Yaa cook sevindimm canim hayirli olsun saglikla buyut bebegini, amaaan canin sagolsun soylemezsen soylemeArkadaşlar hepinize iyi haftasonları diliyorum.burada kaç zamandır tanıdığım derdime, sevincime, her halime ortak ettiğim nice arkadaşım, kardeşim, dostum dediğim insanlar var. O sebeple bu haberi de vermek boyun borcu sayılır.
Benim bebeğim oldu.1.5 aylık bir oğlum var. Süreci baştan bilen sadece @Alyaliya oldu. Biraz zorlu stresli bol bol kaybetme korkulu zamanlardan gectim. Sağlıklı düşünmediğim çok anlar oldu. Ben ve bebeğim iyiyiz şuan. Inşallah bundan böyle sağlığımizla imtihan edilmeyiz hiç..
Doğurayım sonra sürpriiiiz diye çıkayım ortaya dedim. Maalesef oda olmadı. Lohusa bunalımına girdim. Hala da girip girip çıkıyorum çok atlattım diyemem.Beni merak ettiğiniz uzak kaldığım süreçte bunlarla cebellesiyordum.
Bana sitem edecek küsecek gönül koyacak arkadaşlar gözünüzü seveyim şimdi yapmayın 1 ay daha bekleyin belki normale dönerim o zaman dilediğinizi saydırınŞimdi bildiğiniz biri selamun aleyküm dese oturur ağlarım billahi
Ne bileyim bir hayırlı olsun olur, bir dua olur, bir iki şakali sokma olur ne gelirse içinizden rahatlıkla yazabilirsiniz
Ben etiket yapamıyorum o kadar kisiyi çünkü unuttuğum olursa bana gönül koyarsa çok üzülürüm.
Mune abla yemin ederim büyük dua alırsınOoooo bebek gelmiş
Hayırlı olsun, bebeğini sağlıkla büyütürsün inşaallah, siz lohusalara "lohusa kadınları motive etme ve bebekli hayata adapte derneği" açalım burada
NegoooooooO yemeler uykular boşa değilmiş
Sonradan öğrenme tribini sonra atacağım sana
Arka fonda devlet bahçeli işte asalet işte ferasetCıks olmaz lohusaya hep destek tam destek
Altınlar senin zeytinler benim olsunarkadaşlarJES e hayırlı olsuna altınla gelenler cesi beklemesin bana versinler
hayırlı uğurlu olsun ces sünneti beklemedin o da bisey
ben yemekten ziyade zeytinler bebedenmis demekki diye düşündüm
Ben 1 hafta öndeyim canım. Ama temennim çabucak adapte olmamızHayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.❤Acaba aynı zamanlarda mı doğum yaptık? Bizim 40 ımız doluyor 2 güne.Lohusalık ve yenidoğan dönemi gerçekten çok zorlayıcı hepimiz anlayabiliyoruz bunu tez zamanda rahatlayalım inş.
Bu kadar mı la artistHayırlı olsun
ABla senden ateşi harlama kurban olamİyi saklamış valla, fotosunu görsek gazdandır çok yemekten şiştim dese inandırırmış
Hem öncesi hem sonrası yemin ederim aklıma gelen her anda ettim hepinizeYaa cook sevindimm canim hayirli olsun saglikla buyut bebegini, amaaan canin sagolsun soylemezsen soylemedogumda bize dua dua etmeyi unutmadin insallah
Altınlar senin zeytinler benim olsunyalnız harbi gebeliktenmiş daha da yiyemiyorum
Mermik sende lohusasın küsme bana valla keserim TotonuYazıklaaaar olsun
Teşekkür ederim allah razı olsun güzel insanAyyyyy bu ne kadar güzel bir haber
Çok sevindim
Hayırlı olsun
Analı babalı sağlıkla büyüsün inşaallah
Maşaallah nasıl sakladın ben tutamazdım
Ben seni seviyorum zatenTeşekkür ederim allah razı olsun güzel insanBu vesileyle affeder beni yine eskisi gibi seversin belki kim bilir
Ben de pazartesi döneceğim inşallah:)Çok şükür, kitap okumaya verdim kendimi
Bugün uğradım ama geri kaçıcam
Döndün mü evine ? Sen nasılsın?
Bir teneke zeytinBi hayırlı olsunla kurtaramazsın kanımca
Kurtaramadım da..Bi hayırlı olsunla kurtaramazsın kanımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?