Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

2/6 bitti.. Gece 00.00 ben anca yapıyorum komşular dövmeye gelecek.. :D

See you later.. See you later.. diyorsun Jillian ama bişey olduğu yok valla.. <_< Göbek falan duruyor öyle.. T.T Neyse 4 gün daha sabrediyorum ölçüleri bir alayım bakalım.. Yüzünü kara çıkartma bak en uzun yaptığım sporsun.. xD Slim de 10 günü geçsin bakalım Debbie sana da bakalım..

Birde kızlar birşey soracağım.
Benim gibi spora başladıktan sonra iştahı açılan, normalde canı istemediği zamanlarda bile canı tatlı çeken oldu mu aranızda.
:50:

Birde kızlar birşey soracağım.
Benim gibi spora başladıktan sonra iştahı açılan, normalde canı istemediği zamanlarda bile canı tatlı çeken oldu mu aranızda.
:50:

Benim hep iştahım olduğu için spor öncesi veya sonrası nasıl bir fark var anlamış değilim...
Ama spor enerji harcattığı için yemenin artması normalmiş...Bununla ilgili bilgiler okumuştum...
Tatlı da en çabuk kana karışan maddeyi yani şekeri ihtiva ettiği için canının onun çekmesi normal...Beynin bunu biliyor çünkü...
Tatlı yerine kayısı incir gibi kuru meyveler tavsiye ederim...1-2 tane yiyip bol su iç...Belki tatlı ihtiyacına iyi gelir...
Yani önerilen bunlar canım, kilo almamak ve zayıflamak isteyenler için ...:3:

Benimde hep iştahım olduğu için birşey diyemeyeceğim ama Egotrik de dediği gibi şimdi gündelik halinden daha çok kalori yaktığın için daha çok beslenmeye ihtiyaç duyuyorsundur..

Kuru kayısı öneriyorum. :D Bağırsaklar içinde iyi..
Çok fazla isteğin varsa hafif tatlılar meyve vs.. de yiyebilirsin.. ^^

jilliandan vazgeçilmez kızlar söyleyeyim,temmuz-ağustos ayı boyunca 30 day shared programını bitirdim...sonrasında ara ara levelleri yaptım düzenli olmasada...
şimdi ripped in 30'a başladım ama yoğunluktan hergün yapamıyorum haftada 3-4 gün bile şimdilik rahatlatıyor bayıldım cardio ,abs hepsinden az az var ...
ben diyetle uygulamadım araya ramazan felan girmişti ama shared 30 gün düzenli yapılınca bariz vücudu şekillendiriyor ,inceldim hedefim 2-3 kilo vermekti veriyorum ama yeni yeni
programı yaparken kaslardan dolayı sanırım hep tartıda fazla çıkıyordum ....

pes etmeyin derim çok faydasını göreceksiniz hayatınız güzelleşip jilliandan vazgeçemiyceksiniz :1:şimdiki hedefim body revolotin tabi indirebilirsem ...

Benim hep iştahım olduğu için spor öncesi veya sonrası nasıl bir fark var anlamış değilim...
Ama spor enerji harcattığı için yemenin artması normalmiş...Bununla ilgili bilgiler okumuştum...
Tatlı da en çabuk kana karışan maddeyi yani şekeri ihtiva ettiği için canının onun çekmesi normal...Beynin bunu biliyor çünkü...
Tatlı yerine kayısı incir gibi kuru meyveler tavsiye ederim...1-2 tane yiyip bol su iç...Belki tatlı ihtiyacına iyi gelir...
Yani önerilen bunlar canım, kilo almamak ve zayıflamak isteyenler için ...:3:

Yanımda her zaman kuru incir vs taşıyorum yiyorum da akşamları tozutuyorum. Dün akşam mesela akşam bişi yemicem dedim ama evde halley vardı onlu paket ondan iki tane yedim yok kesmedi bi dilim de kazandibi yedim.ee şekerli şeyler yiyince daha beter kazınır midem zaten hoop bi kase de yayla çorba yedim sonra da gidip spor yaptım iş mi yani bu :18:

Benimde hep iştahım olduğu için birşey diyemeyeceğim ama Egotrik de dediği gibi şimdi gündelik halinden daha çok kalori yaktığın için daha çok beslenmeye ihtiyaç duyuyorsundur..

