Herkese merhaba bu konu hakkındaki son gelişmeyi yazıp aranızdan ayrılıyorum. Belirttiğim gibi fraksiyonel lazer tedavisine başlamıştım. Birkaç ay uyguladık sonra hücre yenileme gibi eklentilerle devam ettik ancak ben çok yıprandım maddi ve manevi olarak. Sonuca gelecek olursak başlangıçla öyle milletin anlattığı gibi veya benim hayal ettiğim gibi çok da büyük bir fark olmadı. Ben de bıraktım bütün süreci yeni bir kariyer ve hayat sürecine girdim. Güvenlik görevlisiydim, daha sonra meslek değiştirdim gemi makina teknisyeni olarak devam ettim hayatıma. 25 yaşımda çıraklık yapıp sıfırdan başladım gecemi gündüzüme kattım çalıştım. İş bitince dinlenmedim evimde yine çalıştım vs. Ciddi bir emekle kendimi geliştirdim usta dedikleri kişilerden biri de ben oldum. Öyle benim takıntılarım gibi kollarımı görüp sorun eden insanlar da olmadı daha doğrusu ben de buna umursamaz ve pişkin tavrımla fırsat vermedim insanlar yaptığım işle daha çok ilgilendi, bütün bu takıntıların önyargıların üstü kapandı gitti
Hayatıma bu şekilde devam ediyorum. Ailevi sorunlar yaşadım, işim yoğun olduğundan sevgilimle tartışmalar yaşadık sonra o da beni terketti ama ben durmadım yıkılmadım sadece işime sarıldım. Kendimi o çok istediğim meslek kollarında değil bu işte buldum. Zengin oldum mu olmadım tabii ki
ama huzur buldum
Şimdi aylar yıllar sonra bakıyorum da iyi ki böyle olmuş ve her işte bir hayır varmış
Hayat kısa arkadaşlar zamanınızın ve sevdiklerinizin en önemlisi de kendinizin kıymetini bilin sizi seveni siz de sevin böyle şeyleri de fazla takmaya değmezmiş gerçekten, bu hayatta ne büyük dertler var Allah beterinden korusun. Esen kalın