Popüler Konu Jilet izi giderme

arkadaşlar yeni üye oldum fotografları göremiyorum profilinize baktığımda arkadaş mı olmamız gerekiyor

merhaba, umarım çaresini bulabilirm :( ince deri yaması umarım çare olur.Gerçekten yaşayan bilir.

Eklentiler

• IMAG0809[1].webp
    IMAG0809[1].webp
    95,5 KB · Görüntüleme: 1.647
Insallah bulursun caresini tamda en cok goze batan yerdeymis izlerin, cengiz hocaya bi danis bakalim bende onbirinci ayda ameliyat olacam insallah hayirlisi

Cengiz bey tek çare gibi görünüyor Adamı allah mı gönderdi acaba diye düşünmüyo değilim,Tabi bu forumdaki bu konuyla ilgili arkadaşların da allah ne muradı varsa versin. Bu ameliyat ortalama 5000-6000 bini bulucak gibi görünüyor, sheryy az kalmış ne güzel, para durumlarını ayarlayabilirsem ben de o sıralar istanbuldayım.

thebest_2013 teşekkürler ,Doğru söylüyorsun çok bükülme olmayan bir bölge .Ben de merak ediyordum. İzlerimin bulunduğu yerdeki deri tabakası,üst tarafa göre daha ince umarım bu bir avantajdır dediğin gibi,

Cengiz bey tek çare gibi görünüyor Adamı allah mı gönderdi acaba diye düşünmüyo değilim,Tabi bu forumdaki bu konuyla ilgili arkadaşların da allah ne muradı varsa versin. Bu ameliyat ortalama 5000-6000 bini bulucak gibi görünüyor, sheryy az kalmış ne güzel, para durumlarını ayarlayabilirsem ben de o sıralar istanbuldayım.
Dogru hem is guc durumlari hemde para durumlari ayarlamak zor oluyor . insallah kurtulursun kimbilir belki de gorusuruz o siralar istanbulda

faydamız olduysa ne mutlu , iylrşme süreci 1 yıldan sonrada devam ediyor . anlatılması biiç bişe kalmıcak , ben artık denize bile giriyoruym , daha uzun kol hiç giymedim hep kısakol , ama genede güneşin altına koyup kızartmıyorum yani , elimden geldiğince güneşe pek maruz bırakmıyorum , ama benim sol kol olduğu için en çok güneşi araba kullanırken sol camdan aldığından , size tavsiye cam filmi nin faydası çok , uzun yolda kısa kollu iseniz camdan da mercek etkisi yapıyo sanki .
Arkadaşlar slm bende bir süre siteye giremedim. Eylül 18 ameliyat günüm önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.ameliyat sürecini anlatırmısınız bir korku başladı bende.

Elif "elliiiffff, post: 36432399, member: 359467"]Ben teşekkür ederim.10 ay oldu arkadasım, krem sürdüğüm zaman kızarıklık artıyor, ayrıca malum yaz mevsimi çift bandaj takıyorum. Seninki gsüayet normal benimkini görseydin daha beterdir İnan ciğer gibiydi. Şimdi eski fotolara bakıyorumda bayağı bi ilerleme var[/QUOTE]
Elliiff banada mail atarmısın candy.26@hotmail.com

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende angelmask, the best ve su an ısmını hatrlayamadıgım bı kac arkdas sayesınde amelıyat olmaya karar verdım. formu baştan sona kadar okdum bazı fotoların cok basarılı bazıların ıse kendı beklentımın altında oldugunu gordum acıkcası bıraz canım sıkıldı yıne de moral bozmamak lazım. formda hıc bı menfaat gozetmeden yıllar boyunca sorulan sorulara cevap veren ve yardımlarını esırgemeyen arkadaslara tesekkur edıyorum. The best mumkunse bır kac fotograf gonderebılır mısın ?
tesekkur ederım.

dolunaymehtap forumda aşama aşama 10-15 fotom vardı , site güncellendikten sonra yok olmuş , ya ben bulamıyorum.profilimr giriyorum , fotolarım diye bir bölümde yok .ameliyat fotolarımıda almışdım onlarda vardı yoık olmuşlar , şu anki halini atsam bişe anlamazsın , çünkü hiç bişe belli değil, iyileşti.

dolunaymehtap forumda aşama aşama 10-15 fotom vardı , site güncellendikten sonra yok olmuş , ya ben bulamıyorum.profilimr giriyorum , fotolarım diye bir bölümde yok .ameliyat fotolarımıda almışdım onlarda vardı yoık olmuşlar , şu anki halini atsam bişe anlamazsın , çünkü hiç bişe belli değil, iyileşti.
The bes
The best slm yarından sonra ameliyat olucam.hepiniz dua edin benim için.. sizin yardımlarınızla karar verdim ameliyat olmaya.herkese teşekkürler..

cengiz beyden istersen sana tonla resim gönderir , özel arşivi var.hiç çekinme çok iyi bi insan , hem onda örnek daha çok .
şimdi ameliyat olsam , yama derisini sırtımdan aldırırdım (sağ omuz küreğimden), ve kalp şeklinde veya başka bi figür kalan izde , dikdörtgen değilde, atatürkün sülieti olabilirdi mesala veya kendi silüetim
saçma bi bi fikir gibi ama nasıl sence olabilirmi angeL.
ben cenigiz beyle birebirde göürüştüm ondanda resim sitedim ama göndermedi :))) o yüzden resim istemiştim

Back
X