Arkadaşlar bende bugün verdim kararımi ameliyat olmak için çünkü çalıştıgım yere gelen musteriler koluma bakip bakip duruyolar 2 cift gordum koluma bakıp bak koluna faca atmis dediklerini gidip agladim sinirimden ben zaten kendimi yaptigim hatadan dolayi yeterince uzuyorum bide insanlar hakkimda hic birsey bilmeden yorum yapiyolar. Ama benim tek bi sorum var odeme konusunda skıntım var odeme direk nakitmi oluyor yoksa taksitlendirme yapilabiliyormu ona gore kredi borcuna girmem gerekicek cunku. Cevaplarsaniz sevinirim. Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini eylesin.
Bu boş konuşan insanlar malesef hiç bi zmn bitmez ama şunu unutuolar kınadıkları şeyi yaşamadan ölmezler. Sen sıkma canını hatasız kul mu var bugün düşündüm de geri dönüşü olmayan büyük hatalardan korusun rabbim bunun en azından bi caresi var oda ameliyat. Bende düşünüyorum ve sordu gun soruyu cengiz beye sordum taksit olayını malesef öyle bu imkan sunmadgni söyledi. Ama ameliyat olanlara sormak lazım belki bi kolaylık sağlamıştır ben mail le sormuştum