öncelikle yeshill_yansıma arkadaşım utku bey çok tatlı bi insan...benim drum değil ama bizi nezaman kolidorda görse konuşur selam verir..tatlı dillidir...ayrıca çok methini duydum..benim drum nadide hanım...18 ay çocuğum olmadı ve kendisinin gözetimi altında hamile kaldıım....aramızda abla kardeş ilişkisi vardır...doğumhane ve odalar çok temiz ve ferah...doğumhanede insanın ruha sıkılmıyor....kii ben orda 5 saat kaldım...doğumum çok zor oldu çünkü bebeğim bi ara gelmek istemedi ve vakumla çekildi....ama çok profosyonel bi ekip vardı çok güzel organize oldular.....
normal doğum 1650 ama epiduralle ne kadar bilmiyorum...bize çıkan fatura 2450...ben açıkçası daha fazla bekliyordum...ama bu fiyatın içine kan tahlili ücreti de var çünkü benim çok kanamma olduğu için kan bulup tahlil yaptırak zorunda kaldık...bu ücretin içinde sanırım oda ücreti,epidural,tahliller,refakatçi ücreti dahil...ayrıntısını yazamıyorum çünkü faturayı hastanede unuttuk...:))
bebeğin masrafı derken neyi kastettiğini anlamadım canım....
suyosunu arkadaşım;doğumhane çok ferah ve yalnızsın...benim doğumum son 1 haftaya kadar sezeryandı ama bebişim döndüğü için normal yaptım...kendi tercihimdi zaten...drum asla sezeryana yönlendirmedi...gönlünüz ferah olsun arkadaşlar...benim bide plesanta rahmime yağışmış drum elleri ile temizledi...ben gözüm kapalı herkese öneririm...bugünde kontrolüm vardı gittim dikişlerime bakıldı ve herşey çok güzel ben koşabiliyor eğilebiliyorum....