- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
Allah razı olsun tosunum canımHayırlı olsun jes, Analı babalı büyütün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun tosunum canımHayırlı olsun jes, Analı babalı büyütün![]()
Çok teşekkür ederimBu kadar zaman nasıl durdun yavgözün aydın , sağlıkla büyüsün
![]()
Teşekkür ederim ablaZor gebelik sürecini hayırlısıyla atlatmış bebeğinizi kucağınıza almışsınız. Lohusalıktan da fiziken ve ruhen kurtulmanızı bebenizin gülücükleriyle anneliği doya doya hissetmenizi dilerim. Allah ihtiyacınız olduğu her konuda yardımcınız olsun. Evladınız hayırlı olsun; analı babalı, sağlıkla büyüsün.![]()
İnşallah geçecek canım benim inşallahYaa canim benim cokk mutlu haberler bunlar
Oncelikle gecmis olsun ve bebisin hayirli ugurlu olsun. Lohusalik kafasi bi sure gidiyor ama en nihayetinde geciyor , gececk bunu unutma hepimiz gectik o yollardan . Rabbim kolaylik versin
Dünyayı yidi daha ne çeksinAa çekmiyormuş yanlış anladım![]()
Mune abla bi soluklan bi mola ver gözünü sevemBen anlamam, hamile olup da gazım var çok yemekten şişkinlik oldu diye bizi kandırmaya niyetlenen varsa şu an bir adım öne çıksın![]()
Ülen iştah da kalmadı beDünyayı yidi daha ne çeksin
Ben anlamam, hamile olup da gazım var çok yemekten şişkinlik oldu diye bizi kandırmaya niyetlenen varsa şu an bir adım öne çıksın![]()
Tamam la işte öyle daha kolay olur kandırmasıEn çok şişen benim daha da kimseyi gandıramam niyetlensem bile
Sen nası zeytin yiyip çekirdeği şişlik yaptı imacı çizersinMune abla bi soluklan bi mola ver gözünü sevembeni gömdün şimdi kıbleye ters toprak atıyorsun üstüme
![]()
Yalnız zeytinliği bilmem de ben oradaki güzel kadına bayıldım
Bonus bak bu şişlik başka bir şeyse de bana demezsen bozuşuruz, o kadar abla diyorsun insan ablasından bir şey saklamazEn çok şişen benim daha da kimseyi gandıramam niyetlensem bile
Abla bak şimdi sakin ol telefonu yavaşça bırakSen nası zeytin yiyip çekirdeği şişlik yaptı imacı çizersinkıbleye ters de gömerik mesmele de çekmeden torpak da atarık, daha dur sen hele neler edecekler sana
Sen bizden gizli hamile kal bir de doğurmuşbebe de 1,5 aylık mı gerçekten, askere gidiyor olmasın
![]()
Bonus bak bu şişlik başka bir şeyse de bana demezsen bozuşuruz, o kadar abla diyorsun insan ablasından bir şey saklamaz![]()
Mune durmuyoruduBonus bak bu şişlik başka bir şeyse de bana demezsen bozuşuruz, o kadar abla diyorsun insan ablasından bir şey saklamaz![]()
Mune durmuyorudu
Zalım mune susmuyorudu
Gelişine vuruyorudu
Evet hatta bebeğimi kaybettiğim ilk zamanlar konuşuyorduk bak unutmamışsınJES cok sevindim. Allah anali babali buyutsun.
Pek takip etmesemde ,Anne olmak isteyen kisilerden biri oldugunu biliyordum.
Siz iyi olunda,isteyen atsin trip![]()
Bir bıcakla geziyordu kesin sünnette etmiştirSen nası zeytin yiyip çekirdeği şişlik yaptı imacı çizersinkıbleye ters de gömerik mesmele de çekmeden torpak da atarık, daha dur sen hele neler edecekler sana
Sen bizden gizli hamile kal bir de doğurmuşbebe de 1,5 aylık mı gerçekten, askere gidiyor olmasın
![]()