Busra o iz olarak gorunenler jilet izi degil degil, silikon jel yaranin ustunde 23 saat falan kaliyor, ustunede baskiyi artirici corap gibi birsey takiyorum. O kenarda gorduklerin o silikon jelin biraktigi izler, fotografi cekmeden hemen once cikarmistim, o yuzden oyle gorunuyor, yoksa tum jilet izlerini kesip cikardi doktorum. Doktorumun adi Ferruh Bingul, Ankarada GOP da klinigi var ama ameliyati hastanede yapiyor.
işte kolum arkadaşlar
neden tek iz istiyosun ki analmadım,izlerin dağnıkmı senin yoksa hepse bir yerdemi.?? nekadar deri çıkartılıcağını hesapladınmı peki??
Sigara paketi kadar alan azmi benimki sigara paketinden azdir memnun olmayan yok anlasilan yükseklik farki ve kenarlarda iz varmi izlerin azsa alttaki izlwrde şuanda bile belli olmuyordur o zaman bakalim hakkında hayirlisi
valla ben altta iz falan görmüyorum.bazı arkadaşlar bahsetmiş ama ben görmüyorum.kenarlarda iz var mı dersen biraz beyazsımsı bi iz var ama ilerde onunda azalacağını düşünüyorum.inşallah 6 ay sonra sizlere net bi cevap verebilirim.hepimiz için hayırlısı inşallah
Arkadaşlar ameliyat olduktan sonra yeni iz yillar sonra alttaki izler geri ortaya cikar mi bilgisi olan cevaplarsa sevinirim şimdiden herkese hayirli saglikli uzun omurler
Evet onu demek istedim fotograflarla canlisi arasinda fark varmi the best yukseklik farki birlesim yerleri ve izin uzerindeki deri kalitesi ne durumda okudugum kadari ile sen memunsun birde killar varya simdi kolumu sivadigimda izler oldugundan killar kabarik gibi gosteriyor deriyi ameliyattan sonra boyle birsey varmi kabariklik falan ve yeni iz kabul edilebilir mi cok soru sordum ya:)
Allah yar ve yardimcin olsun bugün ameliyat.oluyorsun inşallah istediğin sonucu alirsinArkadaşlar bu işten kremle lazerle yada hücre spreyi ile kurtulmanız imkansız biz bile ameliyatla kurtulmuyoruz izin anlamını değiştiriyoruz yeni bir kol yani öbür kolunuz gibi asla olmayacak onlarca drla görüştüm ama kesin sonuç bu. yeni okuyan arkadasların hevesini kırmak tabiki istemem ama gercek bu bende ilk arastırmaya basladıgımda burunu bıle bastan yapıyorlar nasıl bunu yapamazlar dıye cok uzulmustum.ama ben cengiz beye ameliyat olanların kollarını gördükten sonra cok sevındım ınanılmaz değişim var ameliyattan atıyorum 2 sene sonrakı hallerını düşünüyorum sanıyorum hic bişi kalmayacak yanık ızı gıbı demek bıle yanlıs yanık ızının nasıl kötü durdugunu az cok bılıyoruz ben her ameliyat olanın izlerinindekı değişimi cok begendım.
hücre spreyi ve tek iz ameliyatını buradakı cry arkadasımız oldu ve olumsuzluklarını paylastı sanırım faydası olmus olsa oda cengiz beye hala ameliyat olmayı düşünmez.tek iz ameliyatına bende sıcak bakıyordum ızın boy mesafesi önemli değil ama en geniş olup tek ıze dönüşünce ister istemez acılma yapabılıyor buda öncekı ızlerden daha cirkin bir görüntü yaratıyor.atıyorum 2 cm enınde bir iziniz varsa ozaman genişleme acılma fazla olmayacak 6 cm enındekı kalın bir izin acılma sansı ıllakı olur buda hos gözükmüyor.hücre spreyinide cok arastırmıstım cry yakın oldugundan hemen yaptırdı ama tutmadı ıllakı ızler alttan belli oldu hanı bu cengiz beyın ameliyatı gibi değil baya belli cry nın kolunu bilenler bilir.canım arkadasım neler denedide olmadı.kremler gecirmez hele benim gibi 5-10 yılı aşmış hıc bır ızı gecırmez.o ız eğer parlamaya baslamıs artık kızarıklıgı geçmiş ise hıc bır krem fayda etmez diye düşünüyorum.
Bilge kuru kalmamasina dikkat et
cook sevındım canım ıyı gecer ınsallahhh,kurtulursun artık sende ....Bilge kuru kalmamasina dikkat et
cook sevındım canım ıyı gecer ınsallahhh,kurtulursun artık sende ....aralık 15 ten sonra sanırım 2. ameliyatımı olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?