- 13 Ocak 2020
- 46.260
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.266
- 598
- 33
Senin lohusalığin bile bitmiş susMermik sende lohusasın küsme bana valla keserim Totonu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin lohusalığin bile bitmiş susMermik sende lohusasın küsme bana valla keserim Totonu![]()
Efo zeytin çekmiyor artık canımBir teneke zeytin
Oğluma Eylül ü alacam dünür az destek ol banaSenin lohusalığin bile bitmiş sus![]()
Ay yüreciğime iner. Kaynanaya bak.Oğluma Eylül ü alacam dünür az destek ol bana![]()
Amin..❤Ben 1 hafta öndeyim canım. Ama temennim çabucak adapte olmamızSenin de hayırlı olsun zorumuz kolaylaşsın inşallah
![]()
Kızım neyim var sana birşey diyom mu ben senin kaynanalık daha fena olurAy yüreciğime iner. Kaynanaya bak.![]()
Aşerdin demiEfo zeytin çekmiyor artık canım![]()
Hep aşerdim hemdeAşerdin demiaklıma kahvaltı sofrası geldi günahına girdim bak çok üzüldüm
![]()
Ben anlamam, hamile olup da gazım var çok yemekten şişkinlik oldu diye bizi kandırmaya niyetlenen varsa şu an bir adım öne çıksınABla senden ateşi harlama kurban olam![]()
Gazdan mütevellit şişkinlik derdiİyi saklamış valla, fotosunu görsek gazdandır çok yemekten şiştim dese inandırırmış![]()
Çok anlayışlı bir kişiliğim de kıymetim bilinmiyorArka fonda devlet bahçeli işte asalet işte feraset
Döv bunu MerveSenin lohusalığin bile bitmiş sus![]()
Hakkını helale etHep aşerdim hemdeama İnan kahvaltılar çekmedi canım. Şakın kötü olma
![]()