Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bulursun caresini tamda en cok goze batan yerdeymis izlerin, cengiz hocaya bi danis bakalim bende onbirinci ayda ameliyat olacam insallah hayirlisimerhaba, umarım çaresini bulabilirmince deri yaması umarım çare olur.Gerçekten yaşayan bilir.
ameliyat sonrası bakımın çok kolay olacağı bi yerde .dirsekten üst tarafın bakımı daha zor oluyor veya dirseğe yakın bölgelerde.merhaba, umarım çaresini bulabilirmince deri yaması umarım çare olur.Gerçekten yaşayan bilir.
Insallah bulursun caresini tamda en cok goze batan yerdeymis izlerin, cengiz hocaya bi danis bakalim bende onbirinci ayda ameliyat olacam insallah hayirlisi
Dogru hem is guc durumlari hemde para durumlari ayarlamak zor oluyor . insallah kurtulursun kimbilir belki de gorusuruz o siralar istanbuldaCengiz bey tek çare gibi görünüyor Adamı allah mı gönderdi acaba diye düşünmüyo değilim,Tabi bu forumdaki bu konuyla ilgili arkadaşların da allah ne muradı varsa versin. Bu ameliyat ortalama 5000-6000 bini bulucak gibi görünüyor, sheryy az kalmış ne güzel, para durumlarını ayarlayabilirsem ben de o sıralar istanbuldayım.
Candy.26@hotmail.comresim yüklenmiyor foruma isteyene mail olarak gönderebilirim mail adreslerinizi yazın
Arkadaşlar slm bende bir süre siteye giremedim. Eylül 18 ameliyat günüm önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.ameliyat sürecini anlatırmısınız bir korku başladı bende.faydamız olduysa ne mutlu , iylrşme süreci 1 yıldan sonrada devam ediyor . anlatılması biiç bişe kalmıcak , ben artık denize bile giriyoruym , daha uzun kol hiç giymedim hep kısakol , ama genede güneşin altına koyup kızartmıyorum yani , elimden geldiğince güneşe pek maruz bırakmıyorum , ama benim sol kol olduğu için en çok güneşi araba kullanırken sol camdan aldığından , size tavsiye cam filmi nin faydası çok , uzun yolda kısa kollu iseniz camdan da mercek etkisi yapıyo sanki .
Slm bende bu ay ameliyat olcam.sendwResimleri gönderdim adreslerinize
Slm bende bu ay ameliyat olcam sende yeni oldun yanlış hatırlamıyorsam. Ameliyatı anlatırmısın bana.ilk defa ameliyat olucamResimleri gönderdim adreslerinize
Candy.26@hotmail.conresim yüklenmiyor foruma isteyene mail olarak gönderebilirim mail adreslerinizi yazın
The besdolunaymehtap forumda aşama aşama 10-15 fotom vardı , site güncellendikten sonra yok olmuş , ya ben bulamıyorum.profilimr giriyorum , fotolarım diye bir bölümde yok .ameliyat fotolarımıda almışdım onlarda vardı yoık olmuşlar , şu anki halini atsam bişe anlamazsın , çünkü hiç bişe belli değil, iyileşti.
The best slm yarından sonra ameliyat olucam.hepiniz dua edin benim için.. sizin yardımlarınızla karar verdim ameliyat olmaya.herkese teşekkürler..dolunaymehtap forumda aşama aşama 10-15 fotom vardı , site güncellendikten sonra yok olmuş , ya ben bulamıyorum.profilimr giriyorum , fotolarım diye bir bölümde yok .ameliyat fotolarımıda almışdım onlarda vardı yoık olmuşlar , şu anki halini atsam bişe anlamazsın , çünkü hiç bişe belli değil, iyileşti.
Slm angelmask yarından sonra ameliyat olucam. yardımların için teşekkürler. Biraz sorularımla başınızı ağrıtabilirim benim için dua edintşkkür ederim arkadaşlar çok şükür memnunum
ben cenigiz beyle birebirde göürüştüm ondanda resim sitedim ama göndermedi :))) o yüzden resim istemiştimcengiz beyden istersen sana tonla resim gönderir , özel arşivi var.hiç çekinme çok iyi bi insan , hem onda örnek daha çok .
şimdi ameliyat olsam , yama derisini sırtımdan aldırırdım (sağ omuz küreğimden), ve kalp şeklinde veya başka bi figür kalan izde , dikdörtgen değilde, atatürkün sülieti olabilirdi mesala veya kendi silüetim
saçma bi bi fikir gibi ama nasıl sence olabilirmi angeL.
Geçmis olsun canımVe ameliyatım bitti. Günlerdir devam eden sıkıntılar bitti. Hastane odasından herkeze selam.