff bıranevvel bende olayım ya:51:

Son düzenleme:
Başhekim tayfun aköz Dr da kaan gideroğlu canım çok bilindik değil.
anladım canım hayırlısı olsun gönlüne göre olur inşallah.doktorun hangi şehirde?

umarım istediğinden de güzel olur aslında çok zor bir karar ben 10 sene sonunda verdim bu kararı 1 aralıkta benimde ameliyat ve inanılmaz derecede korkuyorum :18: sanırım sizlerden biraz cesaret almam gerekecek
hiç korkma yazık olmuş 10 senene valla ameliyatını olunca hak vericeksin bana.inşallah hayalindeki burna kavuşursun.bu burunda nelere kadir yahu:))
çok saol canım sonunda oldum her şeyi göze aldım:)darısı senin başına.çok fazla kafanı yorma iyi düşün tabi ama öylemi olucak böylemi olucak diyince insan korkuyor.ağlayarak gittim tamponlarımı aldırmaya gülerek çıktım.biraz cesaret.zaten güzeliz dahada güzel olucaz dimi ama:))
canım cok mu zor amelıyat ya cok canı yanıyomu ınsanın ya burundan hıc nefes alamama durumları amelıyat sonrası tamponlar cıkana kadar durumu bıde amelıyat sonrası kusma durumları benı urkutuyor acıkcası can yanmasından cok nefes alamama ve bulantı kusma en cok korktugum seyler bunlar agzımdan nefes almak burnumun tıkalı olması cok korkutuyor benı bazen nezle oldugumda yatarken tıkanıyor ınan uyuyamıyorum huzursuz oluyorum ve acmak ıcın herturlu yolu denıyorum yatamıyom burnum tıkalıyken ama gezel burna sahıp olmak ıcın cekecez artık bıraz doktora bır karar verebılsem:5:offfff offff offfffffff bıranevvel bende olayım ya:51:[/QUOTE]

canım çok kolay değil tabiki.narkozu vücuttan atana kadar miğde bulantısı çok oluyor ama ben kusmadım çünkü kusmaktan oldum olası hep korkarım ölücekmişim gibi olur.buun dışında 3 gün çok zor.burunda tampon nefes alamama baş dönmesi filan.diğerleri nasıl atlattı bilmiyorum ama ben çok çok zordu diyemicem.eşimin desteğiyle kolay geçtiki biliyorsun birde bende ufaklık var.o çok zorladı beni.korktu flan hala yaklaşamıyor bana:(inşallah en kısa zamanda kararını ver ve gecikmeden ol ameliyatını.inan ortaya ne ıkıcak bilmiyorum ama yinede değer bunlara.

Çok çok geçmiş olsun canım, her şey çok güzel olacak inşallah, darısı isteyenlerin başına... =)
Bu arada bu çarşamba mı çıkacak alçın? Bu çizimi yaptırdığın doktora mı oldun ameliyatını??

Çok çok geçmiş olsun canım, her şey çok güzel olacak inşallah, darısı isteyenlerin başına... =)
Bu arada bu çarşamba mı çıkacak alçın? Bu çizimi yaptırdığın doktora mı oldun ameliyatını??

çok teşekürler canım.çok iyiyim Allahın izniyle daha iyi olucam.darısı isteyenlere dediğin gibi.çarşamba alçım çıkıcak dikişlerim alınacak.evet tasarımı yaptırdığım doktoruma oldum ameliyatımı.ama aynımı oldu bilmiyorum.ilk eve geldiğimde kocaman kocaman burun deliklerim vardı şimdi küçücük kaldılar.

Her şey istediğin gibi olsun inşallah... Çizim gayet güzeldi, bence burnun da çok güzel olmuştur... Heyecanla bekliyorum fotoğraflarını... =)

mrb aynı tarihte ameliyat olmusuz ama benim alçım pazartesi günü çıktı hiç morluğum yoktu ve şiş de aman aman çok diğildi alçıyı çıkarınca 7. günde bile öyle tatlıolup yakıstı ama takı alçıların alındığı gün 2. ameliyata girinceye kadar suan öyle şiş yamuk bir burnum var ki insallah ineck 2. ameliyaa apar topar girme sebebimde 7 günde baslayan kanamayı doktorun durduramamasıydı

Back
X