- 10 Şubat 2012
- 95
- 0
- 46
sweet gitiinmi muayeneye var mı gelişme
gittim cnm görüştüm.6 bin istiyo çok kararsızım psikolojik olarak ne durumda olurum bilemiyorum korkuyorum açıkçası.bacaktanda deri alınıcak sonuçta ben olayın o tarafına takıldım birazda.ama cesaretimi toplayabilirsem ekim ortası gibi ameliyat olmayı düşünüyorum cnm.
bacak iyileşiyor sweet . Onu kafana takma. Benim bacagımda silik bir iz kaldı. Bir kaç seneye gecer sanırım.
bu kolumun 2 aylık hali . Şimdi neredeyse bir bucuk yıl olucak. Makinem bozuldugu ıcın cekemıyorum malesef. Çekince şimdiki halini de koyarım.
tmm cnm çok teşekkür ederim.son halinide bekliyorum.bende seneye gelinlik giyicem inşallah bir senede düzelir benimde kolum..
arkadaşlar ben okudum okuduuuumm okudum ama kafam okudukça karıştı olan sayfada olan resimlerde insanı bi gaza getiriyo bi vazgeçiriyo :) napacağımı şaşırdım :)
Elftt tüp bandaj takmayi kacinci ayda biraktin.
Eki Görüntüle 787124
Arkadaşlar günaydın
ben kolumun resmini cengiz beye atmıştım bana fiyat verdı bir arkadasta okumuştum öbür kolumuda yaptıracağım dıye bilekten dirseğe bir bölüm dirsekten omuza bir bölüm bunun hepsını yapacaktır dımı ameliyat olmaya gittiğimde. aklıma takıldı yapmışken hepsını yapıverse :) acaba tekrar mail mi atsam saçmamı olur
birde ameliyata giden arkadaşlar bacaktan alacağı yer tam olarak neresı ve kalan iz ne kadarlık biyeri kapsıyor ben bayramdan sonra yolcuyum gidiyorum inşallah aklıma takılan sorulardı bunlar
birde hastanenın karsısında otel var demiştiniz nasıl güvenilir güzel mı ben yalnız gelicem birde kaç gece kaldınız maksımum otelde veya ıstanbuldan ayrılmamak adına
tesekkurler
çok teşekkür ederim arkadaşlar
son soru ücreti hastaneden kredi kartıyla tek çekim yapacağım dua edıyorum :26:banka bize bir opsıyon tanıyım tek çekimi bölermi taksitlendırme yaparmı böyle ödeme yapan varmıydı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?