JES'ten Kadınlar Kulübündeki ailesine.. ❤

Abla ben lohusayım bak dur artık 🤣🤣

Yok öyle yokum filan sen her zerremize işledin full time kk daydık gebelik boyu 🤣🤣 bi çeyreğini alırız

Sağolasın canım ablam 🙏🏻❤️ Bütün iyi dileklerin neşen sohbetin herşey için cansın sen 😍
Ne bilicez lohusa olduğunu, bebenin ayaklarını çekip koy zeytinse senindir inanırız:))

Bonus Bonus görsün 😏 Altınsa altın kaçmadık emziğine kadar düşündük:))

Ne demek ablacım, sizler de sağ olun, maksat bebeğini kutlamak mutluluğuna ortak olmak, esprilerimi de kaldıracağınızı bildiğimden hiç acımadım valla 😂

Güzel günleriniz olsun, oğlunun ömrü uzun kaderi güzel olsun inşaallah😘

Eklentiler

• IMG_0645.webp
    IMG_0645.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_0646.webp
    IMG_0646.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_0648.webp
    IMG_0648.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 34
Ne bilicez lohusa olduğunu, bebenin ayaklarını çekip koy zeytinse senindir inanırız:))

Bonus Bonus görsün 😏 Altınsa altın kaçmadık emziğine kadar düşündük:))

Ne demek ablacım, sizler de sağ olun, maksat bebeğini kutlamak mutluluğuna ortak olmak, esprilerimi de kaldıracağınızı bildiğimden hiç acımadım valla 😂

Güzel günleriniz olsun, oğlunun ömrü uzun kaderi güzel olsun inşaallah😘
Ovv KK adına takılmış gibi 😍

Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün.
Vatana, millete, ailesine çok hayırlı bir evlat olsun inşallah 🙏🏻💜

Arkadaşlar hepinize iyi haftasonları diliyorum. 😊 burada kaç zamandır tanıdığım derdime, sevincime, her halime ortak ettiğim nice arkadaşım, kardeşim, dostum dediğim insanlar var. O sebeple bu haberi de vermek boyun borcu sayılır. 😊

Benim bebeğim oldu. 🐣 1.5 aylık bir oğlum var. Süreci baştan bilen sadece @Alyaliya oldu. Biraz zorlu stresli bol bol kaybetme korkulu zamanlardan gectim. Sağlıklı düşünmediğim çok anlar oldu. Ben ve bebeğim iyiyiz şuan. Inşallah bundan böyle sağlığımizla imtihan edilmeyiz hiç..

Doğurayım sonra sürpriiiiz diye çıkayım ortaya dedim. Maalesef oda olmadı. Lohusa bunalımına girdim. Hala da girip girip çıkıyorum çok atlattım diyemem. 😁 Beni merak ettiğiniz uzak kaldığım süreçte bunlarla cebellesiyordum.

Bana sitem edecek küsecek gönül koyacak arkadaşlar gözünüzü seveyim şimdi yapmayın 1 ay daha bekleyin belki normale dönerim o zaman dilediğinizi saydırın 😄😄 Şimdi bildiğiniz biri selamun aleyküm dese oturur ağlarım billahi 🤣

Ne bileyim bir hayırlı olsun olur, bir dua olur, bir iki şakali sokma olur ne gelirse içinizden rahatlıkla yazabilirsiniz 😊

Ben etiket yapamıyorum o kadar kisiyi çünkü unuttuğum olursa bana gönül koyarsa çok üzülürüm.
Hadi ben 3 ay sakladim 9 ay nasil saklayabildin bizden :rolleyes:

Allah bahtini guzel omrunu saglikli etsin insallah hayirli evlat olsun :KK68:

Back
X