JessicaRabbit'le Moda

JessicaRabbit

Show must go on!
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
İstanbul
Selam kızlaaar.Bu topicde sizlerle begendiğim stilleri, gündemdeki moda haberlerini paylaşmak istiyorum.Zaman zaman kendi fotograflarımı ekleyeceğim.Sizlerden fikir almak isterim.Ayrıca hafta da bir ünlü üzerine yoğunlaşıp kombinelerini inceleyebiliriz.Güzellik ve modayla ilgili tavsiyelerimizi paylaşabiliriz.Sizlerde öznel paylaşımlarınızla bana katılabilir, fashion rüzgarının esmesine katkıda bulunabilirsiniz.:13: Keyif almanız dileği ile sevgiler.

Benim moda ikonlarımdan biri Blake Lively.Hem zarif hemde sexy stilin dengesini harika bir şekilde bulabilen hoş bir kadın.

İlk bahar - yazın modalarından biri tulum tarzı kıyafetler.Fuşya,toz pembe,bej,toprak tonları ise her kadına uyarlanabilen inanılmaz asil renkler.

İstanbul Fashion Week 2011'de podyuma mankenlerin makyajları M.A.C ekibi tarafından yapıldı.Buyrun M.A.C ekibinin makyaj tasarımlarına.

Fuşya, bej tonlu kombinelerin altına harika gider.Çok beğendim ama nasıl uydururum, nasıl giyerim bilemiyorum.

Hayırlı olsun abone olanlardan biride benim.............:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…