- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Bu olayı ancak yeni bir gebelik haberi sıradanlaştırabilir. Mesela seninkiArkandayım hiç şapma sen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu olayı ancak yeni bir gebelik haberi sıradanlaştırabilir. Mesela seninkiArkandayım hiç şapma sen
Sırtım yere gelmezArkandayım hiç şapma sen
Bir bıcakla geziyordu kesin sünnette etmiştir![]()
Bu olayı ancak yeni bir gebelik haberi sıradanlaştırabilir. Mesela seninki![]()
Efo performans göz dolduruyorBir bıcakla geziyordu kesin sünnette etmiştir![]()
Hayırlı olsun karşimTükür ula hemen tükür
Sırtım yere gelmez
Daha zeytin çekirdeği püskürücezAbla bak şimdi sakin ol telefonu yavaşça bırakben senin gönlünü alırım bir şekilde de kurban olayım milleti galeyana getirme
Yalnız sizden gizli hamile kalma kısmını anlamadımOnu da haber etmeyeyim yaw
Kimin yüzüneTükür ula hemen tükür
Daha zeytin çekirdeği püskürücez
Gizli saklı işler yapıyorsun sonra abla abla
JES yavrulamış biraz şamatası olacak tabii ki, erkek doğurmuşsun kız olsaydı derhal üyeliğini isterdim, gerçi junior pembiş JES![]()
Parcalar yerine oturuyorHakkatan o siniri gebeliktenmiydi ya
Çocuk vurdukça demek
Seni sünnet anası yapacağız hazır olEfo performans göz dolduruyorsünnet olmadı daha söz onda haber edeceğim yaww
Parcalar yerine oturuyor
Bir arda gece gelip yazıp kaçıyordu zarrr bebe uyutmadığı zamandı ne oldu dediydik![]()
Oyy kuğu gibi zeytin dalından taç kafayaSeni sünnet anası yapacağız hazır ol![]()
Jes beyazlar içinde tahterevalli ile içeri süzülecekOyy kuğu gibi zeytin dalından taç kafaya
Jes beyazlar içinde tahterevalli ile içeri üzülecekucan kayıkta olur
![]()
Sende çift zeytin çekirdeği görüyorum Bonus, önümüzdeki sonbahara doğum var, Çifter Çifter doğurun da görünKadın nasıl içselleştirdi ya![]()