Kuru kayısı öneriyorum. :D Bağırsaklar içinde iyi..
Çok fazla isteğin varsa hafif tatlılar meyve vs.. de yiyebilirsin.. ^^

Gerçekten kendime hakim olmam çok zor oluyor.
Benim bir an önce protein agırlıklı beslenmeye başlamam lazım.
Haftaya pazartesi başlıyorum başka türlü tok hissedemiyorum kendimi. :53:

Şimdi 2/8 bitti...
Hemen duşa gidiyorumm...

Ripped i ve Body Revolution u indirmek istiyorum ben de, ama dün verilen yerlerden denedim beceremedim:50:

Yanımda her zaman kuru incir vs taşıyorum yiyorum da akşamları tozutuyorum. Dün akşam mesela akşam bişi yemicem dedim ama evde halley vardı onlu paket ondan iki tane yedim yok kesmedi bi dilim de kazandibi yedim.ee şekerli şeyler yiyince daha beter kazınır midem zaten hoop bi kase de yayla çorba yedim sonra da gidip spor yaptım iş mi yani bu :18:

Gerçekten kendime hakim olmam çok zor oluyor.
Benim bir an önce protein agırlıklı beslenmeye başlamam lazım.
Haftaya pazartesi başlıyorum başka türlü tok hissedemiyorum kendimi. :53:

Aynı sorun bende de var canım..Ama hatamız şu ki; gün içinde az yemeye çalışıyoruz sonra akşama tozutuyoruz...
Sabah ve öğlen proteinden zengin,akşamları ise salata ya da 1 kepçe çorbayla yetinmeliyiz... :56:

Aynı sorun bende de var canım..Ama hatamız şu ki; gün içinde az yemeye çalışıyoruz sonra akşama tozutuyoruz...
Sabah ve öğlen proteinden zengin,akşamları ise salata ya da 1 kepçe çorbayla yetinmeliyiz... :56:

Tatlım geçmişte bir süre dukan yaptım.
Ama vereceğim kilo az olduğundan ve sporla desteklemediğimden ayrıca pek çeşitlendirme yapamadığımdan devamını getiremedim.

Şimdi hazır spora kendimi bu kadar adapte etmişken - :nazar::nazar: sayenizde maşallah :nazar: - bir de protein agırlıklı diyete başlarsam hem tok kalırım hem de yağ yakmam garanti...

H sonu anneme gidip geleyim hemen başlıyorum bu arada level 1 de bitiyor pazartesi level 2 den başlayacağım.

Egotrik sen ev hanımısın sanırım hep erkenden yapıyorsun rutinini ne güzel..

Bu arada aysun, maritsa, mahzen kader arkadaşlarım nerelerdesiniz devam dimi çalışmaya? :52:

Bu arada aysun, maritsa, mahzen kader arkadaşlarım nerelerdesiniz devam dimi çalışmaya? :52:

Devam canım ama bende ani beşlayan diz ağrısı yüzünden çok istememe rağmen yapamadım.yerine slim&sixpack yaptım.bugün yapabilecekmiyim bilmiyorum.inşallah yapıcam ama çok zorlar da daha beter olurmuyum diye de korkuyorum.bakıcam artık..

bugun 1/8 oldu ilk once leslie ile 1mil yuruyorum sonra jilliani yapiyorum shred 2 ye goz attim da korktum yaw zaten komsular cocuklardan sikayetci bir de benim ziplamalarim eklenecek :) ne yapalim katlansinlar azcik.. Benim basen sorunum var pek iyi gelmiyor gibi gobek biraz toplandi ona da sukur..

Devam canım ama bende ani beşlayan diz ağrısı yüzünden çok istememe rağmen yapamadım.yerine slim&sixpack yaptım.bugün yapabilecekmiyim bilmiyorum.inşallah yapıcam ama çok zorlar da daha beter olurmuyum diye de korkuyorum.bakıcam artık..

Aa evet canım hatırladım sende diz sorunu oluşmuştu olsun ama boşta kalmıyorsun umarım enkısa zamanda düzelir sorunun..
bugun 1/8 oldu ilk once leslie ile 1mil yuruyorum sonra jilliani yapiyorum shred 2 ye goz attim da korktum yaw zaten komsular cocuklardan sikayetci bir de benim ziplamalarim eklenecek :) ne yapalim katlansinlar azcik.. Benim basen sorunum var pek iyi gelmiyor gibi gobek biraz toplandi ona da sukur..

