- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #6.221
movenius;
ya çok güzel vermişsin.tebrik ederim bende shredin level 3 nün 4. gününü bitirdim. yediklerime az cok dikkat ediyorum ama hiç bir değişiklik yok gibi. ne tartıda ne mezurede. asabım cok bozuluyor. asabım bozuldukca hırslanıyorum o ayrı.
shred ile bende çok fazla değişememiştim ama pes etmedim jillianın başka programlarıyla devam ettim ama düzenimi hiç bozmadım çok nadir yapamadığım zamanlar oldu onlardada gerçekten yapmaya müsait ortam bulamamıştım. hareketleri nasıl yaptığınızda bence çok önemli kuzenim benden ilham alıp başlamıştı yarım yamalak yapıyodu ve doğal olarak hiçbi yorgunluk bile hissetmiyodu eğer yarım yamalak yapıyosanız gerçekten o zamanda işe yaramıyor ben mesela nefes almak için ara verdiğimde durduruyorum eğer harekete başlamışlarsa bile geri sarıyorum aynı sayıda ve aynı şekilde yapmaya çalışıyorum bacaklarım acıyo diye yarım bırakmıyorum yada squatlarda onlar kadar çömeliyorum cayır cayır yandığını hissediyorumki o zaman işe yaradığını fark ediyorum acı hissetmeden olmuyor. ve kesinlikle 1 ayda mucize beklemeyin gerçekten o kilolar 1 ayda olmadığı gibi 1 aydada gitmiyor ve bünyeden bünyeye değişiyor kimisi şişmi oluyor nedir hemen inceliyor kimisi zamanla (benim gibi) inceliyor. ben şuanki kilomu nereden baksanız 10 sene öncesinde görmüştüm :)) o yüzden 1 ayda bu halime gelemezdim. herşeyin başı sabır