JES'ten Kadınlar Kulübündeki ailesine.. ❤

Zor gebelik sürecini hayırlısıyla atlatmış bebeğinizi kucağınıza almışsınız. Lohusalıktan da fiziken ve ruhen kurtulmanızı bebenizin gülücükleriyle anneliği doya doya hissetmenizi dilerim. Allah ihtiyacınız olduğu her konuda yardımcınız olsun. Evladınız hayırlı olsun; analı babalı, sağlıkla büyüsün. :dua::dua:

Zor gebelik sürecini hayırlısıyla atlatmış bebeğinizi kucağınıza almışsınız. Lohusalıktan da fiziken ve ruhen kurtulmanızı bebenizin gülücükleriyle anneliği doya doya hissetmenizi dilerim. Allah ihtiyacınız olduğu her konuda yardımcınız olsun. Evladınız hayırlı olsun; analı babalı, sağlıkla büyüsün. :dua::dua:
Teşekkür ederim abla 🙏🏻❤️ Güzel duan ve temennilerin için allah razı olsun

Yaa canim benim cokk mutlu haberler bunlar
Oncelikle gecmis olsun ve bebisin hayirli ugurlu olsun. Lohusalik kafasi bi sure gidiyor ama en nihayetinde geciyor , gececk bunu unutma hepimiz gectik o yollardan . Rabbim kolaylik versin
İnşallah geçecek canım benim inşallah 🙏🏻 Çok teşekkür ederim duan için ❤️

Ben anlamam, hamile olup da gazım var çok yemekten şişkinlik oldu diye bizi kandırmaya niyetlenen varsa şu an bir adım öne çıksın 🤣
Mune abla bi soluklan bi mola ver gözünü sevem 😁😁 beni gömdün şimdi kıbleye ters toprak atıyorsun üstüme 🤣

Mune abla bi soluklan bi mola ver gözünü sevem 😁😁 beni gömdün şimdi kıbleye ters toprak atıyorsun üstüme 🤣
Sen nası zeytin yiyip çekirdeği şişlik yaptı imacı çizersin😈 kıbleye ters de gömerik mesmele de çekmeden torpak da atarık, daha dur sen hele neler edecekler sana🤣
Sen bizden gizli hamile kal bir de doğurmuş 😱bebe de 1,5 aylık mı gerçekten, askere gidiyor olmasın 🤣🤣

JES JES cok sevindim. Allah anali babali buyutsun.
Pek takip etmesemde ,Anne olmak isteyen kisilerden biri oldugunu biliyordum.
Siz iyi olunda,isteyen atsin trip 😂

Sen nası zeytin yiyip çekirdeği şişlik yaptı imacı çizersin😈 kıbleye ters de gömerik mesmele de çekmeden torpak da atarık, daha dur sen hele neler edecekler sana🤣
Sen bizden gizli hamile kal bir de doğurmuş 😱bebe de 1,5 aylık mı gerçekten, askere gidiyor olmasın 🤣🤣
Abla bak şimdi sakin ol telefonu yavaşça bırak 🤣 ben senin gönlünü alırım bir şekilde de kurban olayım milleti galeyana getirme 😁😁

Yalnız sizden gizli hamile kalma kısmını anlamadım 😆😆 Onu da haber etmeyeyim yaw

JES JES cok sevindim. Allah anali babali buyutsun.
Pek takip etmesemde ,Anne olmak isteyen kisilerden biri oldugunu biliyordum.
Siz iyi olunda,isteyen atsin trip 😂
Evet hatta bebeğimi kaybettiğim ilk zamanlar konuşuyorduk bak unutmamışsın 🙏🏻❤️ Allah razı olsun canım kapitanım 😘 mesajın çok mutlu etti beni.

Bir bıcakla geziyordu kesin sünnette etmiştir :işsiz:

Back
X