Popüler Konu Jilet izi giderme

Vanim benim hic alttan izim belli degildi hafifti çünkü benimkiler genelde cogu kisinin izleri belliymis ama zamanla gecmis dermatixsi krem cok iyi gelecektir ilk bana onermisti cengiz bey bende ilk garipsedim ama iyi geldi bana

bu arada bacaginiz kabuk baglamayacak soyulmus gibi kalacak ama herhangi bir aci yada kanama olmaz bende öyle olmustu
Tesekkurler mozzy ya bu bacak kipkirmizi bide genis bi alanda ins hizlica iyilesir sen 6 ayindasin sanirim kolunun ve bacaginin durumu nasil biraz bilgi verebilir misin tesekkurler

Tesekkurler mozzy ya bu bacak kipkirmizi bide genis bi alanda ins hizlica iyilesir sen 6 ayindasin sanirim kolunun ve bacaginin durumu nasil biraz bilgi verebilir misin tesekkurler
Canim benim bacagim hala kirmizi yavas yavas o kirmizilik gidiyor dediğim gibi kabuk baglamadan benim bacagimdan fazla deri alinmisti cengiz hoca tekrar yama yapti o kisim biraz sorunlu onun disinda memnunum tedavi uzun surucek buna hazirla kendini ben bu yazda gunesten koruyacagim kesin sonuc 2. Yilda anlaşılıyor

Canim benim bacagim hala kirmizi yavas yavas o kirmizilik gidiyor dediğim gibi kabuk baglamadan benim bacagimdan fazla deri alinmisti cengiz hoca tekrar yama yapti o kisim biraz sorunlu onun disinda memnunum tedavi uzun surucek buna hazirla kendini ben bu yazda gunesten koruyacagim kesin sonuc 2. Yilda anlaşılıyor
Cnm 1 yilda sona ersin diye icim can atior. BAna hice iyi olmyckk gibii geliyor. eski arkdslardn kimseyazmior artik eger okuyorsaniz 2 3 4 yil once ameliyat olan arkadaslar bize bilgi verin lutfn

arkadaşlar merhaba 1 yıl önce ameliyat oldum ama izler yine belli oluyor.Cengiz bey ameliyat yaparken alttaki izleri ince bi şekilde dikmişti şimdi deri yaması altından eski halinde gibi görünüyor sanki dikişler genişlemiş gibi yamadaki yükseklikleri önemsemiyorum bile

Ersin yükseklik farkı var ve alttan izler Bellini oluyor o zaman sen memnun değilsin ameliyattan anladığım kadarıyla burada ameliyat olupta memnun olmayan yok üzüldüm senin adına geçmiş olsun

evet aslında pek memnun değilim ama burda ameliyat olacak arkadaşlarıda etkilemek istemem izlerin derinliğinden de kaynaklanıyor olabilir resim paylaşacam diğer arkadaşlarda paylaşırsa sevinirim

Cengiz hoca ile görüstünmü nediyor geçer diyorum yoksa bu kadar mı diyor ersin eski halinden iyi mi kötümü peki foto paylaşırsan seviniriz geçmiş olsun kardeşim

evet aslında pek memnun değilim ama burda ameliyat olacak arkadaşlarıda etkilemek istemem izlerin derinliğinden de kaynaklanıyor olabilir resim paylaşacam diğer arkadaşlarda paylaşırsa sevinirim
uzuldum benim uc tane derin izim vardi sadece onlar belli oluyor alltan diger hafif olan izler gorunmuyor insallah duzelir zamanla dermatix kullandin mi ? cengiz hoca ne diyor bu duruma gorustun mu kendisiyle

OIlk ameluyat olan drope diye bi arkadas vardi resminden gordugum kadaryla 1 yil sonra yuzde doksan iyi oldugunu gormustum o resim bni cok sevindirdi ama benim aalanim daha buyuktu hemen kndi kendine muhasebe yapiyor insan ve dropeden sonra bir cok kisi ameliyat oldu bir kisi bile bnm durumum kotu demedi ama ersinseyma sen boyle deyince uzuldum :( esinin kolu nasil onunkidemi ayni durumda ins duzelir cunku insanin istemedigi bisyle ysamasi cok kotu bi durum

bacagim kabuk baglamadi rengi aciliyor giderek pembeye yakin ve alttan deri cikiyor bazi kisimlarda durumun nasil simdi kolun ve bacagin nasil oldu
Bnm bacak kirmizi pembeye donuyor sanirim baaacagimda bir yer hala anestezi uyusuklugu var hala hsstmiorm dokndugmda. Sende de oldu mu. kolumda kimi yer normal deriye yakin bi renkte kimi yer ise kipkirmizi bazi izleri gorebiliorum ama hoca kaybolck dedi bide kol kabarmak isteyecek ona gore bkcaz dedi bnm tenim hassasmis norml iyilesmeden uzun surcekmis sabirla bkliorun

arkadaşlar eşim 24 aralıkta cengiz hocaya ameliyat oldu 28 inde kollardaki dikişler alındı bacaktaki sargı için 10 gün daha kalmasını istedi .ameliyat olan arkadaşlar bacak sargınız kaç gün kaldı

Benimkiler çokhafif cçoğu zaman ben bile görmüyorum o yüzdencesaret edip ameliyat olamadim mehtap tereddutlerim var ama canima tak ederse olucam ara szira kfama takiyorum burada dorppe angelmask the best bunların ki çok iyi

Benimkiler çokhafif cçoğu zaman ben bile görmüyorum o yüzdencesaret edip ameliyat olamadim mehtap tereddutlerim var ama canima tak ederse olucam ara szira kfama takiyorum burada dorppe angelmask the best bunların ki çok iyi
Bnm iki tane hafif izim vardi onlari su aan hic gormuyorum ama aradan bir yy bir bucuk iki yil gcsn bklm ona gore tam belli olr bnce sende acele etme bn durumlari paylasacigim eski arkadaslar drope anglemask elft thebest bizi duyuyorlar mi aaceba biraz bilgi paylsimi yapsalar keske

cengiz beyle görüştüm kolunu aşağıya indirdiğinde oluyor dedi,dediği gibi de kolumu aşağıya indirdiğimde izler ortaya çıkıyor.yama alttaki izlere yapışmış da olabilir dikişlerde genişleme de olabailir dedi bunun için izlerin olduğu yerlere vucudundan alınan yağ enjekte etmemiz gerekiyor 3 ay sonra tekrar resim at dedi resim paylaşıyorum

Back
X