Sende bizdensin.
Beş kişi olduk..
Bende bugün 1/8 yapacağım.
Bende de kalça basen sorunu var.
zıplarken hop hop ediyo ıyyy :1::1:

Her geçen gün daha da zorlanarak yapıyorum :50:

Bende tam tersi her geçen gün kolaylaşıyor. Direnç egzersizlerini daha kolay atlatmak için karnitin almanı tavsiye ederim.
Ben iki adet attım şimdi eve gitmek bir saati buluyor hemen gider sporumu yaparım bu akşam..
Mesai bitti kedi kaçar :52:

1/8 de tamamdır şükür.
Bugün eve gelir gelmez başladım hemen yapmaya saat sekiz gibi işim bitmişti çok daha iyi oluyo böle erken yapınca.
Biraz dizi izleyeyim pc den sonra yatacağım.Akşam yemeğinde tozutmamayı başardım.Spordan ve duşumdan sonra protein shake'imi içtim ardından bir kase yogurt yedim. Bir çatalda kazandibi yedim eşimin tabağından ama onu dünki cozutmanın yanında cozutmadan saymıyorum bile, zira masum kalıyor :)

Herkese iyi geceler.

Şimdilik ev hanımıyım...Ücretsiz izindeyim bir kaç ay daha...
Level 1 de akşamları yaptım hep, mecbur çocukları uyuttuktan sonra yapabiliyordum ama enerjim çok olmuyordu...
Level 2 de enerjim varken gündüzleri yapayım dedim...Büyük okulda, küçük uykudayken yapıyorum hemen...
Böylesi gerçekten daha iyi oldu benim için...Ama işe başlayınca mecbur geceleri yapacağım ben de...:50:
Beslenme işini de oturtabilseydim iyi olacaktı ama hayırlısı artık...

Benimle başlayan kartal vardı nerelerde acaba???:26:

1/8 de tamamdır şükür.
Bugün eve gelir gelmez başladım hemen yapmaya saat sekiz gibi işim bitmişti çok daha iyi oluyo böle erken yapınca.
Biraz dizi izleyeyim pc den sonra yatacağım.Akşam yemeğinde tozutmamayı başardım.Spordan ve duşumdan sonra protein shake'imi içtim ardından bir kase yogurt yedim. Bir çatalda kazandibi yedim eşimin tabağından ama onu dünki cozutmanın yanında cozutmadan saymıyorum bile, zira masum kalıyor :)

Herkese iyi geceler.

Akşamı çok güzel atlatmışsın kıskandım...:19:
Gün içinde kahvaltı, öğlen ve araları çok güzel geçiriyorum hatta akşam yemeğini de ama akşamdan 1 saat sonra tüm gün hiç yemek yememiş gibi oluyorum ve bir bakıyorum ne bulursam yemişim...Tüm gün boşa gitmiş...:30:

Ben de geçen sene 1 ay dukan yapmıştım ve 4 kg vermiştim ama devam ettiremedim...Çeşitlendirme yapamamak sıkmıştı beni...
Kilo verme ve spor konusunda protein olmazsa olmaz...Şu karbonhidrat olmasa hayat daha kolaydı benim için ama nerdeeee...:50:

1/1 başlamış bulunmaktayım :7:

Hoşgeldin.. ^^

2/7 yapılmıştır.. Heralde bu benim en erken yaptığım oldu.. 20.30 gibi bitirmiş bulundum. :D Nedense sabahları hiç yapasım olmuyor. Ama böyle erken daha iyi oldu daha az yoruldum. Bir orucu geçeyim sabahları yaparım artık.

Ben özel bir diyet yapmıyorum ama herşeyden az yemeye bakıyorum.. Birşeyi canım çok çekerse ondan az da olsa yiyorum.. Yemeyince de farklı olmuyormuş kilo olarak o şekilde sakınmak fayda etmiyormuymuş neymiş.. :P Yarında komşular ekmek falan yapacaklarmış artık az yemeye çalışırım oruçta duracak birgünlük.. xD

Son 3 gündür ayak bileklerimde ağrı var ama çok önemli değil gibi çok ağrısa yapamam zaten heralde..
Neyse ben gidip Sopa çevirme, Slim & Six Pack ve Tibetimi yapayım hemen.. ^^

Back
X