• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jilet izi tedavisi

Merhaba. Bir yıl önce çok ağır bir depresyon geçirdim uzun süre lustral 500 mg ve zanax kullandım ve bu dönemlerde koluma sonradan çok pişman olduğum birşey yapıp jilet attım. Bunlar nasıl geçiyor lazer tedavisi haricinde hiçbir iz kalmayacak şekilde. Resimde pek belli olmadı ama çok derin.

http://hizliresim.com/1P1ybD

http://hizliresim.com/O2Yq65

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Resmini gördüm benimde kolum da buna benzer izler vardı. Izler derin .. Mozzy nin dediği gibi Prof Cengiz Açıkel doğru isim. Fraksiyonel lazer falan yaptırma sakın boşuna. Ufak bir operasyon la kurtulursun. Yaralar geniş muhtemelen daraltıp dikiş atılır üzerine de deri yaması.. Şu an benim de kolum sargılı . Çok iyi bir ameliyattı . Cengiz Bey bu işin en iyisi..

Ben
Yazmayı unuttum kusura bakmayın. Fiyatlar hakkında bilgilendirir misiniz ? Kazandığım burs paralarını biriktirerek yaptırcam babam yok annemde işsiz onun için tek gelir benim burs param ve devletin verdiği yardım parası. En uygun fiyata nerede yaptırabilirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben 5 000 tl ye cerrahi operasyon geçirdim. 2 hafta oldu:KK47: 15.000 de ne oluyor yüz nakli mi bu:rolleyes:

Canim benim ya o kadar çok mu bir fiyat al yinede olmadi kollari dantelli falan güzel bir gelinlik bakarsin düğünü yaz ortasi yapmazsin falan canını sıkma yani
Benim bîr avuç içi kadardı 5 000 tl tuttu senin kolunda baya varmış canım hem omuz hem dirsek altı.. Bence resimlerini Prof Cengiz Açıkel e yolla fiyat versin.

Canım ne kadara yaptırdın . Bende yaptırmak istiyorum mutlaka . Söz kıyafetini uzun kollu giymek zorundayım ama bari seneye nişanlığımı , gelinliğimi istediğim gibi giyebiliyim . :KK43:
Tedaviden sonraki süreç 2 yıl. Yani tam iyileşme rahat iki yıl sürüyor. 1 yıl güneşten mutlaka koruman gerekir. Hem ameliyat olduğun bölge hem deri alınan bölge. Uzun bi süreç ama sönün da izler gizleniyor.

Back
X