evet 13000tl 2 kolumda bir bacağımda var ve çok geniş bir bölge yama alınan yerde önemli sonuçta kendini yenilicek ama renk değişikliği olucaktır illaki sonuçta tatili var yazı var bilmiyorum pişman olmaktan korkuyorum gerçekten sonuçta vucudumun hem yama alınan hemde yama yapılan bir çok yerinde iz olucak karar verenleri ve memnun olanları gerçekten kutluyorum keşke başka bir çözümü olsa malesef yok. şimdilik tca peeling , dermaroller ve ice terapiyi araştırıyorum onlarla başlicam sanırım sölediğim gibi ameliyat konu olunca karar vermek güç..
bacak iyileşiyor sweet . Onu kafana takma. Benim bacagımda silik bir iz kaldı. Bir kaç seneye gecer sanırım.
arkadaşlar ben 21 ekime randevu aldım.benim izlerim çok küçük ama rahatsız olduğum için artık yeter dedim ve aradım konuştum.21 ekimde gidip ameliyat olucam cengiz beye.ama benim sıkıntım başka şeey.başak şehirden gelicem için 5 gün istanbulda kalmamı söyledi cengiz bey.acaba geri glsem kontol gününde tekrar gitsem olurmu ki?tecrübesi olanlar acilen yazabilir mi?
Smdilik param tek ize yetiyo izlern daginik degil hepsi yanyananeden tek iz istiyosun ki analmadım,izlerin dağnıkmı senin yoksa hepse bir yerdemi.?? nekadar deri çıkartılıcağını hesapladınmı peki??
Yama ameliytini cengiz beyden baska yapan yokmu.devleylt hastanesi falan?? 4 milyar vